Kleuren

Het vinden van kleuren muurschilderingen in uw favoriete tint is gemakkelijk met ons enorme assortiment. Voor uw gemak hebben we ze zelfs gesorteerd op hun verschillende groepen, zodaLees meert u een goed overzicht heeft en de mogelijkheid om een kleur te kiezen in overeenstemming met uw persoonlijke wensen en specs. Bovendien kunnen al deze artikelen en stukken worden aangepast aan de algemene sfeer die u probeert te creëren met kleuren muurschilderingen in uw huis, kantoor of een andere persoonlijke ruimte.

De keuze is aan u

Na vergaard zo veel categorieën en niveaus en sorteren ze corresponderen met hun verschillende tinten geeft u de mogelijkheid om te bladeren door hen in een eenvoudige en voordelige manier. De kleuren muur muurschilderingen selectie is zo enorm, je bent eigenlijk verwend voor de keuze. Wees niet bang om te experimenteren met de verschillende tinten en pigmenten. Decoreren is een leuke bezigheid als je zoveel alternatieven hebt om uit te kiezen.

Primaire kleuren muurschilderingen

Primaire kleuren worden ook wel de basiskleuren genoemd omdat ze niet kunnen worden gemaakt door andere kleuren te mengen, waardoor ze de bouwstenen zijn van alle andere kleuren. In het bijzonder zijn deze kleuren blauw, rood en geel. Aangezien deze kleuren fundamenteel zijn voor het menselijk gezichtsvermogen, is het veilig om aan te nemen dat ze moeten passen bij het overheersende thema van uw kamer.

Blauwer dan blauw

De meesten van ons associëren de kleur blauw van nature met koelte en rust. Het is dus zinvol om blauwe kleuren muurschilderingen te gebruiken in de woonkamer en slaapkamer, misschien zelfs in de kinderkamer of kinderkamer. Met de motieven in deze tint, variërend van de ruimte tot bossen en bergen, om er maar een paar te noemen, heb je alle mogelijkheden om je ruimte evenwicht en karakter te geven. Dat blauw koelte uitstraalt, wil niet zeggen dat deze kleuren muurschilderingen niet ook als statement kunnen worden gebruikt.

Kleuren muurschilderingen in rood

Rood wordt vaak geassocieerd met passie en zaken van het hart, waarschijnlijk voortgekomen uit de evolutie omdat het ook de kleur is van wat in wezen de brandstof van ons lichaam is, namelijk bloed. Muurschilderingen in rood zijn vooral populair in een modern decor, maar ook voor een meer rustieke inrichting waar we meer gedempte rode tinten beschikbaar hebben. Niettemin, kunt u ook verzoeken om aanpassingen aan de tint van rood die u wenst, of het nu voor uw kantoor, woning of andere persoonlijke gebieden.

Het was allemaal geel

Een vleugje kleur doet wonderen in een kamer. Gele muurschilderingen zijn een van de populairdere thema's, vooral voor jonge gezinnen, omdat deze kleur een nieuw begin uitstraalt, net als een prachtige zonsopgang, waarvan we er natuurlijk genoeg hebben in onze reeks doeken van hoge kwaliteit. De frisheid van deze specifieke kleur werkt in praktisch elk type kamer.

Secundaire kleuren muurschilderingen

Logischerwijs worden secundaire kleuren gesmeed door twee primaire kleuren gelijkmatig te mengen. Zo worden geel en rood oranje, rood en blauw paars, en blauw en geel groen. Oranje staat, net als geel, voor energie en inspiratie, wat perfect kan zijn voor een jong kind, omdat het zijn dorst naar leren stimuleert. Voorbeelden van paarse kleuren muurschilderingen strekt zich uit van de natuurlijke schoonheid van een arctische nachtelijke hemel tot de fantastische charme van een mythisch wezen. Hoewel je gedachten onmiddellijk springen om bossen en bomen bij het denken van de kleur groen, onze groene kleuren muurschilderingen ook scènes van de ruimte, stadsgezichten evenals abstracte schilderijen en unieke interpretaties van patronen en organische tentoonstellingen.

Zwart en wit

Houden we niet allemaal van de klassieke uitstraling van zwart en wit? Het straalt gewoon verfijning, stijl en charisma uit. Geen wonder dat bijna al onze selecties zwart-witte kleuren muurschilderingen bevatten. De diversiteit is titanisch en omvat alle soorten aspecten en stijlen van beeldmateriaal, inclusief maar niet beperkt tot high-detail fotografie, intense portretten, diepgaande artistieke interpretaties en meer. De individualiteit van zwart-wit kleuren muurschilderingen is fenomenaal en tilt elke kamer naar een geheel nieuw niveau van intrige en afkomst.
Productinformatie