Hidden Vogel - Groen Beige - Behang

Collection:

Scandinavian Surface – In The Woods & The Hidden Bird

Kleed de herfst met nieuwe motieven van de Noorse ontwerpers Scandinavian Surface. Sinds het begin werken Photowall en Scandinavian Surface samen aan behang, en keer op keer creëert SLees meercandinavian Surface prachtige, goed verkopende behangcollecties met een solide Scandinavische stijl, geweldige integriteit en mooie finesse. Deze keer is het een tweedelige collectie genaamd In The Woods & The Hidden Bird, bestaande uit 10 krachtige behangen.

Geselecteerd door:
Photowall

Kom met ons het betoverde bos in!

De eindeloze fascinatie van Scandinavian Surface voor bomen en natuur heeft opnieuw inspiratie opgeleverd voor een nieuwe behangcollectie. Ze kozen voor een avontuurlijke benadering van het project en trokken in alle seizoenen naar het betoverde bos. De boomstammen zitten vol leven en verhalen. De takken verstrengelen zich om de lichte filigraan van de natuur te vormen. De levendige kleuren wisselen naadloos af tussen warme en koele tinten en vormen prachtige en natuurlijke paletten. Kom met ons het betoverde bos in!

In the Woods

De collectie In the Woods neemt je mee naar een organisch, elegant bos waar geen twee bomen hetzelfde zijn, en de compositie wordt gevormd door krachtige grafische contrasten en sobere kleuren. De patronen en kleuren weerspiegelen de Scandinavische natuur en seizoenen in gedurfde verende groene tinten, ingetogen melancholische herfststemmingen, blauwe winterdagen en koele zomeravonden. Het ontwerp heeft een afwisseling van 10 meter voordat het patroon zich herhaalt zodat we lopend langs een lange muur constant iets nieuws kunnen ontdekken, zoals in echte bossen. In the Woods is perfect voor lange stukken muur en je kunt een uitsnede kiezen die op je muur past, ongeacht de grootte. Ontdek en geniet van details in patronen en kleuren en zoek naar de kleine geheimen die zich altijd in het bos verbergen...

The Hidden Bird

De collectie Hidden Bird is het zachte, geurige bos dat je omhelst in gloeiende kleuren, delicate contrasten en de zachte bosgrond. Het palet is samengesteld om in veel materialen en interieurs te passen. Alle ontwerpen bestaan uit zowel koude als warme kleuren, net zoals de natuur zelf in alle seizoenen. In het bos hoor je altijd vogels zingen. Maar waar zitten ze? Verscholen tussen de takken leiden ze hun geheime leven. Maar als je gaat zitten en met je ogen zoekt, zie je ze misschien.
Geselecteerd door:
Photowall
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's