Aquarel Groen - Behang - Keuken

91

motieven

Kantoor

Een inspirerende, rustgevende werkruimte voor thuiswerkers. De ideale plek voor wie huiswerk wil maken of van knutselen houdt. Het maakt niet uit wat je in een werkruimte doet, zolangLees meer die maar ruimte heeft voor je spullen, apparatuur en bovenal creativiteit. Hieronder lees je ons advies over behang, opbergruimte en andere manieren waarmee je je werkruimte zo prettig mogelijk maakt. Deel je een kantoor met anderen, dan heb je meestal niet het alleenrecht over de inrichting. Als je echter vanuit huis werkt, heb je dat wel en is het des te belangrijker dat je je in de werkkamer op je gemak voelt. Sta daarom stil bij wat je allemaal nodig hebt op het gebied van functionaliteit en opbergruimte en denk goed na over het soort behang dat jij in een werkruimte mooi vindt. Heb je dat allemaal uitgevogeld, dan is het tijd voor inspiratie. Ga naar een kantoorzaak om bureaustoelen uit te testen en slimme opbergmogelijkheden in actie te zien. Bekijk wat voor technologie er allemaal verkrijgbaar is en wat voor behang je mooi vindt. Neem eens een kijkje op Pinterest – daar vind je namelijk allerlei foto's van prachtig ingerichte kantoren. Wij raden een mooi evenwicht tussen rust en creativiteit aan. Maak een moodboard met inspirerende knipsels en foto's en zorg voor voldoende opbergruimte voor al je spullen.

Meubels en behang voor op kantoor: tips en ideeën

In een werkruimte zijn het bureau en de bureaustoel het belangrijkst, dat lijdt geen twijfel. Het kan echter wel behoorlijk lastig zijn om een stoel en bureau te vinden die niet alleen comfortabel zijn, maar er ook goed uitzien. Werk je veel uren achter elkaar, overweeg dan eens een zit-stabureau. En de bureaustoel? Die moet je in verschillende standen kunnen zetten en de wieltjes moeten soepel rollen, ook over tapijt. Plaats het bureau voor een gezonde dosis dagelijks daglicht als het even kan bij een raam. Zo kun je ook regelmatig je blik scherpstellen op iets in de verte. We hebben er eerder op gehamerd en dat doen we graag nog een keer: in een thuiskantoor is goede opbergruimte essentieel. Hang planken boven je bureau of ga voor een bureau met kastjes of laden. Vergeet die nogal functionele opbergruimte niet te verfraaien met mooi kantoorbehang. Vermijd in een kleine werkruimte behang met grote patronen of donkere behangmotieven,

Verlichting in de werkruimte

Na de stoel, het bureau en tapetéén is natuurlijk de verlichting iets om een ​​beetje extra liefde op toe te voegen. Investeer in een looplamp met dimmer functie om het bureaublad. Voeg ook een goede algemene verlichting, ook met dimmers. Als je een donkere kantoor tapeteris het goed om een ​​aantal gerichte schijnwerpers te zetten en niet over de nodige werkplek ramen zijn onze top tips om te nemen in de natuur in de vorm van een tapet. Misschien in een rustig bos, open veld, dat een gevoel van ruimte of romantische bloemen geeft.

Slimme oplossingen

In de werkkamer heb je eindeloos veel ruimte voor experimenten: wat dacht je van een tijdschriftenrek voor behangrollen, ijzerdraad waarmee je inspirerende foto's en afbeeldingen kunt ophangen, een rol inpakpapier bij wijze van kladblok op reuzenformaat, met behang beklede schoenendozen als opbergruimte of een kapstok voor je kantoorspullen? Hoe meer opbergruimte je hebt, des te rustiger de uiteindelijke werkruimte wordt, waardoor je er prettig kunt werken.

Ideeën voor accessoires en behang

'Kantoor' is misschien niet het meest tot de verbeelding sprekende woord van de Nederlandse taal, maar dat betekent niet dat het meteen maar een duffe, steriele ruimte moet zijn. Met wat kleur, behang en de juiste accessoires zorg je ervoor dat je thuiskantoor perfect aansluit op de rest van het huis. Hang wat foto's op zodat je werkruimte een persoonlijk accent krijgt en breng een mooi evenwicht aan tussen oud en nieuw of materialen en vormen. Voeg een textielaccent toe in de vorm van een kleed of gordijn en zet een paar leuke planten neer. Planten en bloemen zijn niet alleen geweldig voor de inspiratie, maar maken ook de lucht fris en schoon, dus van wat groen op je bureau krijg je geen spijt. Probeer onooglijke kabelkluwen en dradenwirwarren zo veel mogelijk weg te werken. Laat je bij het uitkiezen van het juiste behang voor je thuiskantoor leiden door je creativiteit. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de onderste helft van de muur te behangen en de bovenste helft te beschilderen. Dat ziet er, als je eenmaal prikborden en foto's aan de muur hebt gehangen, heel strak en rustgevend uit. Gebruik op opbergdozen hetzelfde motief als aan de muur. Heb je een stuk behang over? Lijst het in en hang het aan de muur voor een speels, eigenzinnig effect. Welke stijl of wat voor motief je ook kiest, je moet voordat je gaat bestellen met een aantal zaken rekening houden:
    Een behangmotief met een écht verruimende werking is pastelroze, lichtgrijs of wit. Accessoires komen juist in donkere kleuren maximaal tot hun recht. Blauw behang heeft een rustgevende werking en helpt goed tegen stress. Een geel motief is niet bepaald voor de hand liggend voor een kantoor, maar geeft wel veel energie. Met geel aan de muur kom je bovendien sneller op nieuwe ideeën.
Productinformatie
  • 1-91 van 91 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.