Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

DIY

  Hoe u op een makkelijke manier​behang​ kunt verwijderen

  by Photowall NL

  Behang​is een van de meest interessante manieren om uw kamers te verfraaien. Natuurlijk, zoals het gezegde luidt, duurt niets eeuwig. ​Behang​kan ook oud en versleten zijn, zodat er een moment komt dat u het moet verwijderen en veranderen. Dit artikel bevat de informatie die u nodig hebt om uw oude ​behang​op een gemakkelijke manier te verwijderen.

  Dit is de beste manier om ​behang​ te verwijderen

  by Photowall NL

  Het verwijderen van ​behang​ kan vervelend en tijdrovend zijn. We hebben hier enkele tips over het verwijderen van uw ​behang​op een gemakkelijke manier en zonder het oppervlak van de muur te beschadigen.

  Denk er aan ... een schoolbord in de keuken op te hangen

  by Photowall NL

  Schoolborden zijn zeer functioneel in de keuken. U kunt ze op verschillende manieren gebruiken, zoals b.v. om het menu, de agenda, telefoonnummers en vele andere zaken op te schrijven. Het is ideaal om zoiets in de keuken te hebben om u elke dag aan diverse dingen te helpen te herinneren.

  Hoe een groen scherm te maken voor YouTube doe-het-zelvers

  by Photowall NL

  Superpositie van iets of iemand in een video of foto is mogelijk door gebruik te maken van greenscreen. We zullen u leren hoe u uw eigen greenscreen doe-het-zelf kunt maken en de meest betaalbare manier om dat te doen.

  Hoe kunt u uw ramen schoon kunt maken zoals een professional dat doet

  by Photowall NL

  In het ideale geval worden de ramen van uw huis ten minste tweemaal per jaar gelapt. Dit is echter een taakje waar veel mensen niet veel zin in hebben vanwege de vervelende schoonmaakmethoden. We hebben hier enkele tips over hoe u uw ramen als een pro schoon kunt maken en er tegelijkertijd plezier in kunt hebben.

  Besteed wat extra aandacht aan uw Paasdecoraties

  by Photowall NL

  Pasen is een belangrijke dag in de christelijke kerk, omdat het de wederopstanding van Jezus Christus viert. Veel landen vieren Pasen op hun eigen speciale manier. Dit is de tijd waarin we vaak paaseieren en paashazen zien die respectievelijk het bloed van Christus en het geven van geschenken symboliseren. Paasdecoraties bij u in de buurt herinneren u aan wat we vieren en waarom we Pasen vieren. Hier zullen we u voorzien van informatie over het creëren en hebben van zinvolle en symbolische Paasdecoraties.

  Versier de kamer van uw kinderen samen voor wat extra familiepret

  by Photowall NL

  Het verfraaien van uw kinderkamer kan heel uitdagend zijn. Maar u wilt geen decor dat zij weer snel zijn ontgroeid of waar ze te gemakkelijk aan wennen. Hier zijn enkele voorbeelden over hoe u samen uw kinderkamer kunt versieren voor extra familie leut.

  Het maken van een ideeënboek of een moodboard voor opknappen van uw huis

  by Photowall NL

  Moodboards of ideeënboeken zijn een soort collages die bestaan uit afbeeldingen, teksten en voorbeelden van materiaal dat nodig is om met een definitief plan of idee te kunnen komen. Door gebruik te maken van moodboards en ideeënboeken kunt u een algemeen idee krijgen van wat er te gebeuren staat. In dit artikel geven wij u enkele tips over hoe u een moodboard of ideeënboek kunt maken voordat u uw huis laat opknappen.

  Creëer een vriendelijk kastmonster om uw kind te helpen om in slaap te vallen

  by Photowall NL

  Iedereen ervaart wel eens angsten op een of ander moment. Jonge kinderen zijn vaak bang voor monsters in de kast of onder hun bed. Als ouders is het onze plicht om onze kinderen te helpen deze angsten te overwinnen. Dit artikel geeft u de informatie die u nodig hebt over het helpen van uw kinderen om hun angsten en zorgen te boven te komen.

  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.