Paardebloem zaad Pod - Behang - Slaapkamer

525

motieven

Grijs fotobehang

Grijs. Dit is een kleur die vaak wordt geassocieerd met dingen zoals neutraliteit, verveling, middelmatigheid en timiditeit. Hoe komt dat? Grijs is juist zo'n geweldig kleur om mee teLees meer ontwerpen. Vroeger in de middeleeuwen droegen arme mensen grijs omdat het de kleur was van niet geverfde wol. Sindsdien heeft de kleur zich moeten bewijzen. Toch slaagt de kleur steeds weer door de jaren heen als een cultureel belangrijke en geschikte kleur. Tijdens de Renaissance was zwart een nobele kleur om te dragen, en omdat wit en grijs goed met zwart combineerden kreeg grijs een duidelijkere en belangrijkere rol in de mode. De kleur veroverde zijn plaats als een van de meest gebruikte kleuren van de moderne tijd.

Stileren met grijs fotobehang

In huizen is grijs warm, gastvrij en luchtig - en toch spannend! Een rustieke plank in een keuken of een houten vloer in een slaapkamer kunnen gemakkelijk in het omringende decor verdwijnen, maar de details die ze naar voren halen zijn zo natuurlijk mooi dat ze de moeite waard zijn om te benadrukken. Dit lijkt misschien moeilijk - zelfs onmogelijk - in het begin, maar wanneer u de mogelijkheden ziet van de kleur en van grijs fotobehang, dan zult u de uitdaging om de prachtige details in uw huis naar voren te halen geweldig vinden. Zoals veel andere populaire kleuren is grijs heel veelzijdig. Grijs is zoveel meer dan alleen maar grijs! De ongelooflijk veel tinten grijs kunnen soms als een jungle voelen wanneer u precies de juiste tint grijs aan het zoeken bent. Koude grijze tinten neigen naar blauw, terwijl warmere tinten grijs iets meer naar geelgroen neigen.

Grijs fotobehangis een veilige gok

Als u de zaken veilig wilt spelen, dan is een elegante lichtgrijs zeker een goede keuze. Het Planes fotobehangvan Jolly Wrenches is absoluut onovertrefbaar voor de kamer van een kind. World Map Detailed Grey is - niet verrassend - fotobehangdat perfect is voor het thuiskantoor. Een liefhebber van Stockholm zou het Vasastan fotobehang en de denkbeeldige kaart van Vasastan onweerstaanbaar vinden voor een accentmuur in de woonkamer. Er is een risico dat een grijze muur plat kan lijken, maar dat is makkelijk te verhelpen. Grijs fotogehang kan al een of meerdere spannende patronen hebben - of een rustiger fotobehang dat kan dienen als de perfecte achtergrond voor uw fotomuur. Lichtgrijze kleuren zijn mooi, maar vergeet niet de donkerdere grijze kleuren! Een donker grijs fotobehangin een huis met meubels die naar witte tinten neigen kan geweldig zijn, vooral als u dit opluistert met donkere tinten van andere kleuren, zoals kussens in donkerpaars of een donkere eiken plank. Een slaapkamer in wit en grijs kan echt nooit fout zijn. Als u op zoek bent naar een discrete, maar toch bevredigende look, is grijs fotobehang een slimme oplossing. Grijs is gemakkelijk voor de ogen om waar te nemen, het ontspant de ogen en verleent rust aan uw slaapkamer. Grijze kleuren komen voor op plaatsen die u niet zou verwachten. De elegantie die de kleur met zich meebrengt is iets waar we bij Photowall echt op prijs stellen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.