Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Marlon Brando in de Godfather - Canvas print - Woonkamer

1936

motieven

Zwart-witte canvasprints

Zwart-witte canvas prints- een populaire keuze. Veel mensen kiezen voor een kleurenschema voor hun huis dat luide kleuren vermijdt, en de lichtere tinten of nuances wit die ze kiezen Lees meervormen een uitstekende basis voor het goed uit laten komen van details in diepe tonen, zoals zwart-witte canvas prints. Het is relatief eenvoudig om met zwart en wit als basiskleuren te decoreren, maar wat begrip van de grondbeginselen en een beetje planning kunnen u helpen de beste resultaten te behalen.

Zwart-witte canvas prints voor contrast

Bij het gebruik van zwart-wit om een kleurenschema op te bouwen kan het helpen als u deze kleuren beschouwd als aanvullende kleuren. Wanneer intelligent gebruikt, kunnen ze een kamer nog comfortabeler en aangenamer maken. Decoreren met zwart-wit is vaak de sleutel tot een elegante, klassieke stijl, die zowel modern als tijdloos kan aanvoelen. Het is een populaire keuze om tinten zwart of wit te gebruiken voor een accent behang, of als hoofdkleur bij het schilderen van een accentmuur. Stijlvolle zwart-witte canvas prints zijn een bijzonder goede match voor dit soort accentwanden. Wanneer sympathiek opgehangen, kunnen zwart-witte canvas printsblikvangers zijn. Als uw accentbehangdonker of zwart is, kunt u contrast creëren door een zwart-witte canvas printin overwegend lichtere tinten toe te voegen. Op een witte muur kunt u hetzelfde effect bereiken met een zwart-witte canvas printin donkere tinten. Een andere truc, die in de eerste plaats ongebruikelijk lijkt, maar die ervoor zorgt dat uw kamer een sterke indruk maakt, is om een muur te verdelen d.m.v. een rij zwart-witte canvas prints. U kunt dit gemakkelijk doen door een selectie prints op een rij te hangen of in een verticale lijn op te hangen. U kunt een muur bedekken met een verzameling kleine canvas prints, of meng een aantal verschillende printafmetingen - de enige limiet is uw verbeelding.

Tijdloze zwart-witte canvas prints

De kleuren zwart en wit hebben veel symboliek, maar de meeste mensen zijn het eens over de tijdloze kwaliteit van een zwart-witte canvas print. Zwart-witte fotografische prints op canvas geven een fris, eigentijds gevoel. Ga er niet van uit dat de motieven technisch perfect moeten zijn - expressieve vervaging werkt heel goed. Een zwart-witte foto geprint op canvas heeft een impact die weinig kleurenfoto's of canvas prints kunnen overtreffen. Het is niet alleen het tijdloze gevoel, maar ook de diepte van de zwart-witte tinten. Het is gemakkelijk om een verfijnde look te krijgen met zwart-witte canvas prints.

Zwart-witte canvas prints van Photowall

Er is altijd veel vraag naar zwart-witte canvas prints. Wij bieden natuurlijk een grote selectie aan, met stijlen die passen bij alle smaken. De variaties zijn eindeloos, en zwart-witte canvas prints passen bijna in elke kamer.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.