Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Renaissance-cirkel - Behang - Woonkamer

356

motieven

Spiritualiteit & religie

Als het idee van een veelbetekenend kunstwerk op een prominente plaats aan uw muur u aanspreekt, is ons fotobehang ideaal voor u. Er zijn prints van werken door Michelangelo, CaravaggLees meerio, Sandro Boticcelli, Gustave Dore en andere grote meesters beschikbaar. Als u van behang met een spiritueel gevoel houdt, zijn er ook afbeeldingen van bekende bijbeltaferelen en -verhalen door dezelfde meesters, en wie meer esoterisch gezind is, vindt Boeddha, zen-spreekwoorden, vredessymbolen en bevestigingen van hoop en sereniteit. Rust is nog steeds mogelijk in deze drukke wereld.

De Meesters

Tussen het fotobehang door de meesters bevinden zich Le Festin des Dieux van Hendrick van Balen, De Maagd Maria van Hubert van Eyck, Bewening van de dode Christus van Sandro Botticelli, en Aanbidding des Herders van Antoine Le Nain. U kunt van deze werken genieten in uw eigen huis, in om het even welke maat die u aan uw muur wilt met ons fotobehang. Religieuze taferelen kunnen een manier zijn om in aanraking te blijven met de belangrijke ideeën van uw geloof. Mythologische zwart-witprints kunnen de strijd afbeelden die elke mens moet ervaren. Ook zijn er symbolische abstracts beschikbaar met symbolen van vrede, liefde, vrijheid, nirvana en andere tedere spirituele ideeën. Zou het niet mooi zijn om een dergelijk bedachtzaam kunstwerk als een gespreksopener te hebben wanneer u vrienden op bezoek hebt?

Moderne Zen

Er is een brede waaier aan Boeddha-behang in kleuren om bij elk decor te passen, en ook foto- en schilderstijlen van hoge kwaliteit. Er wordt beweerd dat afbeeldingen van Boeddha een kalmerende werking hebben. Voor een vredevolle afbeelding om naar te mediteren kunt u het behang Zen in zwart zand proberen, of misschien ons behang met de historische Poorten van Kyoto in Japan. Er zijn positieve uitspraken met mooie achtergronden, zoals “I will be glad” of de herinnering aan het basismantra: “OM”. Er zijn ook grootse spirituele gebouwen beschikbaar, zoals de Taj Mahal, Japanse tuinen, of het Vrijheidsbeeld. Uw huis moet een vredig toevluchtsoord zijn om te ontsnappen aan de stress en de zorgen van de wereld, en wat is er beter om vrede en rust in uw leven te herintroduceren dan fotobehang dat tot uw hart spreekt?
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.