Turquoise Fotobehang

Turkoois is een van de mooiste kleuren van de natuur. Het dankt zijn naam aan het zeldzame mineraal met dezelfde naam. Turkoois is een rustige en nuchtere kleur die harmonieus en trooLees meerstend is. De kleur wordt geassocieerd met zuiverheid, kwaliteit, luxe en elegantie, en turkoois gaat heel goed samen met andere zachte warme kleuren in de inrichting. Probeer turquoise eens te combineren met lichtbeige, warm oranje en warmere groentinten. Een kamer met turquoise stylingdetails doet veel mensen denken aan het turkooisblauwe water van de Middellandse Zee. Het is fijn om zo nu en dan herinnerd te worden aan warme stranden en 28ºC water. Een turquoise inrichting geeft je energie en stuurt je naar positieve gedachten.

Turquoise muurschilderingen in kantoren

Turkoois past vooral goed in een ruimte waar je een rustige en professionele vibe nodig hebt, zoals een kantoor. Styling met turquoise in kantoren geeft frisheid aan. De blauwe tint in turkoois straalt geloofwaardigheid en stabiliteit uit, terwijl de groene tinten harmonie en rust creëren. Daarom past de kleur goed bij zowel de werknemers als de klanten van het bedrijf. Turkoois is een kleur die goed samengaat met zwart, wit en natuurlijk hout. Veel visueel ergonomen pleiten voor het gebruik van houtkleurige bureaus om de ogen maximale rust te geven. Met turkoois op de muur, een bureau in hout en zwarte of witte bureaustoelen kan het niet misgaan.

Klassieke combinaties met turquoise muurschilderingen

Andere klassieke combinaties met turkoois zijn zwart, wit, lichtgroen en bruin. Er is natuurlijk geen goed of fout als het gaat om interieurontwerp, en je moet je niet beperken tot wat al eerder is gedaan. Het is belangrijk dat uw kamer uw persoonlijkheid en uw visuele taal uitdrukt. Turkoois heeft ook associaties met de prachtig blauwe Middellandse Zee en is daarom perfect te combineren met natuurlijke materialen zoals steen of drijfhout en groene planten als stylingdetails. Begin met aandacht te besteden aan hoe turkoois je laat voelen en waar je gedachten je brengen. Luister naar je hart bij het creëren van je ontwerp.

Muurschilderingen in turkoois

Photowall's selectie van muurschilderingen in turkoois omvat alles van tropische stranden tot turkooisblauwe ijspegels en de Brooklyn Bridge in turkoois met een zwart-zo-nacht achtergrond. Ben jij zo iemand die van de tropen houdt en dagdroomt over warme klimaten? Dan is turkoois ongetwijfeld iets voor jou. Er zijn ook andere motieven als je van het nachtleven in de grote stad houdt. Met andere woorden, als je van turkoois houdt, bekijk dan ons uitgebreide assortiment. We zijn ervan overtuigd dat je iets van je gading zult vinden.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.