Stranden

Wanneer een muurschildering die behang over een kamer wordt geselecteerd voor maximaal effect zal het vaak felgekleurd zijn en bieden een gevoel van escapisme - precies wat je krijgt Lees meervan een strand muurschildering. Ideaal voor een grote verscheidenheid van instellingen deze prachtig bewerkte muurschilderingen creëren het gevoel van ruimte dat je alleen krijgt van de brede blauwe horizon van een strand scene. Of u nu op zoek bent naar de meer pastelachtige tinten van een Noord-Europees strand of de intense levendigheid van de Caribische kust, u zult het vinden in onze collectie.

Natuurlijke schoonheid uitgedrukt door land, zee en lucht

In veel van onze muurschilderingen met strandthema's is het de combinatie van de blauwe lucht, de soms smaragdgroene zee en de zachte tonaliteit van zand en steen die het tafereel zo idyllisch maakt. Dit soort behang is perfect voor een opvallende muur en is gemaakt van de mooiste kustfotografie die er is. Neem bijvoorbeeld onze indrukwekkende Gotland Beach-scène die een bijna transparante hemelsblauwe tint combineert met het piekerige wit van hoge wolken en glinsterende groene duinen die door het grijs, geel en zacht bruin van de kiezelstenen van het strand heen breken. Voor een andere dramatische look, die niet minder rustgevend is, kunt u Rock Cave on the Beach proberen, met dramatische geelachtige zandsteenkleuren, die tot uiting komen in de late zon en diepe schaduwen, met het rustige blauwe water van de oceaan er net achter. Beide brengen natuurlijke elementen samen in glorieuze permutaties, en bieden zo een uitzicht dat bijna net zo goed is als er überhaupt te zijn. Somewhere Over the Rainbow is nog zo'n lucht-, land- en zeescène met een dramatisch landschap op de landtong van een goudkleurig zandstrand tegen een hemel vol natuurlijke regenboog. In deze, zoals zo vele anderen, zou je bijna je tenen in het kristalheldere water kunnen dompelen!

Geschilderd behang

Naast onze prachtige strandfoto's die op indrukwekkend grote schaal tot leven komen, hebben we ook een aantal meer interpreterende muurschilderingen om te bekijken. Kijk bijvoorbeeld eens naar Another Beautiful Day van David C. Miller die een geschilderde zonsondergang hemel tegen een spannende tropische omgeving zet. Hij is ook verantwoordelijk voor enkele van onze andere strandtaferelen, zoals de muurschildering Day at the Beach met een visgraatachtige lucht in blauw en roze met zachtjes wadende vogels die van het laatste zonlicht van de dag genieten. Beach Path, door David James, is een andere waardige keuze in de categorie, die een iets ander standpunt inneemt met het strand net achter een met bomen omzoomd kustpad. In deze scène kijk je vooruit en in het beeld, perfect om in je huis te installeren om een groter gevoel van ruimte te creëren, en niet te vergeten van verwondering! Mickey and Friends - Beach is weer een voorbeeld van een leuk strandtafereel dat geschikt is voor kinderen van alle leeftijden. Ideaal voor een slaapkamer of een speelkamer, deze muurschildering toont de bende in volle vlucht met alle capriolen die je zou verwachten op een strand.

Tropische temperaturen

Soms wil je dat een muurschildering een wenkbrauw doet fronsen en soms dat de temperatuur stijgt. Gelukkig zijn de tropische stranden in veel van onze muurschilderingen in staat om beide te doen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een afbeelding als Palm Beach Sundown. In een scène die overal zou kunnen worden gerepliceerd van Florida tot Thailand of van Jamaica tot Brunei, toont deze afbeelding elegante palmbomen in zwarte silhouetten die vanaf het strand tot aan de hemel reiken. Met een kalme, weerspiegelende zee op de achtergrond schijnt de zon fel en lijkt ze bijna in contact te komen met het water. De lucht is rijk aan kleuren met roze overgaand in oranje, rood en zelfs paarse tinten. Elders vindt u de paradijselijke taferelen van lege stranden in het volle daglicht met heerlijk water en fijn wit zand dat eindeloos lijkt door te lopen. Kijk eens naar onze Tropical Beach Scene of Palm and Bliss voor slechts twee voorbeelden van dit soort zorgeloze scènes waar niets wordt bedorven door drukte.

De kracht van de zee

Natuurlijk zijn onze muurschilderingen niet alleen gericht op rustgevende en idyllische strandscènes, maar kunnen ze ook de majesteit van de zee in al zijn glorie weergeven. Oceaan scènes zoals The Black Beach geven een levendig beeld in monotone met golven, spray, beweging en kracht allemaal gevangen in een dramatische afbeelding. Beach Mood is een ander voorbeeld waar de lucht het beeld domineert met wateren die eruit zien alsof ze op het punt staan om in een oogwenk om te slaan. Breaking Wave toont de zee op zijn angstaanjagendst met woelige wateren die zich naar de kust spoeden, dit alles bekeken door een verdwaalde meeuw in de lucht. Als u hier niet van houdt, kijk dan eens naar Sand Writing, dat de prachtige natuurlijke patronen toont die op het strand zijn achtergelaten nadat de dynamische getijden voorbij zijn.
Productinformatie