Beige Canvas Prints

Hang een beige canvasprint aan de muur - of waarom niet meerdere? Wij hebben onze beste tips voor canvasprints verzameld, zodat u uw huis kunt omtoveren tot een beige droom die werkelLees meerijkheid wordt.

Beige prints voor elke kamer

Een beige huis klinkt misschien saai, maar de kleur beige hoeft niet per se saai en saai te zijn als het op inrichten aankomt. Het kan juist iets prachtigs zijn. Het kan niet misgaan om beige canvasprints in elke kamer op te hangen en ze te combineren met beige meubels en een beige inrichting. U weet waarschijnlijk al dat u een beige inrichting niet hoeft te vermijden. Het is niet omdat u een beige bank hebt, dat u niet ook een beige canvasprint kunt hebben. Decoreren in hetzelfde kleurenschema creëert spannende lagen van diepte in uw kamer. Wij raden aan om een grote canvas afdruk boven de bank te hangen in een iets donkerdere tint dan de beige kleur van de bank. Als er genoeg ruimte aan de muur is, kun je meer prints in dezelfde kleurstelling of stijl toevoegen. Als je een lichte keuken hebt met houten stoelen - misschien een houten tafel en planken in helder hout - aarzel dan niet om beige prenten op te hangen of beige canvasprints op schilderijlijsten op een muur in de buurt van de keukentafel te zetten. Hang de richels slechts enkele centimeters boven de keukentafel. Het ziet er het mooist uit als de prints die u daar plaatst allemaal dezelfde beige kleurstelling hebben.

Beige met andere kleuren

Er is geen regel die zegt dat je geen andere kleur dan beige aan de muur mag toevoegen als je canvasprints kiest, ook al vinden we dat beige mooi bij beige past. Toch kan een uitbarsting van kleur uw kamer wat karakter geven, en u kunt helemaal los gaan omdat beige een neutrale kleur is die goed samengaat met andere kleuren. Als je bijvoorbeeld een hele galerijmuur wilt maken, probeer dan een mix te maken met verschillende motieven, canvasprints met grafische prints, en schilderijen in een iets sterkere kleur. Als u een te groot contrast met de rest van uw beige inrichting wilt vermijden, ga dan voor subtiele kleuren die bij hetzelfde kleurenschema lijken te horen, zoals lichtblauwe tinten of lichtbruin.

Beige canvasafdrukken uit ons assortiment

U hebt zeker beige motieven nodig die bij uw beige inrichting passen. Ons assortiment beige canvasprints bevat motieven die doen denken aan rustieke invloeden, Scandinavisch design en de natuur. We hebben hier een aantal van onze favorieten verzameld. De dicht bij de natuur staande beige canvasprint Morning Mist in Isar Valley van GI Collection is perfect als u houdt van donkere tinten, fantasierijke motieven en ruimtes die een verlangen naar de natuur oproepen. Hij doet het even goed in de woonkamer als in de slaapkamer en past goed bij andere beige motieven. Het Sao Paulo motief laat u de hartslag van de stad voelen via uw muur. De beige gebouwen met de zon die op de ramen reflecteert, zullen je zeker bevallen als fotografische kunst en aardse kleuren meer jouw ding zijn. De beige tinten van het motief vormen een mooi contrast in combinatie met een Scandinavisch interieur. De door de tijd versleten beige kurken van de canvasprint Cork van Jorma Jämsén creëren een rustieke look met een vintage gevoel. Als je het combineert met andere beige motieven zoals Limestone en Bookshelf, krijg je een natuurgetrouwe en unieke galeriewandopstelling met een extra retro tintje.
Productinformatie