Roze Canvas

Roze, die fantastische bleek-rode tint die we associëren met onschuld, jeugd, romantiek, charme, zachtheid en vernieuwing. Net als veel andere rode tinten is roze een kleur die zich mLees meeroet doen gelden en opvallen. Daarom werd in de jaren zestig de kleur geassocieerd met extravagantie en het vragen om aandacht. Roze is een van de meest miskende kleuren van onze tijd. Sommige mensen voelen wat ze beschrijven als een onverklaarbare liefde voor de kleur, terwijl anderen de kleur haten. Liefde of haat, maar niets er tussenin - dat is het gevoel dat je krijgt als je er met mensen over praat. Wij bij Photowall vermoeden dat veel mensen van mening zijn dat roze alleen maar in één tint voorkomt, fel roze, maar dat is ver bezijden de waarheid. Roze is zoveel meer dan één kleur. Roze is een verzamelterm voor een hele wereld aan fantastische nuances en tinten.

Zo veel nuances, zoveel roze doekontwerpen, zoveel mogelijkheden

Roze heeft een eigen persoonlijkheid die sommige mensen maar gladjes vinden. Velen vinden het moeilijk om deze lichte, genereuze kleur met andere kleuren te combineren. Maar echt, het is niet zo ingewikkeld! Er zijn zo veel verschillende tinten roze, nuances die variëren van een zacht, bijna beige roze tot een nuance die doet denken aan een sterk, vet paars. Met deze overvloed aan nuances en tinten zijn er fascinerend veel toepassingen voor deze kleur, waardoor de kleur relatief makkelijk te gebruiken is. Het mengen van koperachtige tinten met een gladde, zachte roze is een briljant idee, en we zien deze combinatie tegenwoordig eindelijk vaker. Een gewaagde roze reeks intensiteiten en nuances gecombineerd met een vette zwart werkt ook heel goed. Introduceer een beetje groen, en u krijgt een bijna-magische mengeling. Onze Orchidee - Zwarte canvas print is een adembenemend voorbeeld hiervan. Het scherpe contrast van de zwarte achtergrond en de roze orchideebloem wordt gefuseerd door de gedempte, gereserveerde en discreete groene nuance van de stengel van de orchidee en zelfs door zijn timide knoppen, hoewel ze nog niet hebben durven uitgroeien en ontwikkelen tot een mooie bloem.

Een kleur die onze stemming beïnvloedt

Alle kleuren en nuances beïnvloeden op een of andere manier onze stemming en hoe ze ons beïnvloeden hangt in hoge mate af van de kleurintensiteit en de tint. Roze en zijn klassieke nuances zijn sterk genoeg om onze stemmingen op een positieve manier heel duidelijk te beïnvloeden. Roze heeft de kracht om ons vreedzaam en plezierig te maken, waardoor we minder negativiteit om ons heen verspreiden. Volgens onderzoek maakt roze dat sommige vrouwelijke gewichtheffers beter presteren dan ze anders zouden doen. Deze prachtige kleur heeft invloed op hoe sommige dingen smaken, of liever, hoe onze smaakpapillen hen ervaren. Roze is zo sterk geassocieerd met snoep dat koekjes verpakt in roze als lekkerder worden ervaren tijdens een proeverij dan dezelfde verpakt in bruine dozen. Het gebruik van een roze kleur om deel van of een hele ruimte meer nadruk te geven en levendiger en speelser te maken is niet zo uitdagend als het op het eerste gezicht lijkt. Als eenvoudige roze accenten de voorkeur hebben, dan zijn canvas printseen uitstekend alternatief. Hier bij Photowall hebben we ruim 150 roze canvasmotieven. Als u op zoek bent naar een canvas printin roze tinten en kleuren, dan bent u ongetwijfeld op het juiste adres hier.
Productinformatie