Weide Bloemen - Paars - Behang - Kantoor

302

motieven

Paars fotobehang

Wanneer mensen naar hun favoriete kleur wordt gevraagd, antwoorden veel mensen rood of blauw. Als u deze twee kleuren combineert, krijgt u een derde populaire kleur: paars. In Europa Lees meerassociëren wij deze edele kleur vaak met royalty, magie en mystiek. Dat is logisch, omdat paars een sterke aantrekkingskracht en mystiek heeft die zeer ongrijpbaar is.

De paarse fotobehangtrend

De veelzijdigheid van paars komt voort uit haar vele nuances. Het kan in bijna elke kamer van het huis worden gebruikt, en vooral als fotobehang. Deze veelzijdigheid is zeker de reden waarom van paars werd voorspeld dat het de nieuwe meest trendy kleur van 2017 zou worden - zoals dat ook het geval is. De kleur komt steeds vaker voor en voelt goed. Een zeer bleke schakering paars heeft de sterke positie van bleekroze overgenomen als kleurkandidaat voor de nieuwe babykamer. Het is een zachte kleur die tevredenheid ademt. Het is rustig voor de ogen. De combinatie van deze bleke tint paars met een lichtgrijze of grijze beige maakt het een nog rustigere, aangenamere ruimte voor de dierbare nieuwkomer. Vorig jaar begon paars in meer ruimten voor volwassenen op te duiken, zoals in de woonkamer of in het thuiskantoor, meestal in de vorm van fotobehangin een donkerdere kleur paars. Dit geeft een discrete stimulerende indruk. Het geheim om te slagen met paars in de woonkamer is het vinden van de nuance die u denkt dat die er het best uitziet. Met zo'n persoonlijke kleur is het erg moeilijk om de juiste nuance van paars voor u en uw ruimte te bepalen. In een kamer met weinig licht kan een donkere schaduw van paars donkerder worden dan hij eigenlijk is. Een bleke schaduw van paars in een kamer met veel licht kan wit lijken. Dat maakt het extra belangrijk om de verlichting in elke kamer waar u paars fotobehang kiest als hoofdkleur van de muur goed te bekijken.

Paars fotobehang plannen

Het is makkelijk om een meesterwerk te creëren zodra u de absoluut beste tint paars hebt bepaald voor de ruimte die u wilt opknappen. Als u voor een donkere kleur paars hebt gekozen, zoals het Magenta or Magenta - Big fotobehang, kies dan donkere tinten van andere kleuren om het behangdiscreet naar voren te halen. Donkere kleuren zoals blauwgrijs of donkergroen steken af. Een bruine schaduw geeft de kamer een meer gedempt karakter. Een combinatie van al deze kleuren kan de beste oplossing zijn! Als u voor lichtpaars hebt gekozen, dan denken we bij Photowall dat het gecombineerd met een nog lichtere tint van een bijbehorende kleur, of wit of lichtgrijs, een ongelooflijk stijlvol effect zal hebben. Het maakt dat de hele ruimte luchtiger aanvoelt, wat dan weer erg ontspannend aanvoelt. Daarom werkt een lichtpaars fotobehangheel goed in een slaapkamer. In de slaapkamers is het echter belangrijk om niet alleen maar erg lichte kleuren en tinten te gebruiken. Te veel lichte kleuren in een slaapkamer kan de oorzaak zijn dat de voorwerpen in de kamer lijken te zweven, waardoor u uw ogen meer dan normaal moet inspannen. Een uitstekend alternatief is het lichte in de kamer te breken met mooie, donkere houten kaders of een prachtig bed.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.