Herfsttrends 2021

Nu in de nazomer kijken velen van ons er naar uit om weer een beetje meer binnenshuis knus te zijn. We stellen ons gewoon in voor een nieuw seizoen. De herfst komt eraan, dus zet je favoriete muziek, een mooie deken en brandende kaarsen klaar en wij bieden maximale inspiratie in de vorm van herfsttrends. Wat dacht je van somber en knus, zachte lijnen en rustgevende tinten? Ook goed nieuws voor de liefhebbers van de jaren 90; lelijke fruitpatronen en felle kleuren zijn helemaal hip. Ga dit najaar met ons mee op tour langs de vier heetste trends!

Trend 1 - Soiledge

Beeld je in dat je kruidenthee drinkt en Kafka, rode wijn en innovaties bespreekt; omringd door groene planten en sombere, natuurlijke tinten. Soiledge nodigt de natuur in huis uit met haar licht bleke maar sombere kleuren zoals mosgroen, bordeaux en gebeitst hout. Combineer met details van veganistisch leer, paisleypatronen en prachtig fluweel en je hebt helemaal herfstknusheid!

Window view Ocean Green - Summer House

Trend 2 - Equilibrium

Geniet dit najaar van een spiritueel plekje. Kies rustgevende kleuren en golvende vormen om een rustige en overzichtelijke plek te creëren waar je je gedachten kunt ordenen en nieuwe energie kunt opdoen. Een prachtig beige palet met tonen van gebroken wit, lichtgeel en lavendelpaars, gecombineerd met zachte, doorschijnende materialen maken het geheel compleet. Vind inspiratie in de natuur: denk aan zoet water, zuurstofrijke ochtendlucht, een ondiep zandstrand en bleke zonneschijn. Voel je vrij om details zoals koralen en schelpen te kiezen voor een perfecte look.

Waltz of Colors Multi Soft - Photowall

Trend 3 - Ivory Earth

Als noorderlingen houden we van licht, niet in het minst nu de herfst nadert en er een donkere tijd ons wacht. Dan past deze felle, ietwat aardse trend perfect! Richt je huis in met natuurlijke materialen zoals hout, rotan en textiel. Ook is er ruimte voor zacht golvende lijnen in combinatie met iets scherpere formaties van keien, pijnboomschors en stenen platen. Denk minimalistisch en voeg getuft textiel, keramiek met gestraald patina en prachtige gedroogde bloemen toe. Op tafel ligt een inspirerende stapel boeken met een zorgvuldig geselecteerde combinatie van wellness-, kunst- en fotoboeken die motivatie geven en hoop op betere tijden.

Delicate - 1 x

Trend 4 - YES WE CAN – The 90's in the 20's

Hé jaren 90! Nu nodigen we sterke kleuren en knetterende patronen uit in onze huizen, en bestaat er een betere manier om de herfst te verwelkomen? Vergeet aardse tinten, hier schilderen we ons ratjetoe in felle kleuren en matchen met geplooide lampenkappen en Siciliaans geïnspireerd keramiek. Daarnaast liggen hier alle kansen om een politieke agenda en maatschappelijke betrokkenheid te benadrukken. Uiteraard kenmerkt het interieur zich door milieuvriendelijke DHZ, upcyclen en diverse blokvondsten. Maar jij, het is perfect mogelijk om ook een of twee pastelkleuren erin te glippen; alles is mogelijk in deze "ja-zeg-trend"!

Crazy Life -  Ute Arnold