Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

Inrichting & Ruimtes

Geef je keuken een nieuwe look met behang met een tegelpatroon

by Photowall NL

Wil je je keuken in een handomdraai opfrissen? Overweeg dan eens dit behang, met een motief van tegels van 10 x 10 cm mBehanget zwarte voegen. Dit tegelbehang doet het goed bij allerlei materiaal, waaronder hout, staal en koper. Het tijdloze ontwerp maakt een industriële stijl met navenante details helemaal af.

Speelse sparren: het perfecte behang voor in de kinderkamer

by Photowall NL

Elisabeth Dunker van Fine Little Days maakt echt mooie dingen. Met name haar behang Spruce met sparpatroon springt in het oog. Het behang is verkrijgbaar in zes varianten: zwarte sparren op een witte of grijze achtergrond of witte sparren op een grijze, groene, bruine of beige achtergrond. De Finse binnenhuisarchitect Susanna Vinto heeft de kamer van haar dochter met de zwart-witte variant behangen. Ziet er goed uit, toch?

Betoverend fotobehang van David C. Miller

by Photowall NL

Kunstenaar David C. Miller heeft in zijn twee nieuwe motieven de zonovergoten schoonheid van Florida gevat. Uiteraard kun je deze twee motieven gewoon bij Photowall bestellen – ook als canvas.

Bibliotheekmuren

by Photowall NL

Photowall breidt zijn assortiment fotobehang met bibliotheekeffect uit. Het behang heeft een trompe l’œil-effect, waardoor je je echt tussen de boeken waant. Het behang dat je hier ziet, is een moderne interpretatie van gebonden witte boeken op een plank. Het wit valt goed op en past uitstekend in allerlei ruimten. Dit behang vormt de ideale harmonische achtergrond voor wat voor project dan ook!

Traditioneel interieurontwerp - Diepe houttonen en elegante meubels

by Photowall NL

Wanneer we het hebben over antieke meubels met stoffen waarop bloemen zijn ge​print​, dan wordt de traditionele stijl vaak beschouwd als verouderd of uit de tijd, maar als het gaat om vertrouwdheid en comfort is de traditionele stijl misschien wel het juiste interieur voor u. We hebben hier de informatie over het traditionele interieurontwerp opgeschreven en enkele tips over hoe u dit ontwerp in uw huis kunt introduceren.

Shabby Chic, de zachte romantische stijl voor uw kamer

by Photowall NL

De shabby chique interieur stijl kan dat vintage uiterlijk hebben, maar nog steeds dat zachte, luxe, huisstijl-stijl decor behouden. We hebben hier de informatie opgeschreven die u nodig hebt als u die zachte en romantische stijl in uw kamer wilt hebben.

Ga voor helemaal zwart-wit in de badkamer

by Photowall NL

Of u nu een traditioneel, eigentijds of modern huis hebt, een zwart-wit palet doet het altijd goed. Deze kleurencombinatie in de badkamer biedt een elegante, klassieke, maar tijdloze uitstraling. We hebben hier de informatie voor u over zwart-wit in de badkamer en enkele tips over hoe ze dit succesvol kunnen toepassen.

Gotisch interieurontwerp - een unieke stijl als u een grote ruimte hebt

by Photowall NL

Het gotische interieurontwerp wordt gekenmerkt door donkere kleuren op de muren, vloeren en plafonds, en is een geweldige interieurstijl voor grote open ruimten. De gotische interieurontwerpstijl weerspiegelt een sfeer van luxe en charisma. We hebben hier meer informatie voor u over het gotische interieur als u dat interessant vindt.

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.