Stranden

404

motieven

Stranden

Wanneer een muurschildering voor maximaal effect als behang wordt toegepast in een kamer is dat vaak een fel gekleurde uitvoering die een gevoel van ontsnapping oproept – precies wat Lees meereen muurschildering met strandthema te bieden heeft. Dit prachtig vormgegeven fotobehang is ideaal voor een breed scala aan stijlen en creëert een gevoel van ruimte dat uniek is voor de weidse blauwe horizonnen van een stranduitzicht. Of je nu op zoek bent naar de pasteltonen van een Noord-Europees strand of de intense dynamiek van een Caribische kust, je vindt het in onze collectie.

Natuurlijke Schoonheid Uitgedrukt in Land, Zee en Lucht

Bij veel van onze fotobehangen met strandthema is het de combinatie van een blauwe lucht, de smaragdgroene zee en de zachte tonen van zand en steen die het tafereel zo idyllisch maakt. Dit type behang, perfect voor een ’feature wall’, is gemaakt met behulp van de beste kustfotografie. Neem bijvoorbeeld onze indrukwekkende ’Gotland Beach’-print, die een bijna transparante hemelsblauwe tint combineert met het delicate wit van hoge wolken en de glinsterende groene duinen die het groen, geel en zachtbruin van de strandkiezels doorbreken. Probeer voor een ander dramatisch, maar niet minder kalmerend, uitzicht eens ’Rock Cave on the Beach’ met haar dramatische gelige zandsteenkleuren, beschenen door het late daglicht, afgewisseld door diepe schaduwen, en het rustige blauwe water van de oceaan daarachter. Beiden brengen ze natuurlijke elementen samen in een glorieuze schikking en creëren daarmee een uitzicht dat bijna net zo goed is als daadwerkelijk op die plek te zijn. ’Somewhere Over the Rainbow’ is een andere van onze lucht-land-en-zee-prints die het dramatische kaaplandschap achter een gouden zandstrand afsteekt tegen een weidse lucht gevuld door een prachtige regenboog. Hier, zoals bij zoveel anderen, kun je bijna pootjebaden in het kristalheldere water!

Geschilderd Behang

Naast onze prachtige strandfoto’s, die tot leven gewekt worden door hun indrukwekkend grote schaal, hebben we ook een aantal meer muurschilderingen in de aanbieding die meer aan de interpretatie overlaten. Bekijk bijvoorbeeld eens ’Another Beautiful Day’ van David C. Miller, waar een geschilderde zonsondergang wordt afgezet tegen een opwindend tropisch uitzicht. Miller is ook verantwoordelijk voor een paar van onze andere strandprints, zoals de muurschildering ’Day at the Beach’, waarop een blauw-roze hemel met schapenwolken te zien zijn en rustig badende vogels genieten van het laatste zonlicht van de dag. ’Beach Path’, door David James, is nog een waardige keuze in deze categorie, waarbij een ander oogpunt wordt gekozen en het strand vlak achter een pad langs de kust te zien is. In deze scène kijk je vooruit het beeld in; perfect om het gevoel van ruimte, om nog maar te zwijgen van verwondering, in je huis te vergroten! ’Mickey and Friends – Beach’ is nog een voorbeeld van een speelse strandprint die kinderen van alle leeftijden past. Dit printbehang toont de hele groep in vol ornaat, met alle capriolen die je zou verwachten op het strand, en is dan ook ideaal voor een slaap- of speelkamer. Tropische Temperaturen Soms moet een muurschildering de wenkbrauwen doen rijzen en soms de temperatuur. Gelukkig doen de tropische stranden die te zien zijn op veel van onze behangen beiden. Kijk bijvoorbeeld maar naar een afbeelding als ’Palm Beach Sundown’. In een scène die je tegen zou kunnen komen van Florida tot Thailand en van Jamaica tot Brunei toont deze print elegante palmbomen die zich in zwarte silhouetten vanaf het strand uitstrekken tot de hemel. Met een kalme heldere zee op de achtergrond schijnt de zon zo fel dat het licht het water lijkt te raken. De hemel is kleurrijk met mooi roze dat overloopt in oranje-, rood- en paarstinten. Elders vind je de paradijselijke uitzichten van lege stranden in het volle daglicht, waar het heerlijke water en de fijne witte zand zich tot in het oneindige uitstrekken. Bekijk onze ’Tropical Beach Scene’- of ’Palm and Bliss’-printen eens voor twee voorbeelden van zulke zorgeloze scènes waar niets door de massa’s wordt verpest.

De Kracht van de Zee

Natuurlijk tonen onze muurschilderingen niet alleen kalmerende en idyllische strandscènes, maar ook de volle majesteit van de zee in al haar glorie. Oceaanscènes zoals ’The Black Beach’ laten een levendig plaatje zien in grijstinten, met sproeiende golven, beweging en kracht allemaal in één dramatisch beeld. ”Beach Mood” is een ander voorbeeld waar de lucht de afbeelding domineert, met water dat zich ieder moment lijkt te kunnen keren. ’Breaking Wave’ toont de zee op haar meest ontzagwekkendst, met woeste golven die zich naar de kust haasten, allen aanschouwd door een verdwaalde meeuw in de lucht. Als je dit niets vindt, kijk dan eens naar ’Sand Writing’, die de prachtige natuurlijke patronen laat zien die de dynamische getijden in het strand achterlaten.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.