Geel behang

Geel decor kan sterk, zacht of grauw zijn, en kan met meer basiskleuren worden gecombineerd dan veel mensen beseffen. Gele muren met de juiste combinatie van decor is prachtig en tijdLees meerloos! Geel is een kleur die in westerse culturen symbool staat voor creativiteit, jeugdigheid, zonneschijn en nieuwsgierigheid. Hoewel er culturele verschillen zijn in wat kleuren symboliseren, is het moeilijk om geel niet te zien als een opwekkende kleur waar je blij van wordt. Geel is niet een van de standaard interieurkleuren, maar waarom zou je de kudde volgen? Als u het soort persoon bent dat niet bang is om op te vallen, zijn gele muren misschien uw ding.

Een hal met geel behang geeft een geweldige eerste indruk

Geel is een kleur die positieve signalen afgeeft en je huis van muur tot muur met vrolijkheid vult. Geel is een kleur die veel licht weerkaatst. De precieze hoeveelheid licht in uw kamer zal afhangen van de tint geel die u kiest. In een kamer zonder ramen of met slechts kleine ramen, kan een sterke gele kleur de kamer groter doen lijken en beter doen oplichten. Het is fantastisch in gangen en andere kleine kamers. Bambu-Yellow van Acne JR is bijvoorbeeld een prachtig behang dat zelfs de donkerste gang zal opfleuren.

Geel behang in de slaapkamer

Bent u iemand die het heerlijk vindt als het ochtendlicht de slaapkamer vult als u wakker wordt? Dan kan een gele slaapkamer je 's ochtends wat extra energie geven. Zorg voor een paar groene kamerplanten in uw slaapkamer om de vrolijke vibe toe te voegen. Lichtgeel behang past goed in je slaapkamer als die ramen heeft en 's morgens veel licht binnenlaat. Je wordt wakker in een knusse omgeving die je een fris en energiek gevoel geeft. Zorg wel voor goede verduisterende rolgordijnen als u moeite heeft in slaap te vallen als de kamer niet helemaal donker is.

Geel behang in de keuken

Geel is van oudsher een kleur die het goed doet in de keuken. Kijk maar eens goed naar onze gele tegelmotieven als u uw keuken gaat verbouwen. Een keuken betegelen is duur, moeilijk en tijdrovend. Als u in plaats daarvan behang met een tegelmotief ophangt, geeft dat de uitstraling van uw keuken een echte boost. En als je het na een paar jaar beu bent, hoef je het alleen maar te vervangen. Kijk eens naar Tegel-Geel van Acne JR voor je keuken.

Geel behang in de woonkamer

Gele muren gaan goed samen met een aantal zeer verschillende kleuren, waardoor geel een veel flexibelere behangkleur is dan veel mensen denken. Een omgeving waar geel behang heel stijlvol kan zijn, is als je donkerbruine meubels hebt. Kies in dat geval een iets sterkere kleur geel voor je muren. Geel in combinatie met wit of gebroken wit als basiskleur doet een kamer altijd groter lijken. Dit is een handige ontwerptip als u in een kleine flat woont of een kleine hal hebt, zolang u maar vindt dat geel bij uw persoonlijke stijl past.

Geel en grijs zijn de beste kleuren

Geel en grijs staat bekend als een prachtige combinatie waarmee eindeloos kan worden gevarieerd. Grijze muren in combinatie met een gele accentmuur. Behang met gele motieven met een grijze bank en grijze vloer. Een combinatie van grijze gordijnen met gele muren is een eenvoudige maar onfeilbare look. Breng het in evenwicht met zwarte lampen en zwarte accentmeubelen, of geel gebloemd behang in grijstinten, waarvan u genoeg variaties in ons assortiment kunt vinden. Waarom probeert u niet Sophias Flowers-Yellow van WA-Collection? Het is een krachtig motief met gele bloemen op een grijze achtergrond. Een uitstekende keuze voor iedereen die graag een blijvende indruk achterlaat.
Productinformatie
  • 1-68 van 68 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.