Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Paardebloem - Zwart Wit - Behang - Woonkamer

136

motieven

Kantoor

Het kantoor is een veeleisende plek; het eist jouw tijd, ideeën en inspanningen. Laat je continu inspireren door jouw succesvolle momenten met fotobehang en ervaar productiviteit als Lees meergeen ander.

Ideeën voor wanddecoratie voor op kantoor

Het kantoor is per definitie een ruimte of kamer waar gewerkt wordt door de medewerkers van een organisatie. Er wordt gewerkt aan het ondersteunen en realiseren van doelen van de organisatie. Historisch gezien was het kantoor onderdeel van een paleis of een grote tempel. Tijdens de hoge middeleeuwen (1000-1300) was er een opkomst van de middeleeuwse kanselarij, de gemeenschappelijke plaats waar de meeste regeringsbrieven werden geschreven en wetten werden gekopieerd. De industriële revolutie heeft veel veranderd. Verschillende industrieën zijn geïntensiveerd, zoals banken, spoorwegen, verzekeringen, aardolie en andere. Uiteindelijk waren er meer medewerkers nodig en was er kantoorruimte nodig om hun werkzaamheden uit te kunnen voeren. Om het verhaal kort te houden: het kantoor bestaat voornamelijk om de bewoners van de ruimte te ondersteunen bij het uitvoeren van hun werk. Je kunt het beschouwen als jouw thuis weg van huis. Tegenwoordig wordt waargenomen dat werknemers over het algemeen productiever zijn als de sfeer op de een of andere manier lijkt op die van hun huis. Daarmee heeft het kantoor mogelijk een upgrade nodig, zodat het met succes zijn doel kan bereiken. Decoreer het kantoor op fantastische wijze, met bijvoorbeeld fotolijsten, planten en andere decoratieve items. Studies hebben aangetoond dat het personaliseren van de werkplek de werknemers meer betrokken maakt bij het team en daardoor de productiviteit verhoogt. Daarnaast moet ook aandacht worden besteed aan kleur, belichting en vorm. Het verfraaien van de muren van het kantoor helpt enorm bij het succesvol bereiken van jouw doel om een productieve werkplek te maken. Er zijn eigenlijk veel manieren om de muren te decoreren en tegenwoordig heeft fotobehang zich bewezen als de meest efficiënte muurdecoratie.

Fotobehangdesigns voor een geweldig kantoor

Photowall heeft een prachtige collectie fotobehang om elke kantoorruimte er fantastisch uit te laten zien. De collectie fotobehang is verkrijgbaar in verschillende interessante en verbazingwekkende ontwerpen die zeker de sfeer in de ruimte zullen bepalen. Van prachtige landschappen tot coole patronen, de designs zijn gewoon geweldig. Een manier om de muren van het kantoor mooi te maken, is door designs toe te voegen zoals het fotobehang Lost Landscape - Light, White Brickwall, Concrete Wall en Weaving Wood White. Mooie landschappen helpen ook bij het creëren van een comfortabele en uitnodigende kantoorruimte. Er is waargenomen dat werknemers met een vleugje natuur op kantoor de neiging hebben meer gefocust en productiever te zijn. Met koele en rustgevende kleuren kunnen de muurschilderingen een ontspannende omgeving bevorderen die de spanning en stress op de werkplek kan verminderen. Hiermee is het niet onmogelijk om een werkomgeving te creëren die toch bevorderlijk kan zijn voor leren en werken. Daarnaast kan de omgeving ook ontspannend zijn. Op die manier kunnen stress en spanning van het werk op de een of andere manier worden beperkt of voorkomen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.