Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Botany tropische diepe indigo - Behang - Kantoor

110

motieven

Paars behang

Paars behang straalt luxe en creativiteit uit. Bij de meeste mensen werkt het zo: je zegt ‘paars behang’ en meteen verschijnt er verwarring op hun gezicht. Veel mensen vinden paars eeLees meern nogal uitgesproken kleur, terwijl paars juist een lange geschiedenis heeft. Deze combinatie van rood en blauw komt in de natuur maar heel weinig voor. Misschien is paars daarom wel zo’n exclusieve kleur. Je vindt het ofwel een mooie kleur, ofwel een regelrechte ramp. Het is helemaal geen verkeerd idee om paars in je inrichting te gebruiken. Wel moet je er rekening mee houden dat de mens paars niet altijd even goed herkent. Met name lichtpaars levert nog weleens problemen op. In bepaald licht lijkt dat soms eerder blauw dan paars.

Wat paars behang met je inrichting kan doen

Paars is de perfecte behangkleur als je een ruimte een wat luxe sfeer wil geven. Het is een kleur die niet alleen meteen in het oog springt, maar ook zeker heel goed kan harmoniseren – afhankelijk van de uiteindelijke tint en verzadiging. In combinatie met de rest van de inrichting krijgt de ruimte zo een stimulerende, rustgevende en creatieve sfeer. Paars behang doet het uitstekend in de woonkamer. Met lichtpaarse tinten geef je de woonkamer een verfijnde look. Met paars als accentmuur en wit op de andere muren krijgt de hele ruimte een harmonieuze sfeer en valt er een lichte blauwe gloed op de witte muren. Deze combinatie is ook bijzonder flexibel, omdat zwart en grijs goed met paars samengaan.

Inrichten en paars behang

Wil je het maximale uit je paarse behang halen, dan moet je goed nadenken over de inrichting en stijl van de rest van de ruimte. Kies je voor bijzonder verzadigd paars, ga dan voor een inrichting die niet met paars vloekt. Zo zijn paars en oranje niet echt een fraaie combinatie, omdat beide kleuren behoorlijk kunnen overheersen. Bedenk dus van tevoren of je wilt dat het paarse behang het hoofdaccent in de kamer vormt of dat het juist meer als een neutrale achtergrondkleur moet dienstdoen.

Paars behang op een accentmuur

Wil je een ruimte groter laten lijken, dan moet je eens experimenteren met een accentmuur met lichtpaars behang. Bedenk bij een paarse accentmuur wel van tevoren hoe het licht op de rest van de kamer wordt gereflecteerd. Zwart, lichtgrijs en wit gaan goed samen met paars.

Bij Photowall heb je qua paars behang keuze te over

Wat ons betreft moet je zeker eens experimenteren met paars behang, aangezien je daarmee een prachtig resultaat kunt behalen dat luxe en harmonie uitstraalt. En een tijdloze klassieker is een inloopkast met paars behang die met zwarte en grijze details is afgewerkt.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.