Voetbal - Behang - Babykamer

192

motieven

Sport

Voor diegenen met een actieve levensstijl kan sport-fotobehang een leuke toevoeging zijn aan een lounge. We hebben kwalitatieve, aanpasbare wallpapers met Olympische atleten, teams enLees meer meer. De sporten in ons assortiment zijn onder andere voetbal, skateboarden, hockey, snowboarden, skiën en BMX. Of je nu gewoon een fan bent of zelf actief meedoet, elke keer als je dit persoonlijke behang tegenkomt zal je er blij van worden. Gebruik het als motivatie om naar buiten te gaan en iets te gaan doen of als nostalgie naar je favoriete momenten van gespeelde of gekeken wedstrijden. Het behang kan aangepast worden aan elke muur.

Sporten

Onze BMX collectie behang laat iemand op een BMX-fiets in enkele indrukwekkende sprongen zien in een natuurlijke omgeving en in een skatepark. Je kan gaan voor een zonsondergang, een zonsopgang of de felle blauwe kleuren van een heldere dag, afhankelijk van de kamer waar je het behang wilt hangen. BMX-fans zullen de specifieke handelingen op het behang herkennen en deze kunnen bewonderen of proberen na te doen. Er zijn ook scènes van een mountainbike, die natuur en atletische prestaties combineren. De silhouetten van skateboarders tegen een skyline laat zien hoe de sport hoort te zijn en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en levels van detail. Er is zelfs behang die je naar het centrum van de wedstrijd voert, vanuit het oogpunt van de speler! Ontspan in een comfortabele stoel terwijl je jouw volgende stap plant, of creëer een fantasy voetbal of hockey team vanuit het comfort van je eigen huis met een sport-gerelateerd fotobehang.

Figuren

Onze ski/snowboard selectie biedt adembenemende verzichten op de bergen onder een heldere blauwe hemel met atleten die door de wetten van de fysica tarten en door de sneeuw glijden. Voetbal fotobehang komt in heldere kleuren met abstract design en patronen, wat het ideaal maakt voor de muur van elke fan. Niets zegt meer ‘thuis’ dan behang met een betekenis. Je vindt ook hockey, baseball, basketbal en meer, herkenbaar aan de kleur van het veld waarop ze gespeeld worden.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.