Bogen

Een van de meest opvallende en visueel aantrekkelijke bouwelementen is ongetwijfeld de boog. Met deze hoogwaardige collectie bogen op canvas van Photowall, heeft u de bovengenoemde keLees meernmerken als uw arsenaal bij het decoreren van uw gekozen ruimte. Hoewel ze zowat overal aanwezig zijn, hebben we de neiging ze als vanzelfsprekend te beschouwen, vooral wanneer we in de westerse wereld leven, zoals men zou kunnen zeggen. Met canvasprints op bogen wordt de aandacht weer gevestigd op deze misschien wel belangrijkste architectonische ontdekking in de geschiedenis van de mensheid. De Romeinse boog was de basis van het architectonische meesterschap van Rome en de enorme hoeveelheid bouwprojecten in de oude wereld, waarvan we sommige vandaag de dag nog steeds in het echt kunnen zien, maar ook in deze prachtige reeks van bogen op canvas. De boog stelde de Romeinen in staat grotere gebouwen, langere wegen en betere aquaducten te bouwen, waardoor ze niet alleen hun manier van leven konden verbeteren, maar ook hun macht tot nieuwe hoogten konden opvoeren. Men zou kunnen zeggen dat de Romeinse boog de voorvader is van de moderne architectuur en u kunt deze nu in uw interieur opnemen met canvasprints van bogen. Zoals gebruikelijk kunnen de door u geselecteerde artikelen worden aangepast aan uw bestaande ontwerp, kleurenschema's enzovoort.

Grondwerk in bogen op canvas

In zijn eenvoudigste vorm is een boog een architectonische vorm die de druk van het gewicht van een gebouw op een specifieke manier regelt. De boog leidt de druk naar beneden en naar buiten, waardoor er een sterke doorgang onder ontstaat die het vermogen heeft om zware constructies te dragen, zoals je in veel bogen op canvasprints zult zien. Het centrale kenmerk van een boog is de zogenaamde sluitsteen, of de wigvormige steen helemaal bovenin de boog. Het is de laatste steen die tijdens de bouw wordt geplaatst en alle andere stenen van de boog op hun plaats houdt. Kijk of je hem kunt zien in onze verschillende voorbeelden van canvasprints van bogen. Hoewel de sluitsteen bijna geen gewicht draagt, is hij het middelpunt van de verplaatsing van het gewicht van de constructie naar beneden en naar buiten. Een reeks afgeronde bogen naast elkaar wordt een arcade genoemd. In afdrukken op canvas van bogen vindt u precedenten hiervan in zowel echte fotografie, als in prachtige kunstwerken.

Korte geschiedenisles

We hebben het al gehad over de Romeinen die het beste uit bogen haalden, maar u moet weten dat de boog voor het eerst werd gebruikt in de mediterrane wereld door die in Mesopotamië, Griekenland, Perzië en natuurlijk het oude Italië. Hoewel deze culturen de boog hadden, gebruikten zij hem zelden, behalve voor ondergrondse tunnels en drainagesystemen, waar de kracht van de aarde eromheen voor een natuurlijke versteviging zorgde. "Crypt Scene" is een perfect voorbeeld van een afdruk op canvas van een boog die dit illustreert. De Romeinen leerden de boog van de Etrusken uit Toscane, maar zij waren ook degenen die als eersten leerden en experimenteerden met het gebruik van bogen bij de bouw van bruggen, aquaducten en gebouwen. Bogen op canvas zijn dus niet alleen een lust voor het oog, maar ook een overblijfsel van menselijke vindingrijkheid en uw persoonlijke waardering voor de geschiedenis.

Maak een tocht met bogen op canvas

De enorme invloed van de Romeinen is voelbaar in deze collectie canvasprints met bogen. Van het wereldberoemde mausoleum in "Tajmahal" tot het iconische landschap van "Zonsondergang in Berlijn", er is genoeg voor u om uit te kiezen. De universele schoonheid van bogen kan u meevoeren naar de exotische wonderen van het Oosten, maar u ook betoveren met de architectonische schoonheden van het Westen. U kunt zelfs een hele serie bogen op canvas laten afdrukken om in uw woon-, recreatie- of zelfs bedrijfsruimte op te hangen. Stelt u zich eens voor hoeveel bewondering uw familie en vrienden zullen hebben wanneer ze deze indrukwekkende architecturale wonderen zien. Gewelfde canvas prints zijn de wanddecoratie upgrade waar u naar op zoek was!
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.