Gouden Dag Turkoois - Canvas print - Keuken

159

motieven

Turquoise Canvas

Turquoise is de kleur die haar naam deelt met de blauwgroene steen die op speciale locaties in Iran wordt gevonden. Turquoise stenen behoorden tot de absolute eerste edelstenen en halLees meerfedelstenen die door de mens werden opgegraven. Een van de eerste mijnen dateert van 3000 v.C. en bevond zich in het 'Land van Turkoois', ook wel het Sinaï Schiereiland genoemd. Toch was de afgelopen tweeduizend jaar de belangrijkste plaats voor het ontginnen van deze ongelooflijk mooie steen niet het Sinaï Schiereiland, maar Iran, waar verbazingwekkend genoeg een van de eerste turquoise mijnen nog steeds in gebruik is. Sommige culturen geloofden jarenlang dat de edelsteen magische krachten had en van kleur veranderde afhankelijk van de gezondheid van de drager.

Een turquoise canvas in vele tinten

Turquoise is meer dan een kleur. Het woord is een verzamelterm voor bijna alle tinten blauwgroen. Afhankelijk van de tint kan het warm of koud lijken. Deze fantastische kwaliteit betekent dat de kleur past bij een geweldig aantal andere kleuren. Probeer voor een ruimte met een zacht, delicaat temperament het bijpassende turkoois met zachte, koele kleuren, zoals een discreet roze of een zeer lichtgroen. Voor meer machismo kan turkoois worden gecombineerd met donkere kleuren, zoals kolengrijs, donkerbruin of bosgroen. Een Boheemse inrichting is bijzonder aantrekkelijk. Laat u omarmen door de zachte, warme en comfortabele kleuren van de Boheemse stijl, die desondanks spannende en harde kleurenschema's omvat. De combinatie van turkoois, rood en oranje zorgt voor een onverslaanbare stemming in elke ruimte.

Een wereld van kleuren gebalanceerd op een turkooise canvas

Een hele kamer inrichten in turkoois - bij Photowall begrijpen we dat het misschien afschrikwekkend klinkt. Maar alsublieft, schrijf deze prachtige kleur niet volledig af. Een paar turkooise details kunnen gemakkelijk helpen met het verlevendigen van een ruimte in het huis. Eenvoud in georganiseerde chaos wordt gemanifesteerd in het After Turquoise canvas printmotief. Het is perfect geschikt voor een minimalistische ruimte die een beetje extra activiteit nodig heeft. De Early Exploration canvas printkan het droommotief zijn voor jongere familieleden die gefascineerd zijn door de diversiteit van het koraalrif in de exotische turkooise zeeën.

Turkoois en paars: Het perfecte paar

De onopgesmukte kalmte van paars naast het verheffende turkoois maakt de twee kleuren een plezier voor het oog. Omdat de twee kleuren zo perfect bij elkaar passen, is het gemakkelijk om zonder veel nadenken een derde kleur aan de mix toe te voegen. Het enige wat u moet onthouden bij het toevoegen van een derde kleur is dat de kleur gedempt moet zijn, niet hard. Hard roze zou botsen met deze twee kleuren, maar een zachte roze zou verrukkelijk zijn. Een rokerig grijs is een perfecte aanvulling op de paars-turkooise combinatie voor een meer gedempte inrichting van een nieuwe ruimte.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.