Blauwe canvas prints

De kleur blauw is uniek in de manier waarop zij ons op zovele manieren beïnvloedt. Omdat blauw een primaire kleur is, kan het een uitgangspunt zijn voor het maken van andere kleuren. Lees meerBlauw en rood vormen samen paars, terwijl blauw en geel samen groen vormen. Blauw is een populaire keuze voor afdrukken op canvas, vooral in combinatie met witte accenten.

Blauwe canvasafdrukken creëren een natuurlijke harmonie

Het kan helpen om een beetje te plannen bij het kiezen van een blauwe canvas print. U kunt een echt harmonieuze stemming creëren als u lichtere blauwtinten kiest. Er zijn momenten dat rijke, diepe kleuren een intens effect creëren, maar ze creëren bijna altijd een gevoel van harmonie. Mensen geven vaak de voorkeur aan motieven met de zee of de lucht, omdat die van nature blauw zijn en een symbolische betekenis hebben. Photowall heeft natuurlijk een grote keuze aan andere motieven in dramatische blauwtinten.

Achtergronden voor blauwe canvasafdrukken

Het ophangen van blauwe canvasprints aan een witte muur is een populaire ontwerpkeuze die een interessant contrast creëert. Het is zeer effectief, maar er zijn ook andere interessante alternatieven. Blauwe canvasprints doen het verrassend goed in combinatie met een accentbehang in natuurlijke houttinten, of met een houten lambrisering. Andere ideale kleuren zijn grijstinten, aardetinten en lichtere paarstinten. Het kan de moeite waard zijn om sterke groen- en roodtinten te vermijden wanneer u een blauwe canvasprint ophangt, omdat deze combinaties gemakkelijk te schreeuwerig kunnen zijn. Aan de andere kant zijn lichtere tinten groen uitstekend in combinatie met blauwe canvasprints.

Decoreren met blauwe canvasprints

Een actuele trend in het interieurontwerp is de rustieke kustlook. Het favoriete kleurenpalet combineert wit met aarde-, hout- en zeetinten. Een blauwe canvasprint met een afbeelding van de zee past perfect bij witte muren en details in hout- en aardetinten.

Photowall heeft een ruime keuze aan blauwe canvas prints

Bij Photowall hebben we een ruime keuze aan aantrekkelijke blauwe canvasprints. Blauwe canvasprints zijn altijd populair omdat ze bij veel verschillende stijlen van kamers passen. Onze ervaring leert dat het gebruik van blauwe canvasprints van groter formaat het beste werkt, omdat ze de grootste impact hebben.
Productinformatie