Grijze canvas prints

Grijs is de kleur van kennis, van wijsheid, van intellect. Hoewel het een tijdje uit de schijnwerpers is geweest, heeft het de laatste jaren een comeback gemaakt en is het een van de Lees meermeest populaire kleuren voor trendsettende huizen geworden. Misschien komt het door zijn tijdloze karakter, of omdat het een natuurlijke elegantie heeft, of gewoon omdat het een mooie kleur is en rustgevend om naar te kijken. Dankzij zijn positie halverwege tussen zwart en wit bezit grijs een perfecte neutraliteit, waardoor het vaak een sterke kandidaat is als dominante kleur in de moderne woning.

Een kleur is niet alleen een kleur

Het menselijk oog is fascinerend, en kan ongeveer 500 verschillende grijstinten onderscheiden. Dus hoewel grijs op het eerste gezicht misschien een weinig opwindende kleur lijkt met slechts een paar toepassingen, is het in feite gemakkelijk te gebruiken om een persoonlijke indruk te maken. Grijs is de kleur van de mogelijkheden. De kleur van de kleuren. Als u moeite hebt met het kameleontische vermogen van grijs om van karakter te veranderen, dan raden wij bij Photowall aan om eens een kijkje te nemen in ons assortiment van bijna 300 afdrukken op canvas. Zo is er de bijna sepiagrijze canvasafdruk Above Clouds, de klassieke New York City 3, en "Svartsjukans natt, August Strindberg". Deze drie prenten zijn uitstekende voorbeelden van de fascinerende veelzijdigheid van grijs. Veel mensen houden van donkere kleuren, maar sommigen vinden de allerdonkerste tinten te somber en vermijden het om met zwart te decoreren. Maar het is nog steeds mogelijk om gebruik te maken van diepere tinten, dankzij de vele verschillende tinten en persoonlijkheden van grijs. Houtskoolgrijs kan dezelfde kracht en mystiek overbrengen als echt zwart, maar dan zonder de zwaarte en duisternis. De donkergrijze canvasprint Naked Trees doet dit in een volwassen, ongecompliceerde stijl, net als Kick It - Red Grey, die dankzij de rode accenten de persoonlijkheid van de twee kleuren vakkundig in evenwicht brengt.

Grijs is het nieuwe beige

Jarenlang werd beige gezien als een veilige keuze als basiskleur in huis, en wij bij Photowall waarderen de vele positieve aspecten ervan. Echter, beige is een beetje te veel gebruikt, en helaas begint het wat van zijn mystiek te verliezen. Wat een geluk dat grijs weer in de mode is! Niet alleen is het net zo geschikt als beige als basiskleur, het heeft ook een eigen karakter waardoor het zoveel meer is dan een anonieme achtergrond. Grijs vult een grote verscheidenheid aan andere kleuren aan, of ze nu licht, donker, zacht of hard zijn. Een sterke scharlaken accentmuur kan overweldigend zijn en een belasting voor de ogen, maar breek het met de hulp van een vriendelijker grijs, en je hebt nieuwe manieren om kleuren te combineren om je gekozen ontwerp te realiseren. Met zachter grijs kunt u dramatischere tinten met elkaar verbinden en kleuren combineren op manieren die voorheen onmogelijk waren. Gebruik de Liquid Fire canvasprint op een donkergroene muur om een inspirerend contrast te creëren, of Fire Truck op een lichtblauwe muur om leven te brengen in de slaapkamer van een kind. Dankzij de 500 verschillende grijstinten biedt Photowall eindeloze mogelijkheden om uw huis tot leven te brengen.

Hoe voeg je grijs toe aan je interieur

In het interieurontwerp kan de kleur grijs worden beschouwd als het tegenovergestelde van een kleur. Soms heeft de kleur de minste voorkeur van veel huiseigenaren. Echter, de waarheid is dat de kleur grijs een prachtig hulpmiddel kan zijn bij het creëren van een ruimte met elk kleurenpalet. Laat het mengen met de juiste kleur en uw ruimte zal een verfijnde uitstraling hebben en rijk aan kleur zijn. Een grijs gekleurd behang kan dienen als een prachtige achtergrond voor u om de juiste meubels en accenten toe te voegen aan uw kamer. Zie het als een canvas in een schilderij waar je je geweldige afbeeldingen toevoegt. Je kunt er praktisch alles aan toevoegen. Van felgekleurde meubelstukken tot stoffen in gedempte kleuren. Deze kunnen uw interieur er gewoon geweldig uit laten zien. Dat is het wonder van grijs op je muren.
Productinformatie