Veelkleurig fotobehang

Sommige mensen vinden de unieke en gevarieerde seizoenen van het jaar frustrerend, omdat ze zoveel aanpassing vragen. Het veranderen van kleren. Je aanpassen aan temperaturen die van Lees meernacht tot nacht stijgen en dalen. Kun je in de winter niet de dingen doen die je in de zomer graag doet? Wen er maar aan! Het lijkt misschien onaangenaam, maar toch - denk aan al de geweldige dingen die de verschillende seizoenen brengen! Nieuwe manieren om met elkaar om te gaan, nieuwe geuren, de mogelijkheid om onze huizen meerdere keren per jaar opnieuw in te richten, en bovenal, de prachtige kleuren die ons begroeten. Wanneer de zomer ten einde loopt en we naar de herfst gaan, worden we omringd door kleurrijke roodbruine bladeren. Volwassenen krijgen plots de kans om door een roodbruine zee van bladeren te waden, zacht als de pluizigste wolk aan de hemel, en kinderen kunnen op school prachtige boekenleggers maken.

Opfrissen met een veelkleurige muurschildering

In die tijd is de herfst het mooiste seizoen van het jaar. Als het zover is, kunnen we ons geen mooier seizoen wensen. Maar dan komt de winter. Het licht van de zon verdwijnt, maar wij leven in een wereld die gemaakt is van het lichtste en witste dat er is - sneeuw. Telkens weer zijn we verbaasd over hoe mooi het is - en plotseling is de winter ons favoriete seizoen van het jaar. Wanneer de lente aanbreekt, is de hele natuur herboren. Uiteindelijk belanden we in de weelderig groene zomer, met zijn prachtige zonsondergangen, groene weiden en blauwe meren. Alle prachtige emoties die onze fantastische seizoenen bij ons opwekken, worden mogelijk gemaakt door de kleuren en decors die ermee gepaard gaan. Dit is iets wat wij bij Photowall in onze huizen willen brengen, hetzij om stil te staan bij het seizoen van het moment, hetzij om stil te staan bij het gewenste seizoen. Hier zijn enkele manieren om het te bekijken. Drie van onze vele veelkleurige muurschilderingen gebruiken kleur om de seizoenen op magische, creatieve manieren vast te leggen. Pop Art Confetti weerspiegelt de kleuren van de overgang van zomer naar herfst in vele tinten en schakeringen, en is toch perfect voor alle seizoenen. Een andere muurschildering, Tree of Four Seasons, toont de vier seizoenen in de prachtige kruin van een grote boom. Een ideale muurschildering voor een accentmuur in een woonkamer is Seasons. Met haar schitterende kleuren, toont zij de viriliteit van de lente en de schoonheid van de jeugd.

Donkere, gedempte tinten behouden rust bij gebruik van veel kleuren

Veel verschillende, krachtige kleuren in één ruimte kunnen met elkaar botsen en uw ogen vermoeien. Een goede manier om alle kleuren van de wereld met elkaar te laten samenwerken is het mengen van enkele gedempte, donkere tinten. Voeg dan kleine, onopvallende maar krachtige elementen van sterke, gedurfde kleuren toe. Zoek naar onze Quilt Pattern muurschildering en u zult precies begrijpen wat we bedoelen. Durf je creativiteit de vrije loop te laten met een meerkleurige muurschildering!
Productinformatie