Lunch op de top van een wolkenkrabber - Canvas print - Woonkamer

82

motieven

Kantoor

De werkkamer is een veelgebruikte ruimte, maar tegelijkertijd ook vaak een ondergeschoven kindje. Gelukkig hoeft een nieuwe look niet een ingewikkelde operatie te worden. Met je bureaLees meeru op een nieuwe plek en wat nieuwe kamerplanten en canvasprints kom je al een heel eind.

Een kunstgalerij aan huis

Veel mensen hebben helemaal geen zin om de werkruimte leuk aan te kleden, maar als je regelmatig thuiswerkt, loont het de moeite om je thuiskantoor tot een oase van rust en inspiratie om te toveren. De aanvankelijke moeite betaalt zich algauw uit! Met een muur vol canvasprints kom je al een heel eind. Je hoeft zeker niet alles in één keer onder handen te nemen. Ga gerust stapsgewijs te werk. Heb je een canvasprint gevonden die je mooi vindt, hang die dan gewoon op terwijl je je ogen openhoudt voor andere fraaie prints. Houd de kantoorinrichting redelijk rustig, anders raak je snel afgeleid van je werk. Kleurloze motieven vormen daarom een goede optie, helemaal als je voor de lijsten van de prints dezelfde stijl aanhoudt. Het grote voordeel van thuiswerken is dat je zelf bepaalt wat je aan de muren hangt. Je kunt dus gerust een leuke kindertekening of een opvallend motief ophangen dat in de rest van je huis niet echt op zijn plaats is, omdat jij toch de enige bent die ernaar hoeft te kijken. En als jij het wél mooi vindt – prima! Dat kan een canvasprint zijn van een beroemd schilderij, een foto in een lijstje, een groot gezinsportret of een abstract patroon. Je kunt de muren ook een natuurlijke look geven met motieven van bladeren, bossen en groene planten . Dat is niet alleen mooi, maar ook fijn om naar te kijken als je ogen even rust nodig hebben.

Kleine aanpassingen

Heb je extra opbergruimte nodig, dan heb je meteen een mooie kans om de inrichting van je werkkamer op te frissen. Je kunt je bureau opfrissen met nieuwe bewaardozen en pennenbakjes. Of wat dacht je van een nieuwe archiefkast? Je kunt de kamer ook eenvoudig opleuken met wat planten en bloemen. Zet een krukje naast het bureau en plaats daar een plant op. Je kunt planten ook goed kwijt op boekenplanken. Met bloemen op de vensterbank en het bureau krijg je een heerlijk groene oase als werkruimte!
Productinformatie
  • 1-82 van 82 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.