English Country design is de juiste keuze voor de rustieke en comfortabele minnaar

Het Engelse Country interieurontwerp is gericht op het creëren van een ontspannen, rustieke sfeer in huis. De sfeer van het huis moet comfortabel zijn met de toevoeging van onconventionele thema's en het moet mengsel van traditionele en moderne inrichting zijn. We hebben hier de nodige informatie voor u over de Engelse Countrystijl die u geweldig zult vinden en zeker als interieurstijl in uw huis zult willen hebben.

Het Engelse Country interieurontwerp is gericht op het creëren van een ontspannen, rustieke sfeer in huis. De sfeer van het huis moet comfortabel zijn met de toevoeging van onconventionele thema's en het moet mengsel van traditionele en moderne inrichting zijn. We hebben hier de nodige informatie voor u over de Engelse Countrystijl die u geweldig zult vinden en zeker als interieurstijl in uw huis zult willen hebben.
English Country design is de juiste keuze voor de rustieke en comfortabele minnaar

Het Engelse Country design

Wilt u dat authentieke Engelse landelijke ontwerp in uw huis? Comfort is een van de belangrijkste elementen in dit type ontwerp. Het is eigenlijk een mix van de klassieke en moderne ontwerpen die de periodes omvatten die u graag in uw interieur ziet terugkomen. Daarnaast moet het Engelse landelijke ontwerp ook de sfeer van tijdloosheid projecteren.

Sommigen mensen denken dat deze ontwerpstijl moeilijk te kopiëren is. Er zijn echter handige manieren om dit een beetje aan te passen, zodat u toch van de schoonheid van het Engelse landelijke ontwerp kunt genieten in uw huis. Met vindingrijkheid en creativiteit konden al veel bewoners op eenvoudige wijze toch die Engelse landelijke sfeer in hun huizen creëren.

De kenmerken van het Engelse landelijke ontwerp

In het algemeen wordt het Engelse landelijke ontwerp beschouwd als rustiek, ontspannen en comfortabel. De keuze van patronen en ontwerpen zijn meestal onconventioneel en tonen een mengeling van klassieke en moderne decoratieve artikelen en stukken. Met het juiste gebruik van decoratieve artikelen, kleur en indeling, kunt u een sfeer creëren die geschikt is voor deze designstijl.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van het Engelse landelijke ontwerp die u zult kunnen waarderen:

1. Muren - zijn meestal bedekt met behangof versierd met sjabloondesigns.

2. Stoffen - met lichte kleuren en chintz bloemenontwerpen. Sommige zijn ook voorzien van kwastjes.

3. Inrichting en decor - de meest voorkomende decoratieve items in een Engels landelijk ontwerp zijn kleedjes geborduurd met bloemen, kristallen kandelaars, verse bloemen netjes in een vaas geschikt, landschappelijke patronen en vele andere.

Waarom mensen van het Engelse landelijke ontwerp houden

Er zijn zo veel goede dingen te zeggen over het Engelse landelijke ontwerp dat veel bewoners en ontwerpers er gewoon van houden. De totale verschijning van deze designstijl biedt het comfort van een combinatie van traditionele en moderne sferen en met een beetje een vrouwelijke touch.

De kleuren zijn meestal donkerdere tinten en het behang is meestal ontworpen met patronen. Het is ook gebruikelijk om bloemen in en rond het interieur van het huis te zien. Designers hebben het liefst een herfstsfeer in dit type interieurontwerpstijl.

Er worden verschillende decoratieve artikelen vertoond, zoals ornamenten, souvenirs, foto's en andere dingen. Bewoners zijn nooit verlegen in het weergeven van dit soort items, en als zodanig heeft minimalisme dan ook geen zin in het Engelse landelijke ontwerp. Er wordt wel voorgesteld om ingelijste gedroogde bloemen en landschappen, en porseleinen voorwerpen aan de muren te bevestigen, en met bloemen geborduurde kussens, kristallen kandelaars en vazen neer te zetten.

Men stelt voor de inrichting aan te kleden met houten meubilair versierd met koper.Veel ontwerpers en bewoners houden ook van houten boekenkasten en houten tafels, stoelen en kasten. Stoelen en banken zijn bij voorkeur bedekt met fluweel of leer.

Uw huidige woning kan gemakkelijk worden getransformeerd tot een Engels landelijk ontwerp. U hoeft uw huis niet volledig te renoveren om die sfeer te realiseren. U wilt misschien wel graag een aantal tips over hoe u die Engelse landelijke ambiance in uw huis kunt creëren:

1. Zorg ervoor dat de kamers dat warme en comfortabele gevoel hebben.

2. Combineer en pas de stoffen bij elkaar aan door textuur toe te voegen met kussens, kleedjes en gordijnen. Die met bloemenprintzijn de beste keuze voor deze ontwerpstijl.

3. Gordijnen hebben de voorkeur boven jaloezieën, vooral gordinen van fluwelen en florale stoffen.

4. U kunt ook een kleed over de koffietafels gooien, maar zorg ervoor dat het kleedje op de vloer hangt. Zet ornamenten of bloemen in vazen op de tafels om deze te versieren.

5. Open haard en schoorsteenmantel kunnen helpen bij het realiseren van een Engels landelijk ontwerp.

6. Antiquiteiten mixen goed in dit type ontwerp.

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.