Beige Behang

Met beige behang kan het in geen enkele kamer fout gaan. De kleur past bij de meeste inrichtingsstijlen en is gemakkelijk te matchen, maar toch denken velen dat de kleur saai is en moLees meereilijk mooi te maken. Dus hoe ga je om met beige? Hier zijn onze top tips.

Maak beige passend bij andere kleuren

Beige is heel neutraal, waardoor het gemakkelijk te combineren is met bijna alles. Maar als u alles in uw kamer beige maakt, inclusief behang, meubels en accessoires, wordt uw kamer al snel saai. Zorg er dus voor dat je beige behang past bij sterke, vrolijke kleuren zoals blauw, rood, groen of bruin. Als je meer van subtiel houdt, gaat beige behang ook goed samen met wit, grijs en houttinten.

Beige behang in elke kamer

Is jouw stijl provinciaal en een beetje romantisch? Dan is beige behang perfect voor je slaapkamer. Combineer het met een beige rustiek bed en witte linnen gordijnen. Probeer uw bed op te maken met een grijze deken, witte spreien en voor een uitbarsting van kleur, accessorize met blauwe bedkussens. Voor een eenvoudigere look gebruikt u witte linnen lakens en houten details - perfect voor een luchtige en moderne slaapkamer. Beige behang is ideaal voor keukens, waar u beige in zijn vele schakeringen durft te mixen: licht beige behang, beige gordijnen in een iets donkerder tint en beige borden op tafel. Voeg een keukentafel en stoelen van hout toe en hang witte lampjes op voor een zowel trendy als gezellige look. Het is een fluitje van een cent om beige behangpapier in woonkamers te gebruiken, omdat het goed past bij een grote verscheidenheid aan stijlen en kleuren. Als u de stijl van een luxueus hotel wilt nabootsen, combineer het behang dan met een witte sofa, een beige tapijt en een grijze of roze fluwelen fauteuil. Voor een modernere look voegt u contrasten toe: zoek een kleurrijke bank bij het beige behang, roze en paarse bankkussens, een kleurrijke poef en een grijs vloerkleed.

Onze top 5 beige behang

We hebben heel veel beige behang, alles van beige bloemen met witte details en abstracte beige patronen tot kindermotieven en vogels met fijne details. Hier hebben we onze top vijf uitgezocht om je een beter overzicht te geven.

Botanica - Beige van Byracka

Een beige behang met cascade bloemen en speelse vogels in fijne details. Doet het goed in bijna elke kamer, inclusief kinderkamers, woonkamers en hallen. Zeer populair bij zowel volwassenen als kinderen.

Frames - Beige door Ingela P Arrhenius

Frames - een beige behang met speelse dieren, variërend van een goed geklede olifant tot een tijger met een monocle. Een charmant motief voor kinderkamers met elke dag nieuwe details om te ontdekken.

Ohoy - Fijne kleine dag

Een speels patroon met een beige achtergrondkleur getekend door de 8-jarige Otto Dunker. Vrolijkt elke kinderkamer op, maar werkt net zo goed in een hal of een keuken. Of waarom niet in elke kamer van het zomerhuisje?

Beige en groene wereldkaart

Een wereldkaart in beige. Past overal, van slaapkamers en kinderkamers tot keukens en woonkamers. Hang hem aan de muur van de kamer van uw kind en hij heeft als bijkomend voordeel dat hij een bron van kennis is in behangpapiervorm.

Boekenplank - Houten - Lang - Beige

Een boekenplank behang in een prachtige beige kleur. Behang een muur in de woonkamer of een accentmuur in de slaapkamer met beige boekenruggen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's