Jungle Friends met olifant - Behang - Kinderkamer

10870

motieven

Natuur

Geïnspireerd door de grandeur van de natuur heeft behang de mogelijkheid om een kamer naar nieuwe hoogtes te brengen. Een mooi uitgevoerd fotobehang gaat daarin zelfs nog een stapje vLees meererder: door een specifieke natuurscène uit te beelden met opwinding en levendige kleuren of rustieke schakeringen die zorgen voor een kalmerende stemming. Veel van onze fotobehangdesigns kunnen je in een oogopslag betoveren, net zoals de adembenemende taferelen van Moeder Natuur. Op andere momenten worden meer natuurlijke scènes als bestelling geplaatst, ideaal misschien voor in de slaapkamer of een ander heilig oord thuis.

Natuurlijke keuzes

Fotobehang geïnspireerd door het wijde aanbod van de natuur is erg gevarieerd. Als u overweegt om fotobehang te integreren in uw interieurplannen dan is het een goede zaak om na te denken welke scene het beste bij uw kamer past. Laten we eerst eens kijken naar water als een organisch thema. Vanzelfsprekend gaat men dan denken aan snelstromende zeeën met beukende golven of watervallen als een ideale keuze voor de badkamer. Maar er zijn meer manieren om water op een natuurlijke manier een mooie uitstraling te geven in uw woning. Een reflectie van een panoramisch zicht op een meer of een open zee kan ook de juiste, kalmerende stemming creëren om zo een plaats van rust en relaxatie te bekomen. Maar als u toch wat meer van die waterachtige energie wil voor in de fitnessruimte thuis dan zijn dynamische watervallen en vloeiende rivieren misschien meer geschikt. Daarbij weerspiegelt water zijn sprankelende genialiteit rondom alles in de omgeving, dus onthoudt dit aspect zeker wanneer u werkt met een kleurschema. Water en neutraal gekleurde stenen zijn voor de meeste plaatsen geschikt, maar de vibrerende tonen van varens en bomen dicht bij het water wekken een dieper gevoel op dat aansluit bij kleur.

Seizoensgerelateerde overwegingen

De mooiste eigenschap van de natuur is dat het altijd anders is. Om dieper in te gaan op die ware betekenis van de natuur en zijn wereld is het aangeraden om na te denken over de diversiteit van de seizoenen. Winterse scènes bijvoorbeeld waarin alles bedekt is met witte sneeuw en helblauwe wolken maken fotobehang extra aantrekkelijk voor verschillende kamers thuis of op kantoor. Aan de andere kant, de rijke rode, gele en gouden kleuren van bossen en lanen in de herfst creëren warmere schakeringen die perfect zouden kunnen passen bij zachte meubelen als onderdeel van een interieur. Voor de zomer kies je iets dat helder is en een rechttoe-rechtaan imago heeft, iets dat de show steelt. Florerend geel zoals Van Gogh’s zonnebloemen of het groen van zomerse weilanden maken een diepe indruk die het hele jaar nazindert. Tenslotte: Wat dacht u van de zachte indrukken die een vroege lente nalaat. Of het nu gaat om het bloeien van een veld wilde hyacinten, de nieuwe oogst scheuten die aan het openbloeien zijn, of de rijke gele narcissen die al luid de intrede van de lente aankondigen.

Wisselende wolkenkrabbers

Wie denkt dat wolkenkrabbers alleen maar ijzeren stadsgezichten zijn moet zijn mening herzien. De lucht is namelijk een perfect natuurlijk onderwerp voor toekomstig fotobehang aangezien het in een kamer een fantastisch gevoel van diepte geeft. Het is de ideale manier om een ruimte groter te doen lijken dan het eigenlijk is. Openluchtbeelden met een paar wollige wolken creëren een uniek gevoel van ruimte en geestelijke vrijheid. Anderzijds, een stadshorizon met daarbij de aarde en de lucht erin verwerkt zijn ook ideaal om de diepte van een kamer te verlengen, dit door middel van natuurlijk gezichtsbedrog. Iedereen die in zijn of haar kamer gebruik maakt van fotobehang met lucht en een horizon, creëert de illusie van een extra raam. Een raam dat uitkijkt op de wereld en alles daarbuiten. Het leuke aspect daarvan is dat je zelf de scène kan kiezen vanwaar het raam op uitkijkt- dat kan variëren van ochtendmist verspreidt over bergketens tot het mythische groen van het Noorderlicht gloeiend over de Noorse wouden. Voor zowel de natuurlijke uitstraling van blauwe lucht als de zonsopgang en zonsondergang zijn er meerdere kleurenschema’s mogelijk. Uw keuze van fotobehang en andere designs die er bijpassen kunnen gaan van geel, tot het oranje van rijpe appelsienen en dieprood. Dit zijn allemaal perfect logische opties. Als u toch niet overtuigd bent van die combinaties, dan is misschien een fotobehang met een nachtafbeelding iets voor u? Met zijn schitterend witte sterren fonkelend over een diepe, donkerblauwe en fluwelen nacht?

Natuur – De enige echte ontwerper

Nadenkend over allerlei soorten behang gemaakt in de loop der jaren zijn er nog weinig natuurlijke elementen die tot de verbeelding spreken. Een voorbeeld daarvan zijn de patronen ontstaan door bladvorming of schelpen, deze zijn beide vaak gemaakt en gevormd op oneindig veel manieren. Fotobehang daarentegen heeft het voordeel tegenover gewoon behang dat ze ingenieuze geometrische patronen kunnen maken en op een grotere schaal. Kijk bijvoorbeeld eens naar de minutieuze mathematische elegantie van een nautilus schelp. Nog steeds niet overtuigd? Overweeg dan eens de fractale structuur en kwaliteit van een eenvoudig hoopje bladeren, een andere maar evengoed geschikte keuze voor fotobehang in verschillende kamers. Hetzelfde effect wordt ook vaak teruggevonden in afbeeldingen van regenwouden en bossen. De mooie kale takken van bladverliezende nabijgelegen bomen in de winter zijn in dit opzicht ook bijzonder effectief.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.