Sweet Dreams - Wit - Behang - Kinderkamer

68

motieven

Geel behang

Een gele inrichting kan heel krachtig, zacht of juist gedempt zijn. Het aantal basiskleuren is bovendien haast oneindig. Een gele muur met de juiste kleur- en inrichtingsaccenten leveLees meerrt een tijdloos en bijzonder fraai resultaat op! Geel staat in westerse culturen voor creativiteit, jeugd, zonneschijn en nieuwsgierigheid. De kleur heeft niet in alle culturen dezelfde betekenis, maar je moet wel heel erg hard je best doen om geel niet als een vrolijke kleur te zien. Binnenhuisarchitecten zijn meestal redelijk spaarzaam met geel, maar dat is zeker geen reden om de kleur meteen maar te vermijden, toch? Sterker nog, als je van opvallende kleuren en statements houdt, zit je met geel helemaal goed.

Met geel behang in de hal of gang krijg je een opvallende entree

Geel is een kleur die positiviteit uitstraalt en de muren een vrolijk karakter geeft. Bovendien reflecteert geel behoorlijk wat licht. Daarbij maakt het wel uit wat voor kleur geel je neemt. Donkergeel reflecteert namelijk weer een andere hoeveelheid licht dan lichtgeel. In een ruimte met kleine of helemaal geen ramen heeft geel een verruimende werking. De ruimte wordt groter en lijkt lichter. Dat is ideaal voor bijvoorbeeld de hal of andere kleine ruimten. Bambu-Yellow van Acne JR is een ideale keuze voor wie zijn donkere hal een opknapbeurt wil geven.

Geel behang in de slaapkamer

Ben jij het soort mens dat het heerlijk vindt als de slaapkamer langzaam met daglicht wordt gevuld als je wakker wordt? Met gele muren in de slaapkamer lijkt het iedere ochtend wel alsof het een zomerse, zonovergoten dag wordt. En wil je dat zomerse effect extra versterken? Zet dan wat groene planten in de slaapkamer neer. Heeft je slaapkamer grote ramen en komt er ’s ochtends veel licht binnen, dan is lichtgeel behang een goede keuze. Je wordt dan wakker in een knusse kamer en krijgt meteen energie. Zorg wel voor goede zonwering of gordijnen als je langzaam in slaap valt in een kamer die niet volledig is verduisterd.

Geel behang in de keuken

Geel komt al eeuwenlang goed tot zijn recht in de keuken. Wil je deze ruimte eens goed opfrissen, bekijk dan eens ons behang met gele tegeltjesmotieven. De keuken betegelen is een dure, lastige en tijdrovende klus. Maar als je behang met een tegeltjesmotief ophangt, ben je zo klaar en ziet de keuken er meteen een heel stuk beter uit. En ben je er na een tijdje op uitgekeken, dan kun je het behang gemakkelijk vervangen. Bekijk bijvoorbeeld eens Tegel-Yellow van Acne JR, speciaal voor de keuken.

Geel behang in de woonkamer

Geel behang laat zich goed combineren met contrastkleuren, waardoor het een stuk flexibelere kleur is dan veel mensen denken. Denk bijvoorbeeld eens aan donkerbruine planken, kasten, tafels en stoelen als een mooi kleuraccent bij het gele behang. Bij deze combinatie kun je beter een iets sterkere kleur geel kiezen. Combineer je geel met wit of gebroken wit als basiskleur, dan lijkt de ruimte groter. Dat is een handige inrichtingstip voor wie in een klein appartement woont of voor wie niet weet wat hij met een krappe hal aan moet. Een voorwaarde is natuurlijk wel dat je zelf van de kleur geel houdt.

Met geel en grijs heb je altijd prijs

Geel en grijs vormen samen een bijzonder fraaie combinatie waarmee je eindeloos kunt variëren. Je kunt grijze muren bijvoorbeeld uitstekend laten contrasteren met een gele accentmuur. Of wat dacht je van behang met een geel motief in combinatie met een grijze bank en een grijze vloer? En een altijd veilige combinatie: grijze gordijnen met gele muren. Het geheel maak je af met zwarte lampen en zwarte meubels. Je vindt in ons assortiment verschillende variaties van gele behangmotieven met bloemen in grijstinten. We kunnen je Sophias Flowers-Yellow van WA Collection bijvoorbeeld zeker aanraden. Dat is een stevig motief met gele bloemen op een grijze ondergrond. Een uitstekende keuze voor liefhebbers van een opvallende stijl!
Productinformatie
  • 1-68 van 68 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.