Grijs behang

De kleur heeft iets Scandinavisch en minimalistisch en past goed bij een grote verscheidenheid aan meubels en andere decoraties. Maar ons assortiment grijs behang is niet minimalistisLees meerch. Er is heel veel om uit te kiezen. Afhankelijk van het patroon dat u kiest, krijgt uw kamer een heel andere uitstraling. Denk dus goed na over welke stijl het beste bij u past. Als u al hebt gekozen voor een grijstint, is het tijd om na te denken over wat u met uw muren wilt uitstralen. U zou bijvoorbeeld dichter bij de natuur kunnen komen met patronen die doen denken aan grijs graniet, of u zou een motief kunnen kiezen dat moderne kunst ademt. Het belangrijkste is dat u iets vindt dat bij uw stijl past.

Grijs maakt een comeback

In 2016 werd grijs een van de grootste trendkleuren. Mensen begonnen hun huizen te stylen met tinten variërend van asgrijs tot houtskool. De helderste kleur op de schaal wordt Architectural White genoemd en begon het klassieke Stockholm White te vervangen, dat anders een vleugje geel bevat. Architectural White heeft een modernere uitstraling. Grijs is een perfecte kleur om mee te stylen omdat het neutraal is en goed werkt in vele donkere en lichte tinten. De kleur grijs is zo populair geworden dat mensen er variaties op zijn gaan maken, zoals het ultra-populaire greige - een kleur tussen grijs en beige in.

Denk aan kleurdetails bij grijs behang

Grijs is de neutraalste kleur die er ooit was, als je het al een kleur kunt noemen - maar daar zullen we het niet over hebben. Hoe dan ook, het is belangrijk om goed na te denken over welke kleuren de grijze muren in evenwicht zullen brengen om het meeste uit deze neutrale kleur te halen.

5 behangstijlen met grijze patronen

Het kost wat tijd om ons assortiment grijs behang door te nemen, dus hier is een snelle sneak peek om u te inspireren om door ons volledige assortiment te bladeren. ZUILEN - STAAL Hou je van grijze Scandinavische tinten, maar vind je dat ze soms een beetje te minimalistisch en low key zijn? Dan is dit het behang voor u. De Scandinavische stijl is gemixt met een speels patroon. Dit behangpapier laat zien dat je geen sterke kleuren nodig hebt om een muur levendig en levendig te maken. HEXAGON - GRIJS Heel stijlvol, met zeshoeken in verschillende tinten tussen grijs, wit en beige. Het ontwerp lijkt op het eerste gezicht eenvoudig, maar als u beter kijkt, ziet u dat de zeshoeken zelf een patroon hebben. Dit zorgt voor structuur en weerkaatst het licht op een zachtere manier dan wanneer ze monochroom zouden zijn. BIRCH - SNEEUW Birch - snow heeft een moderne kleur die het midden houdt tussen grijs en beige. Het patroon is een silhouet van besneeuwde berkentakken. Het dient als een subtiele herinnering aan de prachtige winterdagen die u mist. PAARDENBLOEMEN - GRIJS Dit is een ander grijs behang met een patroon geïnspireerd door de natuur. Hoge witte bloeiende planten reiken van de vloer tot bijna aan het plafond. WOLKENPRACHT - GRIJS Een speels behang dat perfect is voor een kinderkamer of voor mensen die jong van hart zijn. Wolken in de vorm van dieren, auto's en andere figuren verschuilen zich tussen pluizige witte wolken op een grijze achtergrond. Laat je ogen afdwalen en je fantasie de vrije loop. Kinderen zijn dol op dit behang. Dit is slechts een kleine selectie van onze wallpapers. Neem de tijd om door ons hele assortiment te scrollen en u zult zeker het perfecte behang voor u vinden.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's