Jungle Vrienden - Canvas print - Kinderkamer

1104

motieven

Groene canvas prints

Groen is een prachtige kleur die overal in de natuur voorkomt. De rustgevende tonen van gras, bomen, rotsen, mineralen, exotisch fruit, bloemen en een fantastisch assortiment aan andeLees meerre planten zijn slechts enkele voorbeelden van waar wij mensen deze kleur tegenkomen. Voor de meesten van ons is liggen in het gras of een weiland wanneer het hoog zomer is een geweldige manier om de tijd door te brengen, of we nu fans zijn van lekker ontspannen of gewoon wat overwerkt zijn en op zoek zijn naar wat rust en stilte. Stelt u zich eens voor dat u op een perfecte zomerdag in het weelderige groene gras ligt, onder een fantastische grote boom die haar takken over u heen uitstrekt, met de groenste bladeren die u de hele zomer hebt gezien, waardoor u in de meest perfecte schaduw ligt, maar toch nog steeds de juiste hoeveelheid gefilterd zonlicht krijgt. Terwijl u daar onder de boom ligt luistert u naar het geritsel van de bladeren in de zomerbries, en u realiseert zich gewoon hoe geweldig de zomer kan zijn.

Kalmerende kleuren met groene canvas prints

Tegenwoordig begrijpt niet iedereen dat groen wordt ervaren als een harmonieuze, kalmerende kleur, maar de effecten van de kleur groen werden altijd al door de geschiedenis heen gewaardeerd. Dankzij archeologische opgravingen weten we nu dat deze stimulerende kleur al sinds de steentijd voor kleding wordt gebruikt. In Oud-Egypte werd groen gebruikt om het interieur van koninklijke graven te schilderen, en de Mesopotamiërs gebruiken het voor patronen en schilderijen op hun aardewerk. Tegenwoordig wordt de kleur groen overal voor gebruikt zoals kleding, meubels en interieurontwerpen. Bij de TV en het theater wordt de ruimte waar de artiesten en gasten ontspannen en zich voorbereidend de 'Green Room' genoemd. De muren waren oorspronkelijk groen geverfd omdat het een kalmerende werking had en de nerveuze spanning van de artiesten kalmeerde.

Wijsheid op een groene canvas print

Zoals met alle kleuren wordt groen geassocieerd met een aantal verschillende dingen. Rust is een van, vernieuwing een andere, maar groen wordt ook geassocieerd met iets heel anders - met gif. Vroeger in de negentiende eeuw waren veel van de meest giftige pigmenten en verven groen - verdigris is er een voorbeeld van - omdat ze elementen zoals koper of arseen bevatten.

Groene canvas prints voor in elk huis

Bij Photowall hebben we meer dan 300 canvas prints met een groen patroon, dus wat voor type persoon u ook bent, u vindt er zeker wat naar uw smaak. Als u houdt van het pastel-muntgroen van golvende velden, dan zult u Barley Heads rustgevend vinden, maar als u liever rust vindt in de grote stad, dan is Brooklyn Bridge at Night Green de perfecte keuze. Groene canvas prints kunnen een groot verschil maken in een kamer, en hier bij Photowall hebben we canvas prints die perfect passen in elk huis.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.