Giant Flamingo - Roze - Behang - Kinderkamer

278

motieven

Roze behang geeft energie. Voor veel mensen is roze de kleur van de vrouw, van de romantiek. Dat is met het oog op de geschiedenis misschien wel zo, maar roze is bovenal een kleurLees meer die energie geeft en een frisse sfeer neerzet. Het is een interessante kleur om mee te experimenteren, omdat de resultaten vaak verrassend goed zijn. Roze is een mengsel van rood en wit. De kleur dekt niet alleen het bruisende van rood, maar maakt daar ook een zachte en aangename kleur van. Roze staat voor jeugdigheid, romantiek, vreugde en hoop.

Behang in het roze: een goede keuze

Roze past eigenlijk in alle ruimten in huis waar je een gezellige sfeer wilt creëren. Je vindt roze dan ook vaak aan de muur van de slaapkamer en het toilet. De kleur duikt ook weleens op een accentmuur in de woonkamer op. Je kunt met deze kleur gemakkelijk inrichten, vooral als je verschillende soorten roze door elkaar gebruikt. Lichtroze behang heeft een verruimend effect op de kamer. Een goede tip is om je woonkamer van wat lichtroze accenten te voorzien, omdat je in deze ruimte heel veel tijd doorbrengt. De kleur is daar een goede keuze dankzij de gezellige en harmonieuze uitstraling. Paars gaat bijzonder goed samen met roze behang. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat ze in het kleurenspectrum eigenlijk elkaars buurman zijn. Een minder voor de hand liggende combinatie die er toch goed uitziet, is roze met grijstinten en zwart.

Roze behang ligt goed in de trends

Roze weet steeds meer terrein af te bakenen. Misschien komt dat wel doordat je met deze kleur een bijzonder stabiele en gezellige sfeer in een ruimte creëert, wat geen overbodige luxe is in het hectische leven van vandaag de dag. Bij veel beroemdheden zie je roze behang met allerlei motieven en structuren aan de muur. Wij verwachten dat de kleur alleen maar meer terrein gaat winnen. Ook interessant is dat roze steeds meer een geslachtsneutrale kleur wordt. Zo dragen mannen al een tijd roze overhemden. De kleur valt bovendien bij steeds meer mannelijke ontwerpers in de smaak.

Met het roze behang van Photowall zit je goed

Hopelijk weet je nu wat meer over de eindeloze mogelijkheden van roze behang. Het is een uitstekend middel om een gezellige sfeer in een ruimte neer te zetten. Een roze accentmuur is mooi zonder overweldigend te zijn en maakt de kamer een flink stuk ruimer. Bij Photowall zijn we dol op roze, omdat je deze kleur eigenlijk in iedere kamer van je huis kunt gebruiken.

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.