Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

Alle artikelen

Behangcollectie voor kinderkamers door Maison

by Photowall NL

Photowall presenteert een nieuwe designersamenwerking met Maison en lanceert een exclusieve behangcollectie voor kinderkamers. The Little Folk collectie is geïnspireerd op de natuur en de rijkdom van het Zuid-Afrikaanse landschap. Alle vijf de ontwerpen zijn zorgvuldig met de hand geïllustreerd met veel oog voor detail en een sprookjesachtige fantasie – bedoeld om in elke kamer rust, harmonie en een klein beetje magie te creëren, voor alle leeftijden.

Een ontmoeting tussen interieurdesign en kunst - Emma Lindström voor Photowall

by Photowall NL

Vandaag lanceren we een exclusieve designsamenwerking met de Zweedse kunstenares Emma Lindström. De behangcollectie AURA bestaat uit 12 acrylschilderijen met abstracte en levendige kleurencomposities. Dankzij de harmonische en organische expressie nodigt elk behangmotief uit tot visuele ontspanning en gemoedsrust.

Martin Bergströms eerste collectie voor Photowall: bloemen van weleer

by Photowall NL

In maart lanceren we bij Photowall onze eerste behangcollectie die we samen met Martin Bergström hebben ontworpen. De collectie draagt de naam Flora Hysterica en telt vijf dessins. Voor ieder dessin heeft Martin Bergström zich laten inspireren door zijn omvangrijke verzameling gedroogde planten.

Motieven waarin je de schoonheid van het alledaagse terugziet

by Photowall NL

In de herfst van 2017 presenteert Photowall de vruchten van de tweede samenwerking met de Zuid-Afrikaanse designstudio Lemon. De collectie Haphazard Places telt dertien unieke motieven, met als inspiratiebron details uit het dagelijks leven.

Nieuwe motieven van Nadja Wedin bij Photowall

by Photowall NL

Bij Photowall gaan we in de zomer van 2017 ons behangassortiment met drie nieuwe motieven uitbreiden: Lovebirds, Blues en Purple Vein, alle drie van de hand van kunstenares, illustratrice en ontwerpster Nadja Wedin.

Collectie met graffitimotieven

by Photowall NL

Photowall heeft in samenwerking met de Stockholmse kunstgalerie Wallery een behangcollectie gelanceerd met graffitimotieven van de hand van vermaarde Zweedse straatkunstenaars.

Handgeschilderd en digitaal komen samen in een unieke behangcollectie

by Photowall NL

Het Zweedse designmerk Photowall lanceert dit jaar een nieuwe collectie, Manuscript. Een unieke behangcollectie van de hand van de Noorse vormgever Andreas Engesvik. Andreas liet zich inspireren door oude technieken en heeft drie handgeschilderde motieven gecreëerd met elk een eigen kleurstelling.

Photowall - 10 Years in Style

by Photowall NL

Photowall begon 10 jaar geleden met het drukken van behang voor alle denkbare stijlen, persoonlijkheden en omgevingen. Ter ere van dit 10-jarig jubileum hebben wij een collectie samengesteld met de meest favoriete klantmotieven door de jaren heen, waarbij wij de motieven uiteraard wel hier en daar wat hebben vernieuwd.

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.