Gouden Dag Turkoois - Behang - Woonkamer

177

motieven

Turquoise Fotobehang

Turquoise is een van de mooiste kleuren van de natuur. Het heeft zijn naam gekregen uit het zeldzame mineraal met dezelfde naam. Turquoise is een kalme en onaantastbare kleur die harmLees meeronieus en comfortabel is. De kleur wordt geassocieerd met zuiverheid, kwaliteit, luxe en elegantie, en in decors doet turkoois het heel goed met andere zachte warme kleuren. Probeer turkoois te combineren met licht beige, warm oranje en warme groene tinten. Een kamer met turquoise styling details doet veel mensen denken aan het turquoise blauwe water van de Middellandse Zee. Het is leuk om herinnerd te worden aan warme stranden en water van 28ºC. Een turquoise decor geeft u energie en leidt u naar positieve gedachten.

Turquoise fotobehangin kantoren

Turkoois past bijzonder goed in een kamer waar u een rustige en professionele sfeer nodig hebt, zoals een kantoor. Stileren met turkoois in kantoren geeft een signaal van frisheid. De blauwe tint in turkoois zorgt voor geloofwaardigheid en stabiliteit, terwijl de groene tinten harmonie en rust creëren. Daarom is de kleur goed geschikt voor zowel de medewerkers als de klanten van het bedrijf. Turkoois is een kleur die goed combineert met zwart, wit en natuurlijk met hout. Veel visuele ergonomen pleiten voor het gebruik van houtkleurige bureaus om maximale rust aan de ogen te bieden. U kunt niet fout gaan met turkoois aan de muur, een houten bureau en zwarte of witte bureaustoelen.

Klassieke combinaties met turkoois fotobehang

Andere klassieke combinaties met turkoois zijn zwart, wit, lichtgroen en bruin. Er bestaat vanzelfsprekend geen goed of slecht wat betreft inrichting, en u moet uzelf niet beperken tot wat al eens eerder is gedaan. Het is belangrijk dat uw kamer uw persoonlijkheid en uw visuele taal uitdrukt. Turkoois heeft ook associaties met de prachtige blauwe Middellandse Zee en is daarom perfect om met natuurlijk materiaal zoals steen of drijfhout en groene planten als styling details te combineren. Begin met aandacht te schenken aan wat turkoois met uw gevoel doet en waar het uw gedachten heen voert. Luister naar uw hart bij het creëren van uw ontwerp.

Fotobehangin turkoois

Photowall's selectie turkoois fotobehangbevat alles van tropische stranden tot turkooise blauwe ijspegels en de Brooklyn Bridge in turkoois met een zwart-als-de-nacht achtergrond. Bent u het soort persoon die gewoon van de tropen houdt en dagdroomt van een warm klimaat? Dan is er ongetwijfeld iets turkoois voor u. Er zijn ook veel andere motieven als u het grote nachtleven van de grote stad prefereert. Met andere woorden, als u van turkoois houdt, bekijk dan ons uitgebreide assortiment. We zijn ervan overtuigd dat u iets vindt waar u van zult houden.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.