Gekozen door de oude Grieken en Leonardo Da Vinci. Doe rood, zwart en geel - of rood, geel en blauw - in een kom en roer. Wat krijg je dan? De kleuren worden gecombineerd tot een nieuLees meerwe kleur - bruin. Deze serene kleur is al tienduizend jaar een geliefde keuze. Het pigment omber werd voor het eerst gebruikt vanwege zijn hoge gehalte aan ijzeroxide en mangaanoxide. Later produceerden de oude Grieken een roodbruin pigment uit een inktvissoort. Leonardo Da Vinci en Rafaël gebruikten het pigment in hun kunst tijdens de Renaissance, en het wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt door kunstenaars.

Een bruine muurschildering beïnvloedt ons

Stabiliteit, kalmte, eerlijkheid, warmte, elegantie en veiligheid zijn enkele van de vele kwaliteiten die de kleur bruin symboliseert. Bij Photowall geloven we dat de meeste mensen het erover eens zijn dat we allemaal een paar van deze kwaliteiten nodig hebben in ons leven, en het is niet meer dan natuurlijk en logisch om de kleur bruin deze kwaliteiten in onze huizen te laten brengen met een stijlvolle muurschildering. Bruin is als kleur niet dramatisch of schreeuwerig. Het hoeft niet in de schijnwerpers te staan. Het is een kleur die een mooie achtergrond vormt omdat hij altijd om ons heen is. Wanneer haar seizoen, de herfst, langzaam haar intrede doet aan het eind van het jaar, worden we nooit overvallen of verrast. De kleur draagt stabiliteit in zich. Ze kalmeert onze ogen en onze gemoedsrust. Hoe intens of overheersend de kleur ook is, hij neemt nooit volledig de overhand. Het is een vergevingsgezinde kleur, een warme kleur die je altijd zal omhelzen als een goede vriend, ongeacht je stemming.

Stylen met een bruine muurschildering

Of je nu de voorkeur geeft aan het gemak van een landelijke stijl, de zekerheid van een moderne en tijdloze look, of de nonchalance van een bohemien decor, je zult altijd de kleur bruin vinden in een tint die bij je past. De verlichting van de ruimte die u wilt transformeren, bepaalt hoe de bruine nuances zullen worden waargenomen. Koele, grijzige nuances kunnen nog steeds gezellig en warm aanvoelen, waardoor de kleur gemakkelijk is om mee en rond te werken. Andere bruintinten kunnen compact en gedurfd zijn en grenzen aan goud. Karamelbruin is een favoriet van velen, en dat is logisch. Het is donker genoeg om indruk te maken, maar niet zo donker dat de ruimte grauw of onrustig aanvoelt. Caramelbruin is absoluut het mooist in een ruimte die wordt omgeven door donkerrode, felgroene en oranje details. Retro Circles is een van onze muurschilderingen die de karamelbruine kleur perfect tot uitdrukking brengt. Spice Patches I - een nog veelzijdigere bruine muurschildering, met een eindeloze reeks nuances en tinten in het spel - is een andere echte favoriet hier bij Photowall. Overweeg een bruine muurschildering als je een ruimte warmte en stabiliteit wilt laten uitstralen, of als je een stevige basis wilt creëren voor de overige inrichting. De veelzijdigheid van bruin is een van zijn absoluut sterkste punten. Het betekent dat je het overal in je huis kunt gebruiken. Overal, van de populaire woonkamer en het stimulerende thuiskantoor tot de discreet verborgen inloopkast. Wij vinden bruin een geweldige kleur.
Productinformatie