Wereldkaart op Black Wash - Canvas print - Kantoor

501

motieven

Grijze canvas prints

Grijs is de kleur van kennis, wijsheid en intellect. Hoewel het een tijdje uit de schijnwerpers was, is de kleur de afgelopen jaren teruggekomen en is het een van de meest populaire kLees meerleuren geworden voor trendsetting in huizen. Misschien is het vanwege het tijdloze karakter of omdat de kleur een natuurlijke elegantie heeft, of gewoon omdat het een mooie kleur is en rustig is om naar te kijken. Dankzij de positie halverwege zwart en wit heeft grijs een perfecte neutraliteit, waardoor het vaak een sterke kandidaat is als dominante kleur in het moderne huis.

Een kleur is niet alleen maar een kleur

Het menselijk oog is fascinerend en kan ongeveer 500 verschillende grijstinten onderscheiden. Dus alhoewel op het eerste gezicht grijs een niet zo opwindende kleur lijkt met slechts een paar toepassingen, is het eigenlijk gemakkelijk om te gebruiken voor het creëren van een persoonlijke indruk. Grijs is de kleur van de mogelijkheden. De kleur van de kleuren. Als u problemen hebt met het kameleon-achtige karakter van de kleur grijs, dan kunt u bij Photowall een kijkje nemen bij onze collectie van bijna 300 canvas prints. Er zijn bijna sepia grijze Hoge Wolken canvas prints, de klassieke New York City 3 en "Svartsjukans natt, August Strindberg". Deze drie prints zijn uitstekende voorbeelden van de fascinerende veelzijdigheid van grijs. Veel mensen houden van donkere kleuren, maar sommigen vinden de donkerste tonen te somber en vermijden het inrichten met zwart. Maar het is toch mogelijk om diepere tonen te gebruiken, dankzij de vele verschillende tinten en persoonlijkheden van grijs. Houtskoolgrijs kan dezelfde kracht en mystiek overbrengen als echt zwart, maar zonder de zwaarte en duisternis. De donkergrijze canvas printNaked Trees doet dit in een volwassen, ongecompliceerde stijl, net als Kick It - Red Grey, dat de persoonlijkheid van de twee kleuren met elkaar in evenwicht brengt dankzij de rode accenten.

Grijs is de nieuwe beige

Beige wordt al vele jaren beschouwd als een veilige keuze voor de basiskleur in huis, en wij bij Photowall waarderen de vele positieve aspecten van de kleur. Beige is echter al een beetje teveel gebruikt en verliest helaas veel van zijn mystiek. Wat een geluk dat grijs weer in de mode komt! Niet alleen is het net zo geschikt als beige als basiskleur, maar heeft ook een heel eigen karakter dat het zoveel meer maakt dan een anonieme achtergrond. Grijs complementeert een grote verscheidenheid aan andere kleuren, of het nu lichte, donkere, zachte of harde kleuren zijn. Een sterke scharlakenrode accentmuur kan overweldigend zijn en pijn doen aan uw ogen, maar breek de kleur m.b.v. een zachtere grijs tint, en er ontstaan nieuwe mogelijkheden om kleuren te combineren om uw gekozen ontwerpschema te realiseren. Kalmerend grijs kan meer dramatische tonen combineren, zodat u kleuren op voorheen onmogelijke manieren kunt combineren. Gebruik de Liquid Fire canvas print op een donkergroene muur om een inspirerend contrast te creëren, of Fire Truck op een lichtblauwe muur om levendigheid in een slaapkamer van een kind te brengen. Dankzij de 500 verschillende tinten grijs biedt Photowall eindeloze manieren om uw huis tot leven te brengen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.