Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

Nieuw

Een ontmoeting tussen interieurdesign en kunst - Emma Lindström voor Photowall

by Photowall NL

Vandaag lanceren we een exclusieve designsamenwerking met de Zweedse kunstenares Emma Lindström. De behangcollectie AURA bestaat uit 12 acrylschilderijen met abstracte en levendige kleurencomposities. Dankzij de harmonische en organische expressie nodigt elk behangmotief uit tot visuele ontspanning en gemoedsrust.

Martin Bergströms eerste collectie voor Photowall: bloemen van weleer

by Photowall NL

In maart lanceren we bij Photowall onze eerste behangcollectie die we samen met Martin Bergström hebben ontworpen. De collectie draagt de naam Flora Hysterica en telt vijf dessins. Voor ieder dessin heeft Martin Bergström zich laten inspireren door zijn omvangrijke verzameling gedroogde planten.

Nieuwe motieven van Nadja Wedin bij Photowall

by Photowall NL

Bij Photowall gaan we in de zomer van 2017 ons behangassortiment met drie nieuwe motieven uitbreiden: Lovebirds, Blues en Purple Vein, alle drie van de hand van kunstenares, illustratrice en ontwerpster Nadja Wedin.

Echt surfbehang van About Blank

by Photowall NL

De nieuwe motieven van Photowall van de creators van About Blank bestaan uit opvallende palmen, heerlijke kilometerslange zandstranden en foto's van surfers bij het krieken van de dag. De collectie bevat zes motieven die door de fotograaf Kenny Bergander zijn gemaakt. Alle foto's zijn geïnspireerd op de zee, surfen in Californië en wereldreizen.

Photowall praat met Jonna Jinton

by Photowall NL

Ze beschrijft zichzelf als een einzelgänger, maar met haar hartverwarmende lach en charme doet ze de laatste sneeuwresten in het hoge noorden smelten. We hebben een hele keur aan vragen voor haar klaarstaan. Waarom koos ze ervoor om op 21-jarige leeftijd moederziel alleen in een gemeenschap van maar 10 mensen te gaan wonen, helemaal in Noord-Zweden? Mist ze de grote stad niet? En waar heeft ze geleerd zulke betoverende natuurfoto's te maken? Photowall gaat in gesprek met Jonna Jinton, die net haar eerste ​behang​collectie heeft gemaakt.

Daydreams: een behangcollectie van Cathy Nordström, speciaal voor kinderen

by Photowall NL

IJs op stokjes, fantasierijke stenen en blauwe ijsberen die samen met flamingo's en enorme aardbeien in het bos wonen. Dat is Daydreams, de behangcollectie die we vandaag lanceren en die speciaal is bedoeld voor kinderen. De collectie is ontworpen door de Zweedse illustratrice Cathy Nordström.

Nieuwe kleuren van het ontwerpersduo Nothing Can Go Wrng

by Photowall NL

Photowall breidt zijn collectie uit met ​behang​ van het designerduo Nothing Can Go Wrng. Onder de noemer Less Is A Bore 2.0 staat er een collectie voor je klaar met een fraai samenspel van klassieke vormen en modern design … In allerlei nieuwe kleuren!

De exclusieve samenwerking van Photowall en Acne JR

by Photowall NL

Met trots presenteren we de Trompe l'œil-collectie, die we samen met het Zweedse ontwerpersduo Acne JR hebben ontworpen. Je ziet in de collectie de bijzonder herkenbare stijl van Acne JR terug. Het duo heeft bekende motieven op speelse wijze in een nieuwe vormgeving verwerkt.

My Favourite Things: nieuwe behangcollectie

by Photowall NL

Vandaag presenteren we met trots onze nieuwe behangcollectie: My Favourite Things. De collectie is het werk van de vijf toptalenten van het Londense designbureau Peppercookies. We hebben de ontwerpers gevraagd om hun favoriete voorwerpen in het behang te verwerken. Het resultaat? Bonte bloemenvelden en huizen die boven wolken zweven.

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.