Bloemenkonijn - Canvas print - Kinderkamer

66

motieven

Kinderkamer

Tips om Kunst te Kiezen voor de kinderkamer: Liefde leeft in een kinderkamer. Het is in de ogen van een moeder als ze haar baby in slaap wiegt en het is in een papa's zachte aanrakingLees meer als hij zijn baby voorzichtig in zachte doeken wikkelt. Die oneindige liefde zou moeten worden weerspiegeld in uw babykamer. Nu u de kamer van uw baby in gereedheid aan het brengen bent, zijn hier enkele tips over hoe u de juiste kunst daarbij kunt kiezen.

Identificeer uw stijl

Bekijk uw huis eens objectief. Is uw huis opgeruimd en modern met een eigentijds ge-update gevoel? Of bent u meer traditioneel met een huis met een goede bewoonde sfeer, met herinneringen die van generatie op generatie zijn doorgegeven? Misschien is uw huis een cocktail van deze twee stijlen en een mengeling van bij elkaar passende elementen van zowel het moderne als het traditionele in uw woonruimte.
 • Modern: Zoek canvasprintsmet vette strepen, geometrische patronen en vormen. Kies een printdie niet te veel kleuren in de kamer introduceert zodat de kamer haar pure, opgeruimde atmosfeer behoud.
 • Traditioneel: Schilderijen gaan hand-in-hand met een traditioneel decor. Ze vullen elkaar aan als een foto in een lijst. Wees niet bang om printsmet een fictief personage in een kinderliedje te kiezen, of kies een kunstwerk dat rijk is aan tonaliteit en kleuren.
 • Cottage-Stijl: Een kinderkamer in cottage-stijl brengt zorgvuldig het beste van zowel de moderne als de traditionele wereld samen. Een leuke manier om traditionele schilderijen te combineren met moderne canvasprints is door de introductie van lijntekeningen die eenvoudig genoeg zijn voor minimalistische modernisten en genoeg belangstelling hebben voor het Franse landelijke decor.

Beschouw de Architectuur van de Kamer

Analyseer de kale basis van de kamer. Kijk naar het plafond, de ramen, de muren en de vloer. Al deze elementen spelen een cruciale rol bij het kiezen van de juiste canvasprints voor uw babykamer.
 • Licht: Heeft de kamer voldoende daglicht? Zijn er grote ramen in de kamer? Als er niet genoeg natuurlijk licht in de kamer komt, kan een lichte en luchtige canvasprint kan een betere keuze zijn.
 • Plafond: Veel oude huizen hebben prachtige hoge plafonds. Helaas, in termen van verhoudingen kunnen kleine meubelen misstaan en kunnen zelfs te klein lijken. Door te kiezen voor hoge, grote canvasprints die een muur vullen, kan het oog omhoog worden getrokken en zal de illusie ontstaan dat het plafond en het meubilair in verhouding staan tot elkaar.
 • Bakstenen muren en tegels: Geometrische prints kunnen visueel verwarrend zijn, wanneer zij op metselwerk of een betegeld oppervlak worden aangebracht.

De Grotere Afbeelding is Cruciaal

Creëer een podium door de aandacht op een bepaald gebied te vestigen, zoals de wieg en versterk dat gebied te door gebruik te maken van een canvasprint. Door de creatie van het podium, kunt u vervolgens uw gekozen thema verbeteren met behulp van uw print als inspiratie voor de rest van de kamer. Als de kinderkamer de rustplaats is van een feeën prinses, sier dan haar muren met een schilderij van mystieke feeën, waar elfen en elfenstof in overvloed ronddwarrelen; of beter nog, stop haar in een veilige toren waar geen kwaad ooit bij haar kan komen. En als uw kinderkamer de thuisbasis is van een toekomstige Christopher Columbus of Ferdinand Magellan, breng dan een print met een nautische thema aan op de muur. Misschien dat uw kind de voorkeur geeft aan het in de gaten houden van het uitzicht vanuit een boomhut omdat er nog tijd genoeg is om zich zorgen te maken over volwassen worden ...

Mixen en Matchen

Hebt u wel eens gehoord dat patronen en prints niet door elkaar kunnen worden gebruikt? Nou, maar dat kan dus best. Door verschillende patronen goed te coördineren, creëert u texturen en diepte in uw kinderkamer die u vaak alleen ziet in professioneel ingerichte ruimtes. De sleutel tot de succesvolle coördinatie van een reeks prints is om bij hetzelfde kleurenpalet te blijven, zodat u de kamer niet overweldigt.

Inspiratie voor de Baby

Het is zo ontzettend leuk om een kinderkamer in te richten. Er zijn zo veel ontwerpen en printsom uit te kiezen dat u gemakkelijk elke maand voor een ander thema zou kunnen kiezen. Het is echter belangrijk om u te realiseren dat de meeste baby's regelmaat en rust nodig hebben en troost kunnen vinden in een omgeving waar ten minste een deel van de schilderijen hetzelfde blijft. Daarom is het belangrijk om te onthouden dat een schilderij met een baby thema nu leuk kan lijken, maar geeft het het kind de ruimte om op te groeien met het schilderij? Kies kunst die de interesse van uw baby zal wekken en hun fantasie zal stimuleren. Populaire canvasprints voor baby's zijn onder andere:
 • Natuur: Baby's houden het maken van verbindingen met wat ze zien in de wereld om hen heen. Als u in de buurt van een bos woont, transformeer dan de muur met een canvasprintvan het bos. Hang om dezelfde reden een canvasprint van een orka of een zee vol met dolfijnen aan de muur als u het geluk hebt om in de buurt van de zee te wonen.
 • Dieren: Kinderen hebben een natuurlijke affiniteit met dieren. Kies hun favoriete dier en lijst het in voor boven hun bed.
 • Kinderliedjes: Laat ze de magische en leuke wereld van woorden zien met beelden van een tijdloos kinderliedje.
 • Kaarten: Als u van reizen houdt, moedig dan de liefde voor de wereld aan met een dieren- of dinosaurus kaart.
Productinformatie
 • 1-66 van 66 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.