Geel Canvas

De kleur van de zon. De meeste mensen zien geel tegenwoordig als een fantastisch positieve kleur die warmte, vreugde en geluk verspreidt. Er wordt gezegd dat de kleur van de zon de veLees meerle positieve eigenschappen opwekt die we ervaren als we ons omringen met haar gouden tinten. We voelen ons geïnspireerd, energiek, vindingrijk, intelligent, speels, levendig, vitaal, idealistisch, spontaan en gestimuleerd. Sommige mensen zeggen dat onze communicatie en concentratie verbeteren en dat onze stofwisseling wordt gestimuleerd. Maar wat geel symboliseert kan zeer tegenstrijdig zijn. Het kan zo positief of negatief zijn dat je ervan houdt of het zelfs letterlijk haat. In de Middeleeuwen hesen boten gele waarschuwingsvlaggen als ze uit landen kwamen die werden geteisterd door pest en ziekte, om te voorkomen dat ze zich zouden verspreiden. Bij overmatig gebruik kan geel het gevoel van mensen naar het negatieve doen overhellen. Gele tinten kunnen misselijkheid of zeeziekte veroorzaken. Geel kan een waarschuwing zijn, gevaar, ziekte of een verrader.

Zonnige inrichting met een gele canvas print

Maak van uw huis een plek waar de zon altijd schijnt - maar met mate. Hele gele muren kunnen mensen een ongemakkelijk, overweldigd of uit balans gevoel geven. Visuele stimulatie is ongelooflijk belangrijk, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Geel is op zijn best als accent in stylingdetails zoals kussens, plaids en prints. Stap een kamer binnen en voel de vreugde van de energie die het uitstraalt. Geel is opwindend als het gecombineerd wordt met accenten in groen en roze, maar je kunt de beste balans creëren door neutrale basiskleuren zoals grijs en wit te accentueren. In vintage winkels vinden we vaak gewilde decoratiedetails uit de jaren 1950 in een geel-grijs-witte kleurencombinatie. Photowall heeft voor elk wat wils met duizenden motieven en ontwerpers in canvasprints Geel past perfect in bijna elke ruimte, vooral in kinderkamers. Verras de kinderen met een kleurrijk patroon van hun favoriete personages uit films en boeken. Laat de kleurrijke persoonlijkheden van de personages uw muren versieren voor een grenzeloos plezier. Motieven in gele tinten zijn onder andere Citroen en Banaan. Laat u inspireren! Vind wat bij uw smaak en stijl past. We hebben alles van klassieke kunst en fantasierijke kinderpatronen tot adembenemende landschappen en fleurige bloemen. De AM Collectie heeft prachtige grafische prints. Als u op zoek bent naar perfectie, dan is Going Geometric 4 iets voor u. Bent u een fan van de jaren 90? Dan zul je Going Geometric geweldig vinden. Onze originele canvasprints voegen prachtige decoratieve details toe aan elke kamer. Kies de vorm en grootte van je canvas print, en wij maken hem op maat en drukken het motief op 100% katoenen canvas.

Geel in interieurs

Veel studies hebben aangetoond dat kleuren ons fysiologisch en psychologisch beïnvloeden. Daarom moeten kleuren niet als vanzelfsprekend worden beschouwd bij het inrichten van het huis of de ruimte. Een van de kleuren die vaak wordt gebruikt bij het inrichten van een huis is de kleur geel. Het wordt beschouwd als een vrolijke kleur die idealiter in uw huis zou moeten worden toegevoegd. Er zijn eigenlijk veel verschillende manieren om geel toe te voegen aan uw kamers. Of u nu uw muren verft of decoratieve voorwerpen toevoegt, geel zal echt een gevoel van warmte en vrolijkheid oproepen. Het gebruik van muurschilderingen is een van de prachtige manieren om uw interieur helder en comfortabel te laten lijken. De muurschilderingen van Yellow Canvas Prints behoren tot degenen die gemakkelijk de stemming en de sfeer in uw huis kunnen bepalen. Photowall's collectie zijn geweldig en kan echt helpen u bij het upgraden van de look van uw interieur. Voeg de Yellow Canvas Prints muurschilderingen toe aan een kleine kamer en u zult versteld staan dat de kleur gemakkelijk een visueel grotere kamer kan creëren. Voorbeelden zijn inloopkasten, badkamers en gangen. De ontbijtzaal of een ander deel van het huis waar u meestal ontbijt en tijd doorbrengt in de ochtend verdient ook de muurschilderingen van Yellow Canvas Prints te hebben. Het zien van deze uitzichten tijdens het eten kan je laten glimlachen als je begint je dag.
Productinformatie