Beige Behang

58

motieven

Beige Behang

U kunt niet fout gaan met beige behang in welke kamer dan ook. De kleur past bij de meeste decorstijlen en is makkelijk te combineren, maar veel mensen denken dat de kleur saai is en Lees meerlastig is om er goed uit laten te zien. Dus wat moet u doen bij het decoreren met beige? Hier zijn onze toptips.

Combineer beige met andere kleuren

Beige is erg neutraal, waardoor het een gemakkelijke kleur is om met bijna alles te combineren. Maar als u alles in uw kamer beige maakt, inclusief het behang, de meubels en accessoires, lijkt uw kamer al snel saai. Zorg ervoor dat u uw beige behang combineert met sterke, gelukkige kleuren, zoals blauw, rood, groen of bruin. Als subtiel meer uw stijl is, is beige behangzelfs goed met witte, grijze en houten tinten te combineren.

Beige behang in elke kamer

Is uw stijl een beetje provinciaal en romantisch? Dan is beige behang perfect voor uw slaapkamer. Combineer het met een beige rustiek bed en witte linnen gordijnen. Probeer uw bed op te maken met een grijze deken, witte bedspreien en als kleuruitbarsting gebruikt u blauwe kussens. Voor een eenvoudiger look, kunt u witte lakens en houtdetails gebruiken - perfect voor een luchtige en moderne slaapkamer. Beige behangis ideaal voor keukens, waar u de vele tinten beige kunt mixen: licht beige behang, beige gordijnen in een iets donkerder tint en beige borden op tafel. Zet er een keukentafel en stoelen van hout bij en installeer witte lichten voor een look die zowel trendy als gezellig is. Het is vrij eenvoudig om de woonkamer te stileren met beige behang, omdat het gemakkelijk is te combineren met een eindeloos aantal stijlen en kleuren. Als u de stijl van een luxe hotel wilt creëren, dan combineert u uw behang met een witte bank, een beige tapijt met patronen en een grijze of roze leunstoel. Voor een modernere look voegt u wat contrasten toe, b.v. een kleurrijke sofa bij het beige behang, roze met paarse kussens op de sofa, een kleurrijke poef en een grijs kleed.

Onze top 5 beige behang soorten

We hebben veel soorten beige behang, van alles van beige bloemen met witte details en abstracte beige patronen tot kindermotieven en vogels met uitgewerkte details. Hier zijn onze top vijf om u een beter overzicht te geven.

Botanica - Beige door Byracka

Beige behang met een waterval aan bloemen en gedetailleerde speelse vogels. Doet het goed in bijna elke kamer, met inbegrip van kinderkamer, woonkamer en de hal. Zeer populair bij zowel volwassenen als kinderen.

Frames - Beige van Ingela P Arrhenius

Een beige behang met speelse dieren die variëren van een goed geklede olifant tot een tijger met een monocle. Een charmant motief voor kinderkamers met nieuwe details om elke dag te ontdekken.

Ohoy - Fine Little Day

Een speels patroon met een beige achtergrondkleur getekend door de 8-jarige Otto Dunker. Fleurt elke kinderkamer op, maar doet het net zo goed in een hal of in een keuken. Of waarom niet in elke kamer van het zomerhuisje?

Beige and Green World map

Een wereldkaart in beige. Staat overal mooi, in slaapkamers en kinderkamers en keukens en woonkamers. Plak het op de muur van de kamer van uw kind en het heeft dan bovendien het voordeel dat u een bron van kennis in de vorm van behang heeft.

Bookshelf- Wooden - Long - Beige

Boekenplank-behang in een prachtige beige kleur. Behang een muur in de woonkamer of een accentmuur in de slaapkamer met beige boekenruggen.
Productinformatie
  • 1-58 van 58 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.