Fotobehang

Behang met een patroon voor in de hal, behang met een bijzondere textuur voor in de woonkamer of een kleurrijk motief voor in de kinderkamer – met ons fotobehang zet je in iedere ruimLees meerte een andere sfeer neer. We bieden een breed scala aan zorgvuldig uitgezocht fotobehang: het ene met volle boekenplanken, het andere met foto's van het heelal, betoverende bossen of een fraaie skyline. We drukken je favoriete motief voor je op maat en sturen je het daarna op. Je bestelling wordt altijd gratis verzonden en de levertijd bedraagt 1 tot 4 dagen. Inclusief behanglijm.

Online fotobehang

We vinden het belangrijk dat je bij ons snel en zonder gedoe behang kunt bestellen. Daarom is onze webwinkel 24 uur per dag open. Zo kun je rechtstreeks vanaf de bank precies het fotobehang van jouw voorkeur bestellen. We hebben onze behangmotieven gesorteerd op ruimte, kleur en thema, waardoor je gemakkelijk vindt wat je zoekt. We hebben geen magazijn, maar drukken alles op bestelling. Dat betekent dus ook dat je favoriete motief nooit uitverkocht raakt.

Fotobehang bestellen – gemakkelijk en veilig

In onze webwinkel kun je altijd op je gemak winkelen en hoef je nooit in de rij te staan. Bovendien hoef je geen account aan te maken om je fotobehang te bestellen en ga je met één klik naar de kassa, waar je op allerlei manieren kunt betalen. Op onze pagina over bestellen en betalen vind je meer informatie hierover. Uiteraard kun je ook wanneer je maar wilt contact opnemen met onze klantenservice.

Een wand behangen met fotobehang

Creatief en persoonlijk. Met ons fotobehang geef je de muur een compleet nieuwe look, waardoor de sfeer van een ruimte heel anders wordt. Je kunt je fotobehang op van alles baseren, zoals je eigen interesses of juist het gevoel dat je in de kamer wilt overbrengen. We drukken je favoriete motief volledig op maat en versturen het behang met genummerde banen, zodat je precies weet in welke volgorde je ze moet ophangen.

Galerij met fotobehang

Maak je muren mooier met je favoriete motief in reuzenformaat. Van traditionele bossen, stranden en sprookjesachtige motieven uit kinderfilms tot foto's van popsterren en schitterende gebouwen: bij ons vind je de mooiste motieven in allerlei kleuren, zoals oudroze, zeeblauw, limoengroen en denim. Onze fotobehangcollectie omvat behang met stadssilhouetten, bruggen, huisjes, wegen en sporttaferelen zoals voetbal, skiën, surfen en fietsen. Onze webwinkel bevat talloze motieven, waardoor er altijd wel iets van je gading tussen zit.

Met fotobehang worden de mogelijkheden eindeloos

Met fotobehang tover je die ene saaie muur om in een prachtige, expressieve blikvanger. Hang je een adembenemend mooie foto aan een groot oppervlak, dan wordt de kamer vanzelf uitnodigender, terwijl je kleine kamers groter laat lijken als je er behang met lichte motieven ophangt. Je kunt ons fotobehang volledig op maat bestellen en als je een motief ziet dat net niet uitkomt, gaat ons grafische team voor je aan de slag zodat het allemaal uiteindelijk wél past. Heb je fotobehang over? Dat kun je perfect gebruiken voor een knutselkinderfeestje, paasversieringen of een verjaardagsfeestje. In ons magazine vind je handige knutseltips en creatieve ideeën voor allerlei gelegenheden.

Fotobehang voor verschillende ruimten en stijlen

Bij Photowall willen we dat je je ruimte helemaal kunt afstemmen op je persoonlijke voorkeur, of je nu van minimalistisch, kleurrijk, ruig of rustiek houdt. Fotobehang moet ongeacht het daadwerkelijke motief harmonie, inspiratie en speelsheid teweegbrengen – en natuurlijk een prettige sfeer in de kamer oproepen, of dat nu een kinderkamer, woonkamer, hal of keuken is. Fotobehang is niet alleen een goede keuze voor thuis, maar kan ook de muren van kantoren, winkels, showrooms en andere openbare ruimten verfraaien. Neem gerust contact met ons op als je tips of hulp nodig hebt om van je favoriete motief mooi fotobehang te maken.

Behangen is kinderspel

Wil je fotobehang bestellen, dan hoef je enkel de hoogte en breedte van de muur op te meten. Nadat het behang is bezorgd, lijm je het rechtstreeks aan de muur in de volgorde van de nummers die op de banen staan. Makkelijk, toch? Het fotobehang wordt geleverd met instructies en poederlijm. Daarnaast hebben we een instructievideo voor je gemaakt die je het beste even kunt bekijken voordat je aan het behangen slaat.

Standaard of premium?

Je hebt bij ons voor je fotobehang keuze uit twee materiaalsoorten: standaard en premium. Beide worden op stevig en robuust ongeweven materiaal gedrukt. Het enige verschil is dat premium van een extra laagje is voorzien, waardoor het beter bestand is tegen krassen, niet reflecteert en gemakkelijker kan worden gereinigd.

Behangen met stijl

Wil je stijlvol fotobehang aan de muur, dan hoef je echt niet de nieuwste trends op de voet te volgen of je eigen voorkeuren links te laten liggen. Integendeel! Behang is pas écht stijlvol als je er je persoonlijke voorkeur mee kunt uitdrukken. Daarom kies je het beste voor behang dat je zelf mooi vindt, dat aansluit op jouw persoonlijkheid en laat zien wie je bent. Bekijk hieronder ons fotobehang en zoek meteen je favoriet uit.
Productinformatie