Verwelkom de herfst met levendige kleuren van de Photowall-veteranen Scandinavian Surface

Kleed de herfst met nieuwe motieven van de Noorse ontwerpers Scandinavian Surface. Sinds het begin werken Photowall en Scandinavian Surface samen aan behang, en keer op keer creëert Scandinavian Surface prachtige, goed verkopende behangcollecties met een solide Scandinavische stijl, geweldige integriteit en mooie finesse. Deze keer is het een tweedelige collectie genaamd In The Woods & The Hidden Bird, bestaande uit 10 krachtige behangen.

PersberichtIn The Woods & The Hidden Bird
van Scandinavian Surface

Uitgiftedatum: 26 augustus 2020


Winter Blues In The Woods

De eindeloze fascinatie van Scandinavian Surface voor bomen en natuur heeft opnieuw inspiratie opgeleverd voor een nieuwe behangcollectie. Ze kozen voor een avontuurlijke benadering van het project en trokken in alle seizoenen naar het betoverde bos. De boomstammen zitten vol leven en verhalen. De takken verstrengelen zich om de lichte filigraan van de natuur te vormen.

De levendige kleuren wisselen naadloos af tussen warme en koele tinten en vormen prachtige en natuurlijke paletten. Kom met ons het betoverde bos in!

Winter Blues In The Woods (detail)

De collectie In the Woods neemt je mee naar een organisch, elegant bos waar geen twee bomen hetzelfde zijn, en de compositie wordt gevormd door krachtige grafische contrasten en sobere kleuren. De patronen en kleuren weerspiegelen de Scandinavische natuur en seizoenen in gedurfde verende groene tinten, ingetogen melancholische herfststemmingen, blauwe winterdagen en koele zomeravonden.

Het ontwerp heeft een afwisseling van 10 meter voordat het patroon zich herhaalt zodat we lopend langs een lange muur constant iets nieuws kunnen ontdekken, zoals in echte bossen. In the Woods is perfect voor lange stukken muur en je kunt een uitsnede kiezen die op je muur past, ongeacht de grootte.

Ontdek en geniet van details in patronen en kleuren en zoek naar de kleine geheimen die zich altijd in het bos verbergen...

Hidden Bird - Pink Beige
Hidden Bird - Pink Beige (detail)
Hidden Bird – Black Ochre

De collectie Hidden Bird is het zachte, geurige bos dat je omhelst in gloeiende kleuren, delicate contrasten en de zachte bosgrond. Het palet is samengesteld om in veel materialen en interieurs te passen. Alle ontwerpen bestaan uit zowel koude als warme kleuren, net zoals de natuur zelf in alle seizoenen. In het bos hoor je altijd vogels zingen. Maar waar zitten ze? Verscholen tussen de takken leiden ze hun geheime leven. Maar als je gaat zitten en met je ogen zoekt, zie je ze misschien.


Uitgiftedatum: 26 augustus 2020
De collectie In The Woods & The Hidden Bird worden exclusief verkocht bij photowall.nl.
Behangprijs €37/m²
Link naar de collectie: In The Woods & The Hidden Bird
Afbeeldingen in hoge resolutie
Link naar persbericht: Verwelkom de herfst met levendige kleuren van de Photowall-veteranen Scandinavian Surface

Over Scandinavian Surface

Norwegian Scandinavian Surface creëert design met inspiratie uit de verschillende vormen en kleuren van de natuur .Schoonheid in gescheurde en verdorde flora met opwindende glimpen van elanden en arenden. Scandinavian Surface probeert altijd de Noorse frisheid te vatten.

We interviewden Scandinavian Surface voor de lancering van In The Woods & The Hidden Bird. Lees het volledige interview in ons magazine om alles te weten te komen over de inspiratie achter de collectie en voor welke kleuren Scandinavian Surface op dit moment kiest! De succesvolle ontwerpers delen ook hun werkproces, beschreven in vijf eenvoudige stappen.

"Is er iets speciaals in de natuur dat je inspireert?
– De verbazingwekkende diversiteit aan kleuren, patronen, vormen, materialen, contrasten. 
Hoe dichtbij je ook komt, er is altijd wel iets nieuws en complex te ontdekken. 
Het stopt nooit! Het is 's werelds grootste collectie vormen en kleuren."

Lees het volledige interview in ons magazine


Foto's en Persmateriaal

Afbeeldingen in hoge resolutie

Om de afbeeldingen in 300 ppi op Flickr te downloaden: selecteer een afbeelding, druk op de pijl omlaag (in de rechterhoek van de afbeelding) en selecteer "Origineel".

Links naar de collectie, persbericht, interview, perskamer.

Voor interviewaanvragen, uitlening van producten, behangstalen en meer informatie, neem contact op met ons: press@photowall.com | +46 8 550 087 31