Kantoor

Waar u uw werkruimte ook voor gebruikt - thuiswerken, ontspannen in een inspirerende hoek of knutselen en huiswerk maken - er moet voldoende ruimte zijn voor opslag, kantoortechnologiLees meere en -apparatuur en creatieve bezigheden. Hier vindt u ons topadvies over behang, opbergoplossingen en andere ideeën om het perfecte ontwerp voor uw thuiskantoor te vinden. Als je een kantoor deelt met anderen, heb je misschien niet veel invloed op de inrichting, maar als je vanuit huis werkt, is het belangrijk om een creatieve werkruimte te ontwerpen waar je gelukkig bent. Begin met na te denken over wat u nodig hebt in termen van specifieke functionaliteiten en opbergbehoeften, maar ook over het soort kantoorbehang dat u mooi vindt en de stijl die u verkiest. Nu is het tijd om inspiratie op te doen. Bezoek winkels om comfortabele en stijlvolle bureaustoelen te testen, kijk naar de beste opbergoplossingen, bekijk slimme kantoortechnologie en vind mooi behang. Volg ook Pinterest-borden met veel mooie kantoorafbeeldingen om je te inspireren. Probeer een balans te vinden tussen structuur en creativiteit. Vergeet niet om inspirerende filmpjes en foto's op moodboards te zetten en opbergruimte te creëren voor papier en knutselspullen.

Meubilair en behang voor het kantoor - enkele ideeën

Het bureau en de bureaustoel zijn de belangrijkste kantoormeubelen, maar het vinden van een bureau en stoel die zowel stijlvol als functioneel zijn, kan uw grootste uitdaging zijn. Zoek naar een bureau dat u kunt optillen en neerlaten als u vaak uren achter elkaar werkt. De bureaustoel moet in verschillende posities verstelbaar zijn en gemakkelijk te rollen zijn, zelfs op tapijt. Indien mogelijk, plaats het bureau in de buurt van een raam voor uw dagelijkse dosis daglicht en om uw ogen af en toe ergens anders op te laten rusten. We hebben het al eerder gezegd, maar we zeggen het nog eens: opbergruimte is alles in een thuiskantoor. Richt een opbergkast in, een schrijftafel of hang wat planken boven het bureau. Vergeet niet om al die functionele opbergruimte op te vrolijken met stijlvol kantoorbehang, maar vermijd behang met grote patronen en donkere behangmotieven als u weinig ruimte hebt.

Werkverlichting

Nadat de stoel, het bureau en het behang zijn uitgezocht, moet u zeker wat extra aandacht besteden aan de verlichting. Investeer in een bureaulamp met een dimmer. Doe er ook wat algemene verlichting met een dimmer bij. Als het behang op uw bureau donker is, kunt u gerichte spotjes plaatsen. Als de werkruimte geen raam heeft, is onze beste tip om de natuur naar binnen te halen met behang. Probeer eens een vredig boslandschap, een open veld dat de indruk geeft van ruimte of romantische bloemen.

Slimme oplossingen

Een tijdschriftenrek voor behangrollen, een draad of paneel voor inspirerende afbeeldingen, een rol slagerpapier voor je notities en schetsen, met behang beklede schoenendozen voor opslag, een MDF-plaat voor notities en foto's of haken voor knutselmateriaal - de werkruimte is een ruimte met eindeloze mogelijkheden voor creativiteit. Doe-het-zelf-oplossingen om het opbergen te vereenvoudigen, geven je meer ademruimte voor je werk en maken het verblijf in de ruimte aangenamer.

Idecoratie en behangideeën

Dat het een kantoor is, wil niet zeggen dat het saai en onpersoonlijk moet zijn. Laat de kleuren, behangmotieven en inrichting aansluiten bij de rest van uw huis. Breng persoonlijke details zoals foto's in en creëer een mooie mix van oud en nieuw, materialen en vormen. Textiel in de vorm van een throw of gordijnen kan wonderen doen, en vergeet planten niet. Bloemen en groen geven inspiratie en helpen ook de lucht te zuiveren, dus zet een mooie plant op je bureau. En vergeet niet het bureau zo snoerloos mogelijk te houden. Wees creatief bij het kiezen van behang voor uw thuiskantoor. U kunt de onderste helft van de muur behangen met een patroon dat u mooi vindt en de bovenste helft verven. Zo voorkomt u dat de kamer rommelig aanvoelt wanneer u moodboards en inspirerende afbeeldingen gaat ophangen. Bekleed je opbergdozen in hetzelfde motief als op de muur, of lijst restjes behang in als poster voor een speels tintje. Welke stijl u ook wilt of welk behangmotief u ook kiest, hier zijn enkele dingen om te overwegen voordat u gaat behangen. Het perfecte behangmotief om de kamer groter te laten lijken, is pastelroze, lichtgrijs of wit. Decoratieve details doen het goed in donkere tinten. Blauw behang geeft een gevoel van rust en kalmte, en het helpt ook stressniveaus te verlagen. Een geel motief is misschien niet de eerste kleur die in je opkomt voor een kantoor, en toch geeft geel behang tonnen energie en verbetert het je denkvermogen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's