Religieuze symbolen & iconen

Religieuze symbolen en iconen zijn op grote schaal gebruikt in veel verschillende landen en in diverse organisaties. Ze zijn gebruikt om een specifieke religie te vertegenwoordigen, oLees meerf een specifiek concept binnen een bepaalde religie. Van het christendom tot het boeddhisme, Photowall heeft de muur muurschildering die niet alleen uw geloof zal vertegenwoordigen, maar ook een geweldig decor zal zijn voor uw interieur.

Muurschilderingen die u trots zullen maken op uw geloof

Als je gaat om te controleren op verschillende interieur tijdschriften of websites, zult u versteld staan om te weten dat er tonnen van ideeën en inspiraties die u kunt gebruiken voor uw eigen huis of ruimte. Als u van plan bent om uw huis een make-over te geven, is het gebruik van muurschilderingen een van de beste dingen die u kunt doen om de look te bereiken die u wilt. Photowall heeft een breed scala aan muurschildering ontwerpen die zeker goed zal passen bij elke ontwerpstijl die je hebt. Als u op zoek bent naar uniciteit en innovatie, vindt u misschien de juiste muurschildering voor uw ruimte met Religieuze Symbolen & Iconen. Met de verschillende symbolen die het geloof van verschillende religies vertegenwoordigen, tonen deze muurschilderingen niet alleen uw geloof, maar voegen ze ook leven toe aan saaie en eenvoudig ogende muren. Religieuze Symbolen & Iconen muurschilderingen zijn niet alleen eenvoudige muurbedekkingen. Zij vertegenwoordigen ook duizenden jaren van geloof en praktijken. Het Christendom, bijvoorbeeld, had een kleurrijke geschiedenis en is bekend dat de wereld als een lopend vuurtje hebben genomen. Doorheen de geschiedenis is de religie bedekt met symbolieken die de aandacht en de interesses van veel mensen hebben gefascineerd en geboeid. Duiven, bijvoorbeeld, zijn voor sommigen gewoon vogels, maar staan voor en symboliseren iets veel verbazingwekkenders en mysterieuzers. Yin en Yang herinnert ons ook aan het Boeddhisme, maar staat ook voor evenwicht. U kunt zien dat deze muur muurschildering ontwerpen kunnen ook leven toe te voegen aan elke ruimte. Kies de juiste Religieuze Symbolen & Iconen muurschilderingen en je zult echt een prachtig brandpunt in uw slaapkamer, woonkamer, of in uw mini gebedsruimte.

De wereld van religieuze symbolen

Religieuze figuren en afbeeldingen tonen een breed scala aan complexe symbolen zoals goden, redders, verlossers, helden, avatars, manifestaties, heiligen, wetgevers, helden, en anderen. Profeten, apostelen en evangelisten die in de bijbel zijn geschreven, worden ook gekenmerkt door een zeer ingewikkeld systeem van symbolen. Verschillende godsdiensten hebben hun eigen erkenningen door het gebruik van symbolen. Zo is het Yin en Yang symbool gebonden aan de cirkel van stabiliteit in het Chinese universalisme. Swastika in het Hindoeïsme en het Jainisme, het wiel van de wet in het Boeddhisme, de khandha in het Sikhisme, de Davidsster en de menora in het Judaïsme, en de verschillende vormen van kruisen in het Christendom. In de loop der jaren zijn de symbolen geëvolueerd en ontwikkeld. In de 20e eeuw waren er ook enkele heroplevingen van de liturgische tradities en van de rituele symboliek. Hoewel deze herhaaldelijk door deskundigen werden onderzocht en bekritiseerd, zijn symbolen en iconen een groot deel van de menselijke cultuur, traditie en geschiedenis geworden.
Productinformatie
  • 1-48 van 48 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.