Turquoise behang

Turquoise behang biedt een scala aan mogelijkheden. De naam komt van turkoois, een halfedelsteen. De kleur turkoois varieert tussen blauw en groen. Het symboliseert genezing, geduld, Lees meerkalmte, harmonie en evenwicht. En omdat turkoois een mix is van blauw en groen, waarbij blauw symbool staat voor waarheid, eerlijkheid, inspiratie en creativiteit naast kalmte, introspectie, eenzaamheid, kilte en ernst, en groen symbool staat voor groei, verjonging, overvloed, welvaart, vrede, vreugde, samenwerking en harmonie, betekent dit dat je de positieve eigenschappen van beide kleuren hebt als je ervoor kiest om te decoreren met turkoois.

Trendy met turkoois

Door te kiezen voor een turquoise behang of een behang met turquoise details geef je je kamer een frisse uitstraling. De kleur heeft een rustgevend, kalmerend effect. Turquoise behang is een van de trendkleuren van dit jaar. Turquoise behang is een uitstekende keuze voor een slaapkamer, en ook voor kinderkamers. Een truc is om turquoise behang als accentmuur te gebruiken en het door te voeren in mooie turquoise details om een samenhangend gevoel aan de kamer te geven. Een levendig turquoise behang gaat niet alleen goed samen met andere warme tinten, maar in een minimalistische setting verlevendigt het ook koele tinten. Probeer eens turquoise behangpapier te combineren met stylingdetails in goud, een van de nieuwste trends die we veel zien in de toonaangevende interieurtijdschriften. Of waarom ga je niet voor een turquoise behang met gouden details? De kleuren die passen bij turquoise behang zijn natuurlijk wit, maar ook frisse tinten van citroen en limoen. Turquoise past ook heel goed bij de warmte van natuurlijk hout.

Het is makkelijk te stylen met turquoise behang

Waarom stijl je je badkamer niet met turquoise behang? Het creëert een warme, frisse en ontspannen sfeer die doet denken aan de tropen. Decoreer je kamer met groene kamerplanten om het exotische gevoel van turkoois te accentueren. De schoonheid van turquoise behang wordt ook beïnvloed door het spel van licht in de kamer, en door de andere kleuren in de meubels, schilderijen, lampen, enzovoort. Als u een turquoise accent behang gaat gebruiken, denk dan goed na over welke muur het beste zou zijn, afhankelijk van de grootte van de kamer, het uitzicht, en de plaats van de ramen. Als de kamer op het noorden ligt, kan het de moeite waard zijn om een turquoise behang met warme tinten te kiezen om de koelte te minimaliseren. Aan de andere kant, als de kamer op het zuiden ligt, kun je kiezen voor een warm turquoise behang of een turquoise behang met koelere tinten. Als je het beste wilt halen uit een levendig turkoois accentbehang, moet je het op een lege muur hangen in plaats van op een muur met ramen. Hier is een slimme, gemakkelijke en goedkope ontwerptip: decoreer meubels met turquoise behang om de ultieme pop of colour in de kamer te creëren.

Kalm blijven met turquoise behang

Interieur design en decoratie zou niet compleet zijn zonder kleuren. Het is alsof je de vraag stelt "hoe zou de wereld eruit zien zonder kleuren?" Kleuren zijn zeer belangrijk omdat ze worden beschouwd als een vorm van communicatie als het gaat om visuele taal. Met dat, kleuren is een van de belangrijke elementen om een huis of ruimte ziet er geweldig uit. Afhankelijk van de kamer en zijn functies, zijn er geschikte kleuren die de huisbewoners zouden helpen om de kamers verder te waarderen en ervan te houden. Bijvoorbeeld, de slaapkamer en de woonkamer worden beide gebruikt voor rust en ontspanning. Het is gewoon goed dat deze kamers worden gedomineerd met koele en rustgevende kleuren. Turquoise Wallpapers behoren tot de collecties van Photowall die zeker zou helpen bij het instellen van de juiste stemming en sfeer van deze kamers. Met een Turquoise behang toegevoegd aan uw slaapkamer of woonkamer, zult u echt genieten van de voordelen ervan, evenals de ontspannen sfeer die het u biedt.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's