Veelkleurige canvas prints

Er zijn maar weinig dingen die een huis zo gemakkelijk verlevendigen als nieuwe kleurencombinaties, en elke nieuwe kleur die aan een kamer wordt toegevoegd zal het gevoel van persoonlLees meerijkheid verhogen. Er zijn twee woorden die we bij Photowall niet te veel kunnen benadrukken als het gaat om decoratie en het prachtige kleurenpalet dat de wereld ons biedt, en dat zijn "match" en "balans". Te veel tegenstrijdige kleuren en uw kamer kan er chaotisch en onverzorgd uitzien, en een gevoel van onbehagen of zelfs stress creëren. Het tweede woord, balans, is om twee redenen belangrijk. De eerste is dat een kamer echt zoveel verschillende, niet bij elkaar passende kleuren kan hebben als u wilt en dat het niet te veel wordt, zolang u maar voldoende evenwicht creëert. Zorg er gewoon voor dat de felle kleuren die anders de overhand zouden krijgen, dat niet krijgen - speel met de subtielere kleuren en geef ze wat meer ruimte, zodat ze de kans krijgen om de sterkere tinten in evenwicht te brengen.

Verschillende kamers, verschillende mogelijkheden - zet de toon met meerkleurige canvasafdrukken

Wanneer we nadenken over de grootte van een kamer, is de meest voor de hand liggende maatstaf de oppervlakte, meestal het aantal vierkante meter. Daar is niets mis mee, maar er is nog een ander soort maat, namelijk hoe de kamer wordt gevoeld en ervaren. Als het donker is, of slecht verlicht of met een laag plafond, kan zelfs een grote kamer veel kleiner lijken dan hij in werkelijkheid is, en een kleine kamer kan veel groter en indrukwekkender lijken als hij luchtig is en goed verlicht. Deze twee factoren zijn zeer belangrijk bij de keuze van de combinatie van veel verschillende kleuren in een kamer. Het maakt het ook erg moeilijk om vaste regels op te stellen over de beste manier om met veel kleuren te werken in verschillende kamergroottes. De beste manier om een kleurenschema te kiezen is te bepalen wat u met uw kamer wilt bereiken. Wat is uw visie? Waar wilt u de kamer voor gebruiken? Als u een slaapkamer nieuw leven wilt inblazen, ga dan niet in de woonkamer zitten om u in te lezen over interieurdesign - maar ga lekker in de slaapkamer zitten. Voel de sfeer en het licht, en gebruik de aanwezigheid en persoonlijkheid van de kamer als inspiratiebron bij het zoeken naar inrichtingsideeën.

Multikleurige afdrukken op canvas - veel doen met weinig

Stel u voor dat u net uw slaapkamer hebt ingericht. De kleuren zijn goed met elkaar in balans, maar je hebt het gevoel dat het nog net dat beetje extra mist. De uitdaging is om te bepalen wat dat beetje extra is. De kans is groot dat er een vleugje kleur ontbreekt. U hoeft niet meteen een nieuw ingerichte kamer te gaan verbouwen als veelkleurige canvasprints zo'n groot verschil kunnen maken. De abstracte Grunge Color Explotion canvasprint geeft elke kamer een subtiele kleurboost, en Colorful Graffiti is een prachtig accent voor elke tiener of fan van street art. Colorful World kan het saaiste thuiskantoor echte pit geven. Een vleugje kleur maakt iedereen gelukkiger. Zoek gewoon de kleur die het beste bij u en uw kamer past!
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.