Grijs fotobehang

Grijs. Een kleur die vaak wordt geassocieerd met zaken als neutraliteit, verveling, middelmatigheid en schuchterheid. Hoe komt dat toch? Grijs, zo'n verbazingwekkend mooie kleur om meLees meere te stylen. In de Middeleeuwen droegen arme mensen grijs, omdat het de kleur was van ongeverfde wol. Sindsdien heeft de kleur moeten vechten. Toch slaagt het keer op keer in de geschiedenis als een cultureel belangrijke en geschikte kleur. Tijdens de Renaissance was zwart een edele kleur om te dragen, en omdat wit en grijs goed bij zwart passen, ging grijs een meer uitgesproken en belangrijke rol spelen in de mode. Het veroverde zijn plaats als een van de meest gebruikte kleuren in de moderne tijd.

Stylen met een grijze muurschildering

In woningen is grijs warm, gastvrij en luchtig - en toch spannend! Een rustieke plank in een keuken of een houten vloer in een slaapkamer kan gemakkelijk verdwijnen in het omringende decor, maar de details die ze introduceren zijn zo natuurlijk mooi dat ze de moeite waard zijn om te benadrukken. Dit lijkt in eerste instantie misschien moeilijk - zelfs onmogelijk -, maar wanneer u de mogelijkheden in de kleur en in grijze muurschilderingen ziet, zult u de uitdaging om ingetogen mooie details in uw huis te accentueren met plezier aangaan. Net als veel andere populaire kleuren, is grijs zeer veelzijdig. Grijs is zo veel meer dan alleen grijs! De ongelooflijk vele tinten en schakeringen van grijs kunnen soms aanvoelen als een jungle bij de jacht op precies de juiste tint. Koude grijstinten neigen naar blauw, terwijl warmere grijstinten meer neigen naar iets als geelgroen.

Een grijze muurschildering is een veilige keuze

Als je het op veilig wilt spelen, is een elegant lichtgrijs zeker een goede keuze. De Planes muurschildering van Jolly Wrenches is absoluut onverslaanbaar voor een kinderkamer. World Map Detailed Grey is - niet verrassend - een muurschildering die perfect is voor het kantoor aan huis. Een liefhebber van Stockholm zou de muurschildering van Vasastan met zijn fantasierijke kaart van de Vasastan-wijk onweerstaanbaar vinden voor een accentmuur in de woonkamer. Het risico bestaat dat een grijze muur er vlak uitziet, maar dat is eenvoudig te verhelpen. Een grijze muurschildering kan al een of meer spannende patronen hebben - of, een meer bezadigd behang kan dienen als de perfecte achtergrond voor uw fotowand. Lichtgrijze kleuren zijn prachtig, maar vergeet vooral de donkere grijstinten niet! Een donkergrijze muurschildering in een huis met meubilair dat neigt naar witte tinten kan geweldig zijn, vooral wanneer deze wordt gecombineerd met donkere tinten van andere kleuren, zoals kussens in donkerpaars of een plank van donker eiken. Een slaapkamer in wit en grijs kan nooit en te nimmer verkeerd zijn. Als u op zoek bent naar een discrete en ingetogen maar toch bevrijdende look, is een grijze muurschildering een slimme oplossing. Grijs is gemakkelijk te vatten voor de ogen, ontspant ze en geeft rust aan je slaapkamer. Grijze kleuren zijn op plaatsen die je niet zou verwachten. De elegantie die de kleur met zich meebrengt is iets wat we bij Photowall erg waarderen.
Productinformatie