Zwart-wit fotobehang

De eerste geslaagde foto die tot op heden bewaard is gebleven, werd in 1826 gemaakt door de Franse uitvinder Joseph Nicéphore Niépce. De foto heet "La cour du domaine du Gras" (het uiLees meertzicht vanuit het raam in Le Gras) en geeft het uitzicht weer vanuit de werkkamer van Joseph in de stad Chalon-sur-Saône. De belichtingstijd bedroeg ongeveer acht uur, wat de belichting op de foto een beetje bijzonder maakt, omdat de zon gedurende deze acht uur van positie was veranderd. Er is veel gebeurd in de fotografie tussen de jaren 1826 en 2017, maar iets dat niet is veranderd, is onze fascinatie voor zwart-witbeelden.

Zwart-wit muurschilderingen voor een mooie, stijlvolle en klassieke look

De eenvoud van het mengen van zwart-witte kleuren bij het decoreren maakt de kamer zowel mooi als spannend. Er is een regel die vaak wordt gevolgd in het interieurontwerp: Elke kamer kan een vorm van zwarte kleur nodig hebben, en dat kunnen we begrijpen. De zwarte kleur is een heel gemakkelijke manier om een verband te leggen tussen de kleuren in een kamer, waardoor u kleuren kunt gebruiken die normaal gesproken niet per se samen zouden werken in een kleinere ruimte. De zwarte kleur contrasteert met en creëert tegelijkertijd harmonie tussen verschillende kleuren. Hoewel het ongelooflijk mooi is om een kamer in alleen zwart en wit te stylen, kan het voor sommigen afstotend zijn. Een uitstekende manier om zoveel mogelijk zwart en wit in de kamer te krijgen zonder het risico te lopen dat het te stijf en te beperkt wordt, is om dit te mengen met andere kleuren die gedurfder en meer reflecterend zijn. Een zwart-witte muur en meubels in zwart-witte kleuren krijgen een ongelooflijke boost als je er kleuren als roze, geel, rood en trendy paars doorheen mixt via kussens, vloerkleden, gordijnen en andere stoffen. Doordat de mooie zwart-witte muur en de felgekleurde stoffen elkaar accentueren en aanvullen, krijgt je kamer een heel eigen persoonlijkheid, waar je moeilijk niet van kunt houden. Behang zoals Stockholm Skyline Black en Weaving Wood Grey zijn perfect om als basis te gebruiken voor het stylen van de woonkamer, en Ball Through Wall is een uitstekende keuze voor de kamer van een tiener.

De kleurencombinatie die ruimte maakt

Ongeacht de werkelijke grootte van de kamer die u inricht, zal deze altijd groter aanvoelen en ervaren worden wanneer u deze twee kleuren combineert als de primaire kleurkeuze van de kamer. Een grote woonkamer zal nog groter worden, een hal zal gastvrij aanvoelen, en een hoekje van een kleine slaapkamer zal vergroot worden en tot leven komen op een manier die u nooit voor mogelijk had gehouden. Als de muur achter het bed een donkere zwart-wit tint heeft, zoals de Pine Trunk bw muurschildering, zal deze prachtig staan bij matig donker gebeitste bedframes of nachtkastjes. Als de muur achter het bed een lichtere zwart-wit tint heeft met een vleugje kleur, zoals de Julia Butterfly muurschildering, dan past een rookgrijs bedframe of nachtkastje bij de muurschildering op een persoonlijk niveau. In een hal wilt u misschien worden begroet door uitgesproken zachte en warme kleuren voor een omarmende ontvangst. Aan de andere kant, als u op zoek bent naar een open en opbeurend welkom wanneer u door de deur van uw huis stapt, zijn zwart, wit en grijs uitstekende kleuren. Een lichte vloer in combinatie met het Cuckoo's Nest behang zal de kamer op een leuke manier opfleuren, terwijl een iets donkerdere vloer in combinatie met de zwarte kleuren van de Norra Järnvägsgatan in Mono muurschildering voor een rustiger welkom zal zorgen.
Productinformatie