Mijn Greenhouse Aquarel 3 - Canvas print - Woonkamer

72

motieven

Levend

Veel mensen denken bij een opknapbeurt van de woonkamer meteen aan een dure, tijdrovende rotklus. Maar soms is een nieuw kleed op de vloer al voldoende of ben je met wat canvasprints Lees meeren kussens meteen klaar. Dit zijn onze tips voor wie snel en gemakkelijk een nieuwe look in de woonkamer wil hebben.

Een nieuw motief aan de muur

Wil je de inrichting van de woonkamer echt over een andere boeg gooien, experimenteer dan eens met wat nieuwe foto's in huis. Moeilijk is dat niet. Het meeste werk is iets vinden wat je mooi vindt. Durf op je eigen instinct te vertrouwen, maar vergeet natuurlijk niet dat het motief wel bij de rest van je inrichting moet passen.

Canvasprints

We hebben een aantal handige tips voor je waarmee je voorkomt dat de muur een gatenkaas wordt. Houd altijd een waterpas en een meetlint bij de hand. Maar weinig mensen hebben een timmermansoog en het laatste wat je wilt, is dat je canvasprints nét niet recht hangen. Wil je meerdere canvasprints ophangen? Dan kun je de vorm en grootte van de muur het beste als een soort schilderdoek beschouwen. Op een brede muur komen prints het beste uit als je ze in de breedte ophangt. Op een smalle muur kun je ze juist beter in de lengte ophangen, met de grootste prints bovenaan en de kleinste onderaan. Ga je een muur tot een ware canvasgalerie omtoveren, hang de prints dan op langs een denkbeeldige lijn of aan de hand van de gulden snede. Houd je wel van een gedurfd experiment, sla dan al dit advies in de wind en doe gewoon wat je zelf wilt, met een combinatie van verschillende formaten, lijsten en motieven. Maak je wel van tevoren een goede voorstelling van het eindresultaat, bijvoorbeeld met behulp van een moodboard of door alle prints op de grond te rangschikken totdat je een compositie hebt waarover je tevreden bent.

De details maken het verschil

Soms krijg je met een kleine aanpassing in de woonkamer al een heel nieuwe sfeer. Bovendien is je portemonnee je dankbaar en hoef je zo niet meteen in één keer een compleet nieuwe inrichting te kopen. Houd wel continu rekening met de kleuren en stijl van de ruimte, zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan nadat je het kleed, gordijnen, accessoires of lampen hebt vervangen.
Productinformatie
  • 1-72 van 72 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.