Weiße Tapete

Wit behang is een slimme keuze voor uw kamer. Wit wordt meestal gezien als een positieve kleur en wordt geassocieerd met zuiverheid, licht, vrijgevigheid, veiligheid, hoop en zachtheiLees meerd. Wit is een van de meest voorkomende behangkleuren omdat je het kunt gebruiken om te contrasteren met gekleurd behang of om alleen wit in een kamer te gebruiken om het licht te maximaliseren. Wit behang reflecteert het licht goed, meestal 90% van het zonlicht. In sommige gevallen kan wit behang te licht zijn en kunnen mensen hoofdpijn krijgen van al het licht dat het behang reflecteert.

Experimenteren met wit behang is fascinerend

Wit behang is nooit saai. Het effect is harmonieus of dramatisch. Wit behang geeft je een perfecte muur die neutraal is, en meer dan welke andere kleur dan ook, vestigt het de aandacht op de andere kenmerken van de kamer. Wit behang is meestal gearceerd. Je krijgt een warm gevoel als je behangpapier hebt met een vleugje rood, of je krijgt een koeler gevoel met een vleugje blauw. Wit behang wordt op verschillende momenten van de dag anders ervaren. Een mooie zonsopgang of zonsondergang door het raam geeft een wit behang een warme en gezellige uitstraling.

Wit behang in verschillende kamers

Wit behang geeft elke kamer een ruimtelijker gevoel en is ideaal voor ruimtes zoals een woonkamer. Een ander voordeel van het gebruik van wit behang in een woonkamer is dat het meestal een kamer is met veel natuurlijk licht. Het licht, dat weerkaatst door het witte behang, zal de kamer helderder maken zodat u geen sterke verlichting hoeft te gebruiken. Wit behang is een populaire keuze voor de meeste kamers omdat het zorgt voor een echte variatie in termen van andere decor.

Wit accent behang

Als al je muren dezelfde kleur hebben, zoals een lichte tint blauw of paars, kan het een idee zijn om wit accentbehang te gebruiken om een contrast in de kamer te creëren. U kunt blauwe canvasprints op het witte accentbehang hangen om de aandacht te trekken. Wit accentbehang zal nooit absoluut wit zijn, omdat de kleur van de andere muren en eventueel zonlicht het altijd zal nuanceren - iets wat vaak als spannend wordt ervaren. Wit accentbehang op een muur die de zonsopgang of zonsondergang vangt, is extra spannend door de manier waarop het door het zonlicht nieuwe kleurschakeringen aanneemt. Vaak creëert een wit accentbehang een gevoel van heiligdom, een pauze van de andere kleuren in de kamer. Je kunt een wit accentbehang een beetje anders stylen dan de rest van de kamer.

Photowall's assortiment wit behang

Wit behang is een populaire keuze in veel woningen. Bij Photowall hebben we een spannende reeks wit behang dat elke kamer een harmonieuze uitstraling zal geven.
Productinformatie