Zwart-wit behang

Zwart-wit patronen spreken tot de verbeelding op hun eigen, geheel unieke manier. De meesten van ons nemen de wereld waar in kleur, en zo denken we ook - in kleur. Onze verbeelding woLees meerrdt op een speciale manier geprikkeld als we naar een zwart-wit motief kijken. Het creëert een opwinding en dramatiek die moeilijk aan te geven is. Laten we eens naar een voorbeeld kijken. De technologie die nodig is om kleurenfoto's te maken met een fototoestel kwam aan het eind van de negentiende eeuw, maar zwart-witfotografie is tot op de dag van vandaag zeer populair. Dit komt puur door de gevoelens die zwart-wit beelden bij ons oproepen. Zwart-wit behang wordt vaak geassocieerd met minimalisme en rechte lijnen, maar er is natuurlijk een veel breder scala aan zwart-wit behang dan dat. Als u geïnteresseerd bent in behang met zwart-witte patronen, raden wij u aan eens te kijken naar "Cold Song" van Agent Bauer, een echt gedurfd behang met een patroon dat er meteen uitspringt.

Decoreren met zwart en wit

Als je een nieuwe stijl in je huis wilt, betekent dat niet dat het je veel geld hoeft te kosten of dat je alles wat je hebt moet vervangen. Het is eigenlijk heel leuk en gemakkelijk om meubels over te schilderen in de kleur van uw keuze. Misschien wil je je IKEA-meubels wel opnieuw verven? De mogelijkheden zijn zo eindeloos als je verbeelding. Opknappen wat je al hebt is goed voor zowel je portemonnee als het milieu. Bovendien is het een plezierig en inspirerend gevoel. Als je je huis een zwart-witte look wilt geven maar de kleur van je meubels botst, pak dan een kwast en ga schilderen!

Zwart-wit behang in combinatie met groene planten

Zwart-wit gaat perfect samen met groen. Denk aan elke combinatie van zwart, wit en groen die je kunt bedenken, en je zult zien dat het er heel veel zijn, en met goede reden. Deze kleuren harmoniëren uitstekend met elkaar. Daarom is een van onze beste stylingtips voor zwart-witbehang de kamer in evenwicht te brengen met groene kamerplanten. En als je geen groene vingers hebt? Dan raden we veerkrachtige planten aan, zoals de Zwitserse kaasplant (Monstera), die met zijn grote bladeren niet alleen mooi is, maar ook heel trendy. Tegenwoordig kun je zelfs absoluut prachtige plastic planten vinden die geen verzorging nodig hebben. Dus, groene planten in combinatie met zwart-wit behang: een van onze hotste tips!

Zwart-witte steden op je muren

Onze zwart-witte skyline-motieven behoren tot onze populairste dessins. Het patroon is een zwart-wit silhouet van een grote metropool, zoals New York of Stockholm. Het is niet ongebruikelijk dat je een band hebt met een speciale stad uit je studententijd, of misschien ben je verhuisd van huis en wil je dat je muren je herinneren aan je roots. Wat de reden ook is, we weten dat ons behang met prachtige zwart-wit patronen en stadsmotieven erg populair is.

Zwart-wit behang met kaartmotieven

Houdt u van reizen? Dan is een zwart-witte landkaart op uw muur het perfecte motief. Ontdek steden waarvan je het bestaan niet wist of droom weg over voorbije vakanties. Een zwart-witte kaart is discreter en neemt de kamer niet in beslag zoals een gekleurde kaart dat kan doen. Kies wat het beste bij u past.

Stippel een dierbare herinnering uit

Heb je ooit een lange reis gemaakt die veel voor je betekent? Kies een behang met een zwart-wit kaart en teken uw reisroute met een rode pen. U hebt waarschijnlijk verschillende souvenirs van die vakantie achter in de kast verstopt. Haal ze weer tevoorschijn en maak ze deel van je inrichting. Misschien verdient je oude rugzak het om afgestoft te worden en een nieuw leven te krijgen als een uiterst persoonlijk styling detail. Print oude vakantiefoto's uit op canvas en hang ze op, in plaats van ze vergeten in een la of op een harde schijf te laten liggen. Wij beloven u, het resultaat zal van u en van u alleen zijn. Uw vakantie en uw bezittingen zijn immers uniek voor u. Dit is slechts één voorbeeld van hoe u uw huis kunt inrichten met zwart-wit behang. De mogelijkheden zijn zo eindeloos als uw eigen fantasie.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.