Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Levend

110

motieven

Levend

Kies een punt om na te denken over de wereld om je heen. Staar over de oceaanblauw of overweeg de wijd open weg voor je; we hebben een collectie fotobehang voor elke kijk op het levenLees meer.

Make-over van woonkamer met fotobehang

De woonkamer of ook wel huiskamer genoemd, is een van de belangrijkste ruimtes in een huis. Het is een kamer die voornamelijk wordt gebruikt voor ontspanning en gezelligheid. Eigenlijk zijn er nog andere activiteiten die je in de woonkamer kunt doen. Soms wordt de kamer gebruikt om te slapen, spelen, leren of werken. Afhankelijk van het gebruik is de indeling en het uiterlijk van de kamer zo ingericht dat het zijn doel zal dienen. Als een van de meest actieve kamers in huis, is het goed om het een upgrade te geven door het met verschillende items te decoreren. Tegenwoordig heeft fotobehang de designindustrie verovert. Het lijkt erop dat je overal fotobehang op een muur ziet. Dus waarom zou je fotobehang in je woonkamer gebruiken? Fotobehang is erg handig in gebruik en zeer efficiënt. Daarnaast zijn er talloze muurschilderingen beschikbaar die elke kamer er onmiddellijk geweldig uit kunnen laten zien. Dus de volgende keer dat je overweegt om je woonkamer een upgrade te geven, overweeg dan om fotobehang te gebruiken, omdat ze jouw dromen altijd kunnen laten uitkomen.

Fotobehangideeën voor de woonkamer

De waarheid is dat het design van het fotobehang dat je in de woonkamer zou willen hebben, volledig van jou afhangt, evenals de huidige designstijl die de kamer heeft. Wat de reden ook is, Photowall heeft het juiste fotobehang dat je woonkamer zeker zal verfraaien. We geven je één voorbeeld. Als je woonkamer donker gekleurde meubels heeft, kies dan voor een fotobehang met discrete motieven en lichtere tinten. Dit fotobehangdesign zou een visueel grotere ruimte kunnen uitdragen zodat de woonkamer er niet zo druk uitziet. Er is ook fotobehang met verschillende landschappen die een verfrissende en rustgevende sfeer in de woonkamer creëren. Breng een vleugje natuur in jouw woonkamer met de prachtige collectie van Photowall, zoals Botany Banana, the enchanted Forest, Venjan in Dalarna, Sweden, en Ethereal. Je zult dit fotobehang zeker waarderen, aangezien ze het totale uiterlijk van de woonkamer compleet maken. Creëer een ontspannende en rustgevende woonkamer met Blue Breeze, Mystic Forest, Into the Wild en Soul of Silence. Dit fotobehang laat je woonkamer er niet alleen geweldig uit zien, het zal ook zeker de juiste sfeer en stemming in de woonkamer creëren. Welk fotobehang je ook wilt voor je woonkamer, Photowall heeft absoluut de beste collectie waarmee je keer op keer van je interieur zult houden.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.