Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

Jachtluipaard welpen en Moeder - Canvas print - Slaapkamer

28

motieven

Beige Canvas Prints

Hang een beige canvas print aan de muur - of waarom niet een aantal? We hebben onze beste canvas print tips voor u verzameld zodat u van uw huis een natte droom kunt maken.Lees meer

Beige prints voor elke kamer

Een beige huis klinkt saai, maar de kleur beige hoeft niet altijd saai en vervelend te zijn als het gaat om decor. De kleur kan eigenlijk geweldig zijn. U kunt het niet verkeerd doen met hangende beige canvas prints in elke kamer en ze combineren met beige meubels en een beige decor. U weet waarschijnlijk al dat u extra beige decor niet hoeft te vermijden. Gewoon omdat u een beige sofa hebt, betekent niet dat u ook niet een beige canvas print kunt hebben. Decoreren in hetzelfde kleurenschema creëert spannende lagen diepte in uw kamer. We raden aan een grote canvas print boven de bank op te hangen in een iets donkerder tint dan de beige kleur van de bank. Als er genoeg ruimte op de muur is, kunt u meer printstoevoegen in hetzelfde kleurenschema of dezelfde stijl. Als u een lichte keuken hebt met houten stoelen - misschien een houten tafel en planken aan de muur in licht hout - aarzel dan niet om beige prints op te hangen of zet beige canvas prints op een plank bij de keukentafel. Hang de onderrand slechts een paar centimeter boven de keukentafel. Het ziet er het mooiste uit als de printsdie u daar situeert allemaal hetzelfde beige kleurenschema hebben.

Beige met andere kleuren combineren

Er is geen regel die zegt dat u geen andere kleur naast beige op de muur kunt gebruiken bij het kiezen van canvas prints, hoewel we denken dat beige goed staat bij beige. Desalniettemin kan een kleurenexplosie uw kamer wat karakter geven, en u kunt helemaal uit uw dak gaan omdat beige een neutrale kleur is die goed bij andere kleuren past. Als u bijvoorbeeld een hele galerijwandopstelling wilt maken, probeer dan een mix te maken met verschillende motieven, canvas prints met grafische prints en schilderijen in een iets sterkere kleur. Als u wilt voorkomen dat er teveel contrast wordt gecreëerd met de rest van uw beige decor, pak dan subtiele kleuren die lijken te horen bij hetzelfde kleurenschema, zoals lichtblauwe tinten of lichtbruin.

Beige canvas prints uit ons assortiment

U hebt zeker wat beige motieven nodig om uw te combineren met uw beige decor. Ons assortiment beige canvas prints bevat motieven die rustieke vibes, Scandinavisch design en natuur oproepen. We hebben hier een aantal van onze favorieten verzameld. De close-to-nature stijl van de beige canvas print Morning Mist in Isar Valley van GI Collection is perfect als uw houdt van donkerdere tinten, motieven vol fantasie en ruimtes die een verlangen naar de natuur oproepen. Dit werkt ook net zo goed in de woonkamer als in de slaapkamer en past goed bij andere beige motieven. Met het Sao Paulo-motief kunt u de impuls van de stad voelen via uw muur. U zult van de beige gebouwen met de zon die op de ramen weerspiegelt prachtig vinden als fotografische kunst en aardse kleuren meer uw ding zijn. De beige tonen van het motief creëren een mooi contrast in combinatie met een Scandinavisch interieur. De doorleefde beige kurken van de Cork canvas print van Jorma Jämsén creëren een rustieke look met een vintage gevoel. Het combineren hiervan met andere beige motieven zoals Limestone en Bookshelf garandeert een close-to-nature en tevens unieke galerijwand arrangement met een extra toegevoegde retro touch.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.