Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Zwart-wit behang

336

motieven

Zwart-wit behang

Zwart-witte patronen pakken op een unieke manier onze aandacht. Veruit de meeste mensen nemen de wereld in kleur waar. Daardoor denken we ook in beelden met kleuren. Als we daarentegeLees meern iets in zwart-wit zien, wordt onze verbeeldingskracht op een unieke manier gestimuleerd. Dat zwart-witte heeft iets dramatisch, maar het is niet heel makkelijk te zeggen wat er nou precies zo uniek aan is. Laten we dat met een voorbeeld verduidelijken. De technologie voor kleurenfoto’s ontstond al aan het eind van de negentiende eeuw – een flinke tijd geleden. Desondanks is zwart-witfotografie tegenwoordig misschien wel populairder dan ooit tevoren. En dat is heel logisch als je weet dat zwart-witte afbeeldingen en foto’s een unieke werking op de mens hebben. Veel mensen noemen zwart-witbehang in dezelfde adem als minimalisme en rechte lijnen, maar je kunt er uiteraard veel meer mee doen. Wil je graag aan de slag met behang met zwart-witte patronen, bekijk dan eens Cold Song, van de hand van Agent Bauer. Dat is een behoorlijk opvallend patroon dat heel duidelijk de toon in een ruimte zet.

Inrichten met zwart en wit

Goed nieuws voor wie zijn inrichting graag een make-over wil geven: je bent daar zeker niet meteen een godsvermogen aan kwijt en je hoeft ook echt niet al je oude spullen weg te doen. Het is namelijk heel leuk en gemakkelijk om je huidige meubels van een likje verf te voorzien, het liefst in een nieuwe kleur. Ga dus gerust je IKEA-meubels te lijf met kwast en verfblik. De enige beperkende factor is je eigen verbeeldingskracht – voor de rest is alles mogelijk. Bovendien bespaar je op die manier flink wat geld, ben je milieuvriendelijk bezig en mag je naderhand apetrots zijn op het resultaat. Kortom: zie je een zwart-witte look wel zitten, maar komen de kleuren van je huidige meubels niet goed uit? Met een kwast, wat verf en een gezonde dosis inspiratie los je dat probleem in een handomdraai op!

Zwart-witbehang in combinatie met groene planten

Zwart en wit passen heel mooi bij groen. Probeer in je hoofd maar eens combinaties met die drie kleuren te maken. Waarschijnlijk kun je er heel wat bedenken en dat is ook niet zo verbazingwekkend. Deze drie kleuren vormen samen gewoonweg een mooie harmonie. Een van onze belangrijkste stijltips voor zwart-wit is dan ook: combineer het behang met groene planten. Heb je niet bepaald groene vingers en is de gemiddelde plant bij jou een kort leven beschoren? Probeer dan eens de gatenplant (van het geslacht Monstera). Die is met zijn grote bladeren niet alleen heel mooi, maar ook trendy. Tegenwoordig kun je ook heel mooie plastic planten kopen. Die kúnnen niet eens dood! Kortom: maak je zwart-witte behang nog mooier met groene planten.

Zwart-witte stadsilhouetten aan de muur

Ons meest verkochte behang is dat met een zwart-witte skyline. Je ziet op dat soort behang een zwart-wit silhouet van een grote stad, zoals New York of Parijs. De meeste mensen denken met plezier terug aan de stad waar ze hebben gestudeerd. Het kan natuurlijk ook zijn dat je in een grote stad bent geboren en een vergezicht op je geboorteplaats aan de muur wilt hebben hangen. Hoe het ook zij, je bent zeker niet de enige die zwart-witte stadsilhouetten weet te waarderen.

Zwart-witbehang met kaartmotieven

Ben je dol op reizen? Dan staat een zwart-witte kaart bij je thuis aan de muur helemaal niet verkeerd. Iedere keer als je naar de muur kijkt, denk je terug aan die ene mooie vakantie – en wie weet staan er op de kaart wel verre oorden waarvan je nog nooit hebt gehoord! Een zwart-witte kaart is over het algemeen subtieler dan een kaart in kleur, waardoor die dus ook niet zo de boventoon in de kamer voert. Kies daarom de kaart die het beste bij jouw inrichting past.

Stippel op je behang een route uit: een prachtig aandenken

Heb je ooit een lange reis gemaakt en denk je daar nog vaak aan terug? Bestel dan behang met daarop een kaart in zwart-wit en teken met een rode stift de route van je reis. Waarschijnlijk ligt er ergens in een la of in de bergruimte een mooi aandenken aan de vakantie. Hoog tijd om dat juist in de schijnwerpers te zetten! Je kunt bijvoorbeeld die oude rugzak een goede afstofbeurt geven en hem daarna als een heel persoonlijk accessoire in de kamer zetten. Of wat dacht je van een oude vakantiefoto op canvas? Zo hoeft dat ene perfecte kiekje niet in een la of op een harde schijf te verstoffen. We durven te beloven dat jij de enige bent met zulke persoonlijke accessoires, omdat jouw unieke herinneringen centraal staan. Niemand heeft immers hetzelfde meegemaakt als jij! Je hebt nog veel meer mogelijkheden met zwart-witbehang. De enige beperkende factor is je eigen verbeeldingskracht.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.