Poster van eigen afbeelding

Een persoonlijke poster maken is eenvoudig. Je uploadt een foto of illustratie en kiest de gewenste grootte. Je kunt ook kiezen of je een witte rand wilt of afloopbedrukking. Je posteLees meerr wordt binnen 1-4 dagen na bestelling verzonden, altijd met gratis verzending.

Op maat gemaakte posters van uw eigen afbeeldingen

Het toevoegen van de cruciale persoonlijke toets aan uw inrichting wordt nu nog eenvoudiger gemaakt. Kies een persoonlijke foto of illustratie die u mooi vindt, kies een maat en voeg deze gewoon toe aan uw winkelmandje. Zodra uw bestelling klaar is, zal Photowall uw op maat gemaakte poster afdrukken en binnen 1-4 dagen naar u verzenden, afhankelijk van uw locatie.

Productinformatie

Hoe maakt u uw eigen posters? Welke afbeelding u ook kiest, het belangrijkste criterium is de resolutie. Zorg er eerst voor dat deze hoog genoeg is, of dit nu foto's of illustraties zijn. Houd er rekening mee dat ze ten minste één pixel per millimeter van de aangepaste afdruk moeten hebben. Om u een concreet voorbeeld te geven, moet u een afbeelding uploaden die ten minste 600 x 600 pixels groot is (in elk afbeelding bestandsformaat), zodat we een op maat gemaakte poster kunnen creëren van minimaal 60 x 60 centimeter.

Wij helpen u bij het maken van uw eigen posters

Als u niet zeker bent van de grootte of de kwaliteit van de afbeelding, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder, zonder extra kosten. Bovendien kunt u uw eigen poster met of zonder omlijsting maken en in egval van de laatste optie wordt deze in losse onderdelen naar u opgestuurd om de integriteit van uw gekozen op maat gemaakte poster te garanderen. Uiteraard is alles wat u nodig heeft om uw op maat gemaakte poster in elkaar te zetten, inbegrepen in het pakket, zoals montage-instructies die u stap voor stap zullen begeleiden. Voer hieronder uw afmetingen in om een idee te krijgen van hoeveel het gaat kosten, afhankelijk van de maat die u wilt hebben en of u deze wilt met een frame of zonder.

Op maat gemaakte posters uit uw persoonlijke collectie

Aan de ene kant is het eerste dat in u opkomt als we persoonlijke afbeeldingen horen, foto's van het gezin, uw vrienden of uzelf. Een andere onmiddellijke optie is waar u naartoe bent gereisd of waar u een zeer blijvende herinnering hebt gecreëerd. Wat het ook is, de aard van deze foto's is persoonlijk omdat het een emotie in u oproept die u wilt behouden en mogelijk met anderen wilt delen. Aan de andere kant kunnen persoonlijke afbeeldingen ook iets betekenen dat u persoonlijk hebt gemaakt, zoals een schilderij of een illustratie. U heeft zelfs het voordeel dat u een handgetekende illustratie kunt sturen, die u gewoon kunt scannen en vervolgens naar ons kunt verzenden. Nogmaals, welke van de bovengenoemde afbeeldingen u ook kiest, zorg ervoor dat u een beeldbestand met hoge resolutie voor ons uploadt om u te helpen bij het maken van uw eigen poster.

Effecten van het maken van uw eigen posters

Behalve dat u uw ruimte intiemer en individueler maakt, geeft u uw creativiteit ook op een sterke en fantasierijke manier tot uitdrukking wanneer u uw eigen poster maakt. De sfeer verandert onmiddellijk wanneer u of uw gasten in contact komen met een afbeelding die verbindt en resoneert. Het legt een band tussen het onderwerp en het publiek, en daarom kiest u bij het maken van uw eigen poster voor iets dat u na aan het hart ligt. Een perfect voorbeeld hiervan kan een beeld zijn van een belangrijk moment in uw leven, zoals de geboorte van uw kind, uw bruiloft en nog veel meer. De persoonlijke sfeer van een op maat gemaakte poster geeft een ruimte levendigheid en ongelooflijke charme.

Onze gerenommeerde assistentie

Zelfs bij onze favoriete foto's kunnen we niet voorkomen dat er soms een lichte hapering optreedt. Deze variëren van ongewenste zogenaamde photobombers op de achtergrond, niet-overeenkomende kleurtonen, een storende onscherpte, tot gewoon een ruimtelijk probleem dat de aandacht van het centrale object afleidt. Ons deskundig team van foto-editors helpt u bij het gladstrijken van deze problemen wanneer u uw eigen poster maakt. Met hun veelgeprezen vaardigheid kunnen ze ongewenste elementen in een afbeelding toevoegen en verwijderen, de kleuren naar wens wijzigen en zelfs de afmetingen enigszins aanpassen. Nogmaals, aarzel niet om contact met ons op te nemen door ons uw afbeelding te sturen en ons op de hoogte te stellen van de veranderingen die u wilt zien. We nemen zo snel mogelijk contact met u op met de wijzigingen die mogelijk zijn en de prijs.

Onderdelen van eersteklas op maat gemaakte posters

Uw eigen poster maken is een enorm aantrekkelijk vooruitzicht omdat Photowall garandeert dat we alleen materialen en afdrukken van de hoogste kwaliteit gebruiken voor je op maat gemaakte posters. Uw unieke afbeelding wordt vervolgens in een duurzame kartonnen doos van recyclebare materialen geplaatst. Als u nog vragen heeft over de gebruikte materialen en het leveringsproces, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, die u graag zal informeren en helpen.
Productinformatie

Je persoonlijke poster

Upload je afbeelding hier om te zien hoe je poster eruit zal zien.

Kies een afbeelding

Antwoorden op veelgestelde vragen

Hoe groot moet mijn afbeelding zijn?

Je kunt afbeeldingen tot 1 GB groot uploaden. Als je niet zeker bent van de resolutie van de afbeelding, kunnen we je helpen de afbeelding te controleren voordat je bestelt. Stuur een e-mail naar onze klantenservice voor gratis hulp. Als de afbeelding te groot is om per e-mail te verzenden, kun je deze verzenden via de bestandsoverdrachtsdienst photowall.wetransfer.com. We accepteren alle afbeeldingsformaten.

Wat is een posterhanger?

Een posterstrip is een stijlvolle en moderne ophanging voor posters. De posterstrips zijn 21 mm hoog en zijn zowel aan de boven- als onderkant eenvoudig te bevestigen met een magneet. Hierdoor blijft de strip stevig zitten zonder de poster te beschadigen. Het formaat van de posterstrip wordt aangepast aan de afmeting die je kiest voor je poster (altijd 10 mm breder). Onze posterstrips zijn verkrijgbaar in vier uitvoeringen: zwart, wit, donker hout of natuurlijk hout. De posterstrips worden samen met je poster geleverd, inclusief een katoenen ophangkoord in dezelfde kleur als de strip.

Welke omlijsting kan ik kiezen?

Bekijk onze lijsten en lees hier meer over het product.

In welke maten kan een poster met eigen ontwerp worden besteld?

Onze posters kunnen besteld worden in de volgende formaten:
Staande afbeeldingen: 27x35, 30x40, 30x45, 40x50, 40x60, 45x60, 50x70, 60x80, 60x90, 70x100, 75x100 en 84.1x118.9 cm.
Liggende afbeeldingen: 35x27, 40x30, 45x30, 50x40, 60x40, 60x45, 70x50, 80x60, 90x60, 100x70 en 100x75 cm.
Vierkante afbeeldingen: 25x25, 30x30, 35x35, 40x40, 45x45, 50x50 en 70x70 cm.
Onze posterstrips passen bij alle bovenstaande afmetingen.
Onze posters met fotolijst zijn te bestellen in deze afmetingen:
Staande motieven: 30x40, 30x45, 45x60, 50x70, 60x80, 60x90, 70x100 cm.
Liggende motieven: 40x30, 45x30, 50x40, 60x45, 70x50, 80x60, 90x60 cm.
Vierkante motieven: 30x30, 50x50, 70x70 cm.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van bezorging en betaling?

Informatie over bezorging en betaling vind je op de pagina met onze algemene voorwaarden en verkoopvoorwaarden.

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.