Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.
Op dit moment hebben we een langere levertijd van maximaal 5 werkdagen.

Zwarte Beuken - Beige - Behang - Woonkamer

44

motieven

Beige fotobehang

Doe mee aan de laatste fotobehang trend en plak beige fotobehang op. Een gemakkelijke manier om elke kamer van uw huis er elegant en stijlvol uit te laten zien. Hier laten onze beige Lees meerfavorieten zien uit ons fotobehangassortiment en tonen we de beste manieren om deze te combineren met andere stijldetails.

Een Scandinavische Favoriet

Een van onze favorieten, Panorama - Beige van Scandinavian Surface heeft een close-to-nature stijl die in de meeste kamers erg gemakkelijk combineert. Dit fotobehang maakt het gemakkelijk om een Scandinavische look in kamers zoals de woonkamer of slaapkamer te creëren. De kleur beige samen combineren met houten stoelen in de keuken of een berkenbed in de slaapkamer zorgt voor een mooie combinatie.

Blossom my Heart van Byracka in de slaapkamer

Stijl met de beige Blossom my Heart fotobehang door Byracka in de slaapkamer. De beige bloem met witte details zit prominent op de muur, wat de kamer een luxe sfeer geeft. Maak het bed op met dikke dekens en grote kussens in wit en grijs. Versier de kamer met foto's en andere muuraccenten in porselein of messing voor een mooie aanvulling op uw beige motief.

Beige fotobehang voor in de hal

Plak het Mushroom Pink fotobehang in de hal voor een gezellige, gastvrije sfeer. De beige kenmerken van het ontwerp gaan net zo goed met minimalistisch wit meubilair als met een bruin en beige decor. Voor een meer Scandinavische stijl, voegt u een helder tapijt, een ronde spiegel en een beige houten bank toe. Verfraai een en ander met een kussen, een lamp die barst van kleur en een beige nettas - elegant en stijlvol.

Beige in een lagere toon

Om nu te zeggen dat het beige motief Specular Reflection opvalt, is niet helemaal waar. Op het eerste gezicht is dit fotobehang relatief discreet, maar als u behang met dit motief in een grote kamer op alle muren heeft, wordt u bijna gehypnotiseerd door de diepe en ronde patronen van het motief. Daarom werkt dit beige fotobehanghet beste op kleine oppervlakken, zoals op een accentmuur in de woonkamer, of een muur in de hal of achter het bed in de slaapkamer.

Fotobehang voor zomerhuisje of keuken

Dit beige fotobehang is gewoon perfect voor een zomerhuisje of een keuken en roept een provinciale sfeer op. Het rustieke gevoel dat het handgemaakte kaartmotief geeft trekt uw oog er heen, en er kan niets misgaan als u het combineert met een donkere houten tafel, een beige bank of zware houten stoelen. In uw zomerhuis kunt u het beige motief ook ideaal combineren met een donkerder bank, een beige tapijt en een lichtere houten tafel om een aangename sfeer te creëren.
Productinformatie
  • 1-44 van 44 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.