Paars behang

Paars behang straalt luxe en creativiteit uit. Veel mensen zouden het idee van paars behang afwijzen zonder er lang over na te denken. Paars wordt vaak gezien als een gewaagde kleurkeLees meeruze in het interieurontwerp, terwijl het eigenlijk een kleur is met een lange geschiedenis. Paars is een combinatie van rood en blauw en komt in de natuur niet veel voor. Misschien heeft het daarom zijn exclusieve status verkregen. Paars is een kleur waar je van houdt of die je haat. Decoreren met paars heeft veel positieve effecten. Een belangrijk feit is dat paars ook een van de kleuren is die mensen het moeilijkst van elkaar kunnen onderscheiden. Dit geldt vooral voor de fellere tinten paars. In bepaald licht kan het blauw lijken.

De effecten van paars als behang

Paars is de perfecte kleur voor behangpapier als u uw kamer een luxueus tintje wilt geven. Paars kan zowel een dramatische kleur als een harmonieuze kleur zijn, geheel afhankelijk van de intensiteit en tint die u kiest. Combineer het met de juiste inrichting en je hebt een kamer die alle stress in je leven zal verlichten en waar je je gelukkig en creatief kunt voelen. Paars behang is ideaal voor een woonkamer. Een licht paarse kleur kan je woonkamer een verfijnde uitstraling geven. Paars als accentbehang in een verder witte kamer kan de andere muren een zacht blauw tintje geven en de hele kamer een harmonieuze uitstraling geven. Het is ook een combinatie die relatief gemakkelijk te gebruiken is omdat zwart en grijs goed samengaan met paars.

Stypering met paars behang

U moet plannen hoe u de rest van de kamer gaat stylen als u echt het meeste uit uw paarse behang wilt halen. Als je een intense kleur paars hebt gekozen, heb je een inrichting nodig die niet botst met het paarse behang. Paars en oranje zijn bijvoorbeeld moeilijk te combineren omdat ze beide dominante kleuren zijn. Beslis of u wilt dat uw paarse behang de kamer domineert of dat het een passieve achtergrond is voor de rest van uw inrichting.

Paars als accentbehang

Als je extra ruimte in je kamer wilt creëren, is paars een kleur die je in een lichtere tint als accentbehang kunt gebruiken. Als je paars als accentbehang gebruikt, denk er dan aan hoe het licht op het behang zal weerkaatsen en terug de kamer in. Zwart, lichtgrijs en wit zijn kleuren die goed passen bij paars.

Photowall heeft een breed assortiment paars behang

Als u een kamer wilt behangen, raden wij paars behang zeker aan, omdat het net dat beetje extra luxe en harmonie uitstraalt. Een inloopkast gedecoreerd met paars behang en afgewerkt met zwarte en grijze details is een aloude klassieker.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's