Verloren landschap - Licht - Behang - Woonkamer

257

motieven

Grijs behang

Grijs behang heeft niet alleen iets Scandinavisch en minimalistisch, maar past ook perfect bij allerlei inrichtingen en accessoires. Ons assortiment grijs behang is verre van minimaliLees meerstisch – en je hebt keuze te over. Je kunt met het patroon op het behang de ruimte een compleet nieuwe sfeer geven. Denk daarom goed na over welke stijl het beste bij jouw interieur past. Weet je al welke kleur grijs het gaat worden, dan is het een goed moment om na te denken over het effect dat je van de muren verwacht. Met een patroon dat aan grijs graniet doet denken, kom je een stapje dichter bij de natuur, maar je kunt ook juist voor een motief kiezen dat aan moderne kunst doet denken. Het belangrijkste is dat je iets vindt wat perfect op jouw stijl aansluit.

Grijs maakt een comeback

In 2016 was grijs een bijzonder populaire kleur. Je zag grijs in al zijn schakeringen, van bijna wit tot zo goed als zwart, steeds vaker in woningen opduiken. De lichtste kleur grijs heet Architectural White en heeft het traditionele Stockholm White, dat een klein beetje geel bevat, van de grijze troon weten te stoten. Architectural White heeft een iets moderner tintje. Grijs is een bijzonder handige kleur omdat het zo neutraal is en in allerlei lichte en donkere schakeringen verkrijgbaar is. Sterker nog, de kleur is zo populair geworden dat er allerlei nieuwe variaties van zijn ontstaan, zoals het bijzonder populaire greige: een kleur die tussen grijs en beige in ligt.

Grijs behang gaat goed samen met kleurrijke details

Grijs is misschien wel de neutraalste kleur op aarde, als je het überhaupt al een kleur wilt noemen – maar dat is weer een heel andere discussie. Je moet in ieder geval goed nadenken over welke kleuraccenten je gaat aanbrengen om het maximale uit deze neutrale kleur te halen.

5 behangstijlen met grijze patronen

Wie ons volledige grijze assortiment wil doornemen, is daar wel even zoet mee. Daarom vind je hier ter inspiratie een overzicht van de mogelijkheden. COLUMNS – STEEL Zie je grijze, Scandinavische tinten wel zitten, maar vind je ze soms iets te minimalistisch en subtiel? Dan is dit behang perfect voor jou. De Scandinavische stijl is namelijk verfraaid met een speels patroon. Dit behang bewijst dat je helemaal geen krachtige kleuren nodig hebt om een muur tot leven te laten komen. HEXAGON – GREY Dit behang is bijzonder stijlvol, met zeshoeken in verschillende tinten grijs, wit en beige. Het ontwerp lijkt eenvoudig, maar wie goed kijkt, ziet dat de zeshoeken allemaal van een patroon zijn voorzien. Dat levert een mooie structuur en zachtere lichtreflecties op dan bij behang met één kleur. BIRCH – SNOW Birch – snow heeft een moderne kleur die een beetje tussen grijs en beige in valt. In het patroon zie je de contouren van besneeuwde berkentakken, die een mooie verwijzing vormen naar schitterende winterse dagen. DANDELIONS – GREY Ook dit grijze behang is voorzien van een natuurpatroon. De lange, bloeiende witte planten komen bijna tot aan het plafond. CLOUDSPOTTING – GREY Dit speelse behang is perfect voor de kinderkamer of voor wie een beetje speelsheid in huis wel weet te waarderen. Je ziet op de grijze achtergrond witte wolken waarin allerlei figuren, zoals dieren en auto’s, zijn verstopt. Op dit behang ontdek je continu nieuwe details – en je krijgt er meer dan genoeg inspiratie van! Een echte kinderfavoriet. En dit is nog maar een greep uit de selectie. Bekijk eens ons volledige assortiment. Daar zit zonder twijfel iets van jouw gading tussen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.