Zwart-wit fotobehang

1676

motieven

Zwart-wit fotobehang

De eerste succesvolle foto die ooit is genomen en die nog bestaat, werd in 1826 gemaakt door de Franse uitvinder Joseph Nicéphore Niépce. De foto heet "La Cour du Domaine du Gras" (heLees meert uitzicht vanuit het raam in Le Gras) en toont het uitzicht vanuit Joseph's werkkamer in de stad Chalon-sur-Saône. De belichtingstijd was ongeveer acht uur, waardoor de belichting in de foto enigszins speciaal is, omdat de zon tijdens deze acht uur van plaats veranderde. Er is veel gebeurd in fotografie in de jaren tussen 1826 en 2017, maar iets dat niet is veranderd, is onze fascinatie voor zwart-wit beelden.

Zwart-wit fotobehang voor een mooie, stijlvolle en klassieke look

De eenvoud van het mengen van zwart-witte kleuren bij het decoreren maakt de kamer mooi en opwindend. Er is een regel die vaak in interieurontwerp wordt gevolgd: elke kamer heeft enigerlei vorm van zwart nodig, en dat begrijpen we wel. De kleur zwart is een zeer eenvoudige manier om verbinding tussen de kleuren in een kamer te leggen, waarmee u kleuren kunt gebruiken die normaal gesproken in een kleinere ruimte niet goed combineren. De kleur zwart contrasteert met en zorgt tegelijkertijd voor harmonie tussen de verschillende kleuren. Hoewel het ongelooflijk mooi is om een kamer in alleen zwart-wit te ontwerpen, kan het wellicht voor sommigen ontmoedigend zijn. Een uitstekende manier om zoveel mogelijk zwart-wit in een kamer aan te brengen zonder dat het te stijf en beperkt wordt, is om zwart te mengen met andere kleuren die feller zijn en terugkomen. Een zwart-witte muur en meubels in zwart-witte kleuren krijgen een geweldige boost als u kleuren zoals roze, geel, rood en trendy paars inbrengt via kussens, tapijten, gordijnen en andere stoffen. Aangezien de mooie zwart-witte muur en de krachtig gekleurde stoffen elkaar accentueren en aanvullen, krijgt uw kamer een eigen persoonlijkheid waarvan u zeker zult houden. Behang zoals Stockholm Skyline Black and Weaving Wood Grey zijn perfect om te gebruiken als basis voor de inrichting van de woonkamer, en Ball Through Wall is een uitstekende keuze voor de kamer van een tiener.

De kleurcombinatie die ruimte creërt

Ongeacht de werkelijke grootte van de kamer die u decoreert, voelt de kamer altijd als groter aan wanneer u deze twee kleuren combineert voor de primaire kleurkeuze van de kamer. Een grote woonkamer zal nog groter lijken, een hal zal welkom voelen en de hoek van een kleine slaapkamer wordt vergroot en tot leven gebracht op een manier die u nooit had kunnen bedenken. Als de muur achter het bed een donkerdere tint zwart en wit heeft, zoals b.v. het Pine Trunk fotobehang, dan ziet het er geweldig uit met matig donkere houtkleurige bedden of nachtkastjes. Als de muur achter het bed in een lichtere zwart-witte tint is gestileerd met een kleuraccent, zoals het Julia Butterfly fotobehang, dan past een rookgrijs bed of nachtkastje op persoonlijk niveau heel goed bij het fotobehang. In een hal wilt u misschien begroet worden door zeer verschillende, zachte en warme kleuren voor een welkome ontvangst. Aan de andere kant, als u op zoek bent naar een open en opbeurend welkom als u door de deur van uw huis naar binnen stapt, dan zijn zwart, wit en grijs uitstekende kleuren. Een lichte vloer gecombineerd met het Cuckoo’s Nest fotobehang zal de kamer op een mooie manier verheffen, terwijl een ietsewat donkere vloer gecombineerd met de zwarte kleuren van het Norra Järnvägsgatan in Mono fotobehangeen rustiger welkom zal bieden.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.