Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
De Preoccupaties van de Darwin - Behang - Kinderkamer

789

motieven

Veelkleurig fotobehang

Sommige mensen vinden de unieke en gevarieerde seizoenen van het jaar frustrerend, omdat ze zo veel aanpassingen vereisen. Zoals andere kleren aantrekken en steeds acclimatiseren met Lees meertemperaturen die van nacht tot nacht op en neer gaan. Kunt u in de winter niet dezelfde dingen doen die u in de zomer wilt doen? Wen er maar aan! Het lijkt misschien onaangenaam, maar toch - denk eens aan alle geweldige dingen die de verschillende seizoenen met zich meebrengen! Nieuwe manieren om te socialiseren, nieuwe geuren, de mogelijkheid om onze woningen meerdere malen per jaar te veranderen, en vooral al die geweldige kleuren die ons begroeten. Als de zomer eindigt en we gaan over naar de herfst, dan zien we die mooie kleurrijke roodbruine bladeren om ons heen. Volwassenen krijgen plotseling de kans om door een roodbruine zee van bladeren te waden, zacht als de mooiste wolk in de lucht, en kinderen gaan prachtige bladwijzers maken op school.

Schud de zaak wakker met veelkleurige fotobehang

Op dat moment is de herfst het mooiste seizoen van het jaar. Wanneer de herfst arriveert, hadden we niet kunnen dromen van een mooier seizoen. Maar dan komt de winter. Het licht van de zon valt weg, maar we bewonen een wereld die bestaat uit het lichtste en witste ding dat er is - sneeuw. Keer op keer zijn we verbaasd over hoe mooi het is - en plotseling is de winter ons favoriete seizoen van het jaar. Als de lente dan komt, wordt de hele natuur herboren. Uiteindelijk belanden we in de weelderige groene zomer, met zijn prachtige zonsondergangen, groene weiden en blauwe meren. Al die prachtige, mooie emoties die onze geweldige seizoenen in ons doen ontwaken komen door de kleuren en achtergronden die er mee te maken hebben. Dit is iets dat we bij Photowall in onze huizen willen brengen, enerzijds om stil te staan bij seizoen van dat moment, en anderzijds om in het gewenste seizoen te blijven hangen. Hier zijn enkele manieren om er naar te kijken. Drie soorten van onze veelkleurig fotobehanggebruiken kleuren om de seizoenen op magische en creatieve wijze vast te leggen. Pop Art Confetti weerspiegelt de kleuren van de overgang van zomer naar herfst in vele schakeringen en tinten, maar het is evenzogoed perfect voor alle seizoenen. Een ander fotobehang, Tree Of Four Seasons, toont de vier seizoenen in de magnifieke kroon van een grote boom. Seasons is het ideale fotobehang voor een accentmuur in een woonkamer. Met haar schitterende kleuren toont het de viriliteit van de lente en de schoonheid van de jeugd.

Donkere, gedempte tinten behouden hun rust wanneer veel kleuren worden gebruikt

Veel verschillende, sterke kleuren in een enkele kamer kunnen botsen en uw ogen vermoeien. Een goede manier om alle kleuren van de wereld samen te laten werken, is om wat gedempte, donkere tinten aan te brengen. Voeg daarna kleine en discrete maar doordringende elementen toe van een sterke, felle kleur. Zoek naar ons Quilt Pattern fotobehang en u begrijpt precies wat we bedoelen. Durf uw creativiteit los te laten met veelkleurige fotobehang!
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.