Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

Trends & Inspiratie

Huwelijksvoorbereidingen met blogger Anja Forsnor

by Photowall NL

De huwelijksvoorbereidingen zijn in volle gang. In onze behangfabriek werken we aan behang met een bruiloftsthema en vragen we Zweedse blogger en aanstaande bruid Anja Forsnor om tips.

Designtrends van 2016: vormen en kleuren

by Photowall NL

Het is weer lente! Het nieuwe seizoen gaat gepaard met nieuwe trends. Nu de herfst met zijn gedempte en donkere kleuren voorbij is, kijken we reikhalzend uit naar frissere tinten. Dit voorjaar draait het allemaal om roze en blauw, die goed samengaan met wit als accentkleur. Voor inspiratie putten we wederom uit de natuur. Wat ons betreft zit je met planten die langs de muur omhoog klimmen helemaal goed. Het Geranium-​behang​motief dat Lena Akilles van Byracka voor Photowall heeft ontworpen, past perfect bij de trends.

Een tegel- of scheurlook aan de muur: behang met bijzondere texturen

by Photowall NL

Met behang krijg je veel meer dan mooie patronen aan de muur, helemaal als je het als een materiaalsoort beschouwt waarmee je een ruimte echt tot iets unieks omtovert. En dat is precies wat we bij Photowall doen. Wij bieden je de perfecte gelegenheid om thuis precies de juiste sfeer te creëren.

Fraai behang in de kleuren van de herfst

by Photowall NL

De herfst maakt zijn opwachting en binnenkort verliezen de meeste bomen hun prachtige bladeren. Het nieuwe seizoen brengt nieuwe trends en kleuren met zich mee, niet alleen qua inrichting, maar ook qua behang. Deze herfst en winter staan donkere details en kleurschakeringen centraal. Het wit dat zo lang binnenshuis de boventoon heeft gevoerd, moet nu plaatsmaken voor donkere kleuren en herfstachtige pasteltinten. Het nieuwe, ietwat gedempte kleurenpalet is afgeleid van de natuur en valt prachtig samen met materiaalgebruik waarin hout, beton en marmer de hoofdrol spelen.

Ananasbehang

by Photowall NL

Vorig jaar was op het gebied van vormen en kleuren de ananas allesbepalend, of het nu om kandelaars, posters, kussenslopen of wat dan ook ging. Uiteraard hebben we bij Photowall deze trend niet links laten liggen en geven we waaghalzen en ananasliefhebbers de mogelijkheid om hele wanden in het teken van deze exotische vrucht te plaatsen.

Huishoudelijke apparaten die uw keuken en badkamer slimmer maken

by Photowall NL

Kent u nog de Jetsons of Astroboy? Twintig jaar geleden leken de concepten in deze stripverhalen onmogelijk. Dankzij technologische vooruitgang zijn dingen die we toen onbereikbaar vonden nu realiteit. Maak een slimme keuken en badkamer met slimme huishoudelijke apparaten en u zult echt trots zijn op uw eigen huis. Hier zijn enkele tips over hoe u die droom kunt waarmaken.

Een korte geschiedenis van groen design en vroege volgers

by Photowall NL

Groen ontwerpen is een trend in de bouw die de nadelige effecten op het milieu en de menselijke gezondheid minimaliseert. Het doel is ervoor te zorgen dat lucht, water en aarde veilig zijn door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en processen. We hebben hier informatie gedocumenteerd over groen ontwerpen, zodat we u op de een of andere manier kunnen beïnvloeden met betrekking tot de duurzaamheid van ons milieu.

Jaren 1970 ​behang​- hightech trends

by Photowall NL

De jaren zeventig wordt beschouwd als een deel van wat bekend staat als het psychedelische tijdperk. Het was de tijd van volledige exploratie en ontdekking in termen van maatschappij, muziek en artistieke ideeën. Ideeën voor interieurontwerpen tijdens evenement werden in deze periode beïnvloed door idealen. We hebben hier de informatie die u nodig hebt betreffende jaren 70 ​behang​en hun betekenis tijdens het psychedelische tijdperk opgeschreven.

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.