Kamers

Hier vindt u kamers muurschilderingen voor elke soort van bepaalde ruimte. Of u nu actief op zoek bent naar een motief met patroon voor de gang, een muurschildering voor de slaapkamerLees meer in gedempte kleuren, een grillige versiering voor de keuken of een leuke vroegschoolse beeldspraak voor de kinderkamer, wij hebben het allemaal voor u in opperste kwaliteit. Deze assortimenten kunnen ook volgens uw voorwaarden worden samengesteld.

Maak indruk met muurschilderingen voor kamers

Een pakkende en betoverende gezicht bij het betreden van een huis of een kantoor laat altijd een duidelijke eerste indruk en is een grote conversatie starter. Bekijk onze collectie muurschilderingen en vind de muurschildering die het beste bij uw foyer of entree past. Van eenvoudige maar krachtige patronen sjablonen, zoals bijvoorbeeld Stockholm Brick Wall, tot een meer proclamerende motief, zoals de Oslo Skyline, ons assortiment garandeert u de sterkste van de impact te maken in het verfraaien van de ruimte waar u voor het eerst ontvangt gezelschap.

Leef de droom

Een woonkamer is vaak het middelpunt van interactie en waar men het beste statement kan maken met betrekking tot iemands persoonlijkheid en smaak. Dit is de reden waarom onze kamers muurschilderingen zijn voorzien van veel verschillende stijlen, variërend van mensen, dieren, bomen, abstracte schilderijen, artistieke voorstellingen en zo veel meer. Bovendien kunnen al deze items worden gewijzigd om overeen te komen met de rest van uw decor. De hoge kwaliteit en verbazingwekkende aandacht voor details van onze unieke ontwerpen zijn optimaal voor het mixen en matchen van verschillende kleuren en tinten binnen de familie kamer of lounge, zoals sommige mensen het graag noemen.

Muurschilderingen voor de keuken

Hoewel de keuken misschien niet de eerste ruimte is waar je aan denkt bij het decoreren met beeldmateriaal, heeft het vaak een enorm blijvend effect op de algehele sfeer in huis, of zelfs kantoor. Je zou onmiddellijk kunnen denken aan het verfraaien van je keuken met kamers muurschilderingen van voedsel, natuurlijk, maar ook rekening houden met andere thema's, zoals oppervlak & textuur muurschilderingen, die een geweldige tegenhanger om de ruimte een rustieke en huiselijke soort vibe te geven.

Kantoortijd

De muurschilderingen voor kantoren zijn ook van immense verscheidenheid, die het gemakkelijker maakt om de juiste component te kiezen om niet alleen uw individualiteit te passen, maar ook de aard van het bedrijf en misschien de energie onder het personeel dat u in dienst hebt of waarvan u deel uitmaakt. Om u wat ideeën en voorbeelden te geven: stimulerende stukken zoals Let it Rain kunnen communiceren dat uw kamer hardwerkend is, maar ook een vleugje plezier met die mooie oranje tint. Een ander voorbeeld is Madrid City Lights, dat een zeer professionele maar tegelijkertijd levendige uitstraling heeft en aangeeft dat je hard werkt, maar ook hard speelt. De vrijheid van keuze met deze diverse kamers muurschilderingen is echt geweldig.

Jongeren kamers muurschilderingen

Van alle kamers muurschilderingen, die voor de kinderen is misschien wel de meest visueel boeiende, zoals onze kleintjes zijn het meest beïnvloed door optische factoren. Perfect voor de kinderkamer, kinderkamer of box thuis, een uitgebreid assortiment van prachtige items is beschikbaar. Wat uw kind, of kinderen, ook leuk vinden, er is voor elk kleintje wat wils. Onze afbeeldingen van dieren, fantasiewezens, sport, ruimte, popcultuurfiguren en nog veel meer, uitgevoerd in prachtige echte foto's, kleurrijke schilderijen, aantrekkelijke illustraties en informatieve infographs zijn er zeker van om niet alleen de kiddies te vermaken, maar ook het leren te cultiveren. Blader door onze enorme assemblage en kies de juiste kamers muurschilderingen voor uw jonge geitjes.

Bedtijd

Met de slaapkamer als de meest persoonlijke van de ruimtes, is het zinvol om kamers muurschilderingen die de meest intieme of beste indicatie van uw identiteit te krijgen. Tegelijkertijd willen de meesten van ons een gevoel van rust en kalmte in onze kamers, om een goede nachtrust te bewerkstelligen. Daarom bieden onze kamer muurschilderingen vele variaties, variërend van rustgevende natuur, buitenwereldse visioenen, diepzinnige citaten en natuurlijk, nacht perspectieven. Met onze handige aanpassingsmogelijkheid kunt u verschillende stijlen met elkaar combineren zoals u dat wilt, passend bij de stemming die u in uw eigen vier hoeken wilt creëren.
Productinformatie