Roze fotobehang

Roze is een ongelooflijk interessante en opwindende kleur. In het grootste deel van de westerse wereld wordt de kleur vaak geassocieerd met charme, vriendelijkheid, gevoeligheid, kindLees meerertijd, tederheid en vrouwelijkheid, maar dat is niet altijd het geval geweest. Tussen de jaren 1920 en 1940 werd roze beschouwd als een kleur die het meest geschikt was voor mannen, omdat ze nauw verwant was aan rood, dat in die periode een zeer mannelijke kleur was.

Stylen met een roze muurschildering

Een hele kamer van vloer tot plafond in schokkend roze stylen staat waarschijnlijk niet bovenaan de prioriteitenlijstjes van veel mensen, en dat kunnen we begrijpen. Maar helaas is het een veel voorkomende misvatting dat dit is wat je met roze moet doen - alles of niets. Het wonderbaarlijke aan de kleur is dat er zoveel verschillende variaties van tinten en schakeringen van roze zijn. Als u dus een sterk roze effect in uw huis wilt, kunt u ofwel kiezen voor veel van één of meerdere roze tinten in de ruimte die u wilt transformeren, of gaan voor een kamer met alleen lichte zachte kleuren en dan een paar details toevoegen in schokkend roze of een roze muurschildering met roze details. Dit betekent dat u hetzelfde roze effect in een kamer kunt creëren door ofwel op veel plaatsen roze te gebruiken, of door slechts een beetje roze te gebruiken.

De juiste tint voor uw huis vinden

Er is iets speciaals en aantrekkelijks aan roze muurschilderingen. Het is een echt vrolijke en opbeurende kleur, maar het kan ook sterk en assertief zijn. Er zijn bijna oneindig veel manieren om roze op een muurschildering te gebruiken, zolang je het maar op de juiste manier doet. Met zoveel verschillende betoverende nuances om uit te kiezen, is deze prachtige kleur klaar voor gebruik met veel van uw andere favoriete kleuren. Koper is een ongelooflijk mooi materiaal, waar je het ook gebruikt in je huis. Koper is het afgelopen jaar enorm in de mode geweest, waardoor sommige mensen het gevoel hebben gekregen dat het zijn hoogtepunt heeft bereikt. Desondanks voelen we nog steeds de drang om nog meer koper in onze huizen te brengen, en een goede manier om dit te doen en er toch in te slagen om het een eigen unieke persoonlijkheid te geven, is om de nieuwe koperen lampenkap die je net hebt gekocht te combineren met een mooie roze muurschildering in de juiste tint. Stijl met lichtroze en gitzwart voor een bijna onweerstaanbare combo. Deze twee werken ongelooflijk goed samen wanneer ze op de juiste manier op elkaar inwerken, dankzij het contrast tussen de intensiteit en kracht van de zwarte kleur en de lichtheid en vrolijkheid van het roze. Moeilijk voor te stellen?   Groen en roze zijn een andere combinatie die we sterk aanbevelen om te overwegen. Als je op onze website op zoek gaat naar het perfecte behang met roze nuances, zul je al snel merken dat we de groen-roze combo gewoon heel graag gebruiken op veel van onze muurschilderingen. Wit en roze met elkaar laten spelen in dezelfde ruimte is zowel tijdloos als klassiek, en zal altijd werken. Als u op zoek bent naar deze tijdloosheid en kleurencombinatie, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres.
Productinformatie